Dewi Pechler boeken

€1.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1975,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop

Wil jij Dewi Pechler boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dewi Pechler. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Zangeres Dewi Pechler, geboren op 9 september 1983 te Dokkum, zette haar eerste stappen in de entertainment direct op een groot en bekend podium; namelijk de eerste editie van Idols Nederland. Haar populariteit groeide en Dewi heeft het tot de 4e plaats weten te schoppen. Deze Idols hype maakt haar van de een op de andere dag niet alleen een erkend zangeres maar ook een bekende Nederlander. Velen herinneren zich Dewi nog wel, zeker ook vanwege haar opvallende verschijning met haar dreadlocks en kleurrijke outfits.

Biografie Dewi Pechler

Na Idols kwam haar eerste solo album uit (oktober 2003), genaamd “Know Me”. Hieruit kwamen maar liefst twee hits voort; “Left of Center” en “Amazing”. Daarnaast maakte ze ook een duet met de winnaar van Idols 2002, “When you walk in the room” en zong ze op het eerste album van Jim (“Why”) en ook achtergrond op het eerste album van Jamai. “Know me” behaalde een top-5 positie in de album top 100 en ze trad op in locaties als Ahoy, Heineken Music Hall, Paradiso, 013, enzovoorts. In de tussentijd heeft ze ook nog meegespeeld in de Musical HAIR. Ze zong het nummer “Aquarius” en opende daarmee deze bekende musical. Deze tour vond plaats van september 2007 t/m april 2008.

Boekingen van Dewi Pechler

Dewi kreeg middels het nieuwe SBS concept Mysterie popstar, waarvoor zij was uitgenodigd, de kans om wekelijks 1,5 miljoen kijkers te laten zien hoezeer zij als artiest was gegroeid, weet was ze wil en qua uiterlijk niet langer de kleurrijke puber uit de Idols periode is. Dewi is een prachtige volwassen vrouw met een volwassen stemgeluid is geworden. Dit programma werd uitgezonden met vele liveshow, van September 2009 tot Januari 2010 en ze behaalde de 4e plaats.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dewi Pechler kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dewi Pechler wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dewi Pechler wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dewi Pechler online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dewi Pechler kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dewi Pechler boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dewi Pechler kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dewi Pechler boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dewi Pechler

Dewi Pechler inhuren

€1.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dewi Pechler

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonPop€1975,-

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-
€1.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand