Dewi Pechler boeken

€1.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1975,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop

Zangeres Dewi Pechler, geboren op 9 september 1983 te Dokkum, zette haar eerste stappen in de entertainment direct op een groot en bekend podium; namelijk de eerste editie van Idols Nederland. Haar populariteit groeide en Dewi heeft het tot de 4e plaats weten te schoppen. Deze Idols hype maakt haar van de een op de andere dag niet alleen een erkend zangeres maar ook een bekende Nederlander. Velen herinneren zich Dewi nog wel, zeker ook vanwege haar opvallende verschijning met haar dreadlocks en kleurrijke outfits.

Dewi Pechler boeken

Na Idols kwam haar eerste solo album uit (oktober 2003), genaamd “Know Me”. Hieruit kwamen maar liefst twee hits voort; “Left of Center” en “Amazing”. Daarnaast maakte ze ook een duet met de winnaar van Idols 2002, “When you walk in the room” en zong ze op het eerste album van Jim (“Why”) en ook achtergrond op het eerste album van Jamai. “Know me” behaalde een top-5 positie in de album top 100 en ze trad op in locaties als Ahoy, Heineken Music Hall, Paradiso, 013, enzovoorts. In de tussentijd heeft ze ook nog meegespeeld in de Musical HAIR. Ze zong het nummer “Aquarius” en opende daarmee deze bekende musical. Deze tour vond plaats van september 2007 t/m april 2008.

Boekingen van Dewi Pechler

Dewi kreeg middels het nieuwe SBS concept Mysterie popstar, waarvoor zij was uitgenodigd, de kans om wekelijks 1,5 miljoen kijkers te laten zien hoezeer zij als artiest was gegroeid, weet was ze wil en qua uiterlijk niet langer de kleurrijke puber uit de Idols periode is. Dewi is een prachtige volwassen vrouw met een volwassen stemgeluid is geworden. Dit programma werd uitgezonden met vele liveshow, van September 2009 tot Januari 2010 en ze behaalde de 4e plaats.

Direct Dewi Pechler boeken? Klik hier voor boekingen van Dewi Pechler

Dewi Pechler boeken

€1.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dewi Pechler

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonPop€1975,-

Vergelijkbare artiesten

€1.750,-
€1.975,-
€1.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand