Ruth Jacott boeken

Ook te boeken met band (zie onderaan pagina)
€5.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil je graag Ruth Jacott boeken? Ruth Jacott komt het beste tot haar recht op een podium. Door haar enorme ervaring en met haar prachtige stemgeluid trakteert ze elk publiek op een schitterende show. Haar repertoire is zeer divers en heel herkenbaar. Een optreden van Ruth Jacott kunt u boeken bij BekendeArtiestBoeken.NL. De kleine Ruth Jacott komt op zevenjarige leeftijd vanuit Suriname naar Nederland. Tien jaar later besluit ze voor een professionele zangcarrière te gaan. Samen met Lisa Boray en Marielle Tromp wint Ruth Jacott de eerste prijs op het Knokke Festival in 1986. Het begin van een professionele zangcarrière is in zicht.

Ruth Jacott boeken

Ruth Jacott blijkt talent te hebben als musical ster. In 1987 vertolkt ze de hoofdrol in de musical ‘Cats’. Twee jaar later is ze te zien als Dinah in de musical ‘A night at the Cotton Club’. Ze zet beide rollen fantastisch neer. Haar inzet wordt beloond met een ‘Zilveren Harp’ in 1989. Op het Eurovisie Songfestival krijgt de Nederlandse act niet altijd de waardering die het misschien wel verdient. Het jaar dat Ruth Jacott zich inzet voor Nederland is dat anders. In Ierland in 1993 zingt ze ons land naar de zesde plek met het mooie nummer ‘Vrede’. Een top prestatie! Bijkomend voordeel is dat Ruth Jacott dankzij haar deelname aan het Songfestival bij het grote publiek bekend wordt. Het aantal boekingen van Ruth Jacott stijgt drastisch. De jaren erop brengt ze diverse cd’s uit die de gouden, platina of dubbel platina status bereiken.

Theatertour

Ruth Jacott is op het podium als een vis in het water. Een leven op de bühne ligt haar goed. In 1995 staat haar eerste theatertour op het programma. Voor haar vakmanschap en kwaliteiten op het podium ontvangt ze een ‘Gouden Harp’. Een flink aantal jaar later kiest ze opnieuw voor musical. In 2007 schittert ze in de musical ‘Billy Holiday’. Ook hiervoor mag ze een award in ontvangst nemen. Ditmaal de ‘John Kraaijkamp Musical Award’. Een aanwinst in haar inmiddels goed gevulde prijzenkast. Iedereen is enthousiast en wil Ruth Jacott boeken

Boekingen van Ruth Jacott

In 2011 trekt Ruth Jacott door het land met de show ‘Simply the best’ een ode aan haar heldinnen. Liedjes van onder andere Tina Turner, Billie Holiday, Diana Ross en Beyoncé staan op het programma. Wederom een pracht prestatie. Eind 2011 komt de cd ‘A tribute to Billie Holiday’ uit en wordt bekroond met de ‘Edison Jazzisme Publieksprijs 2011’.‘A lady on Stage’ is de tour waar ze in 2012 en 2013 de theaters mee verblijdt. Het is een persoonlijke show met mooie en bijzondere momenten uit haar leven.

Top artiest vol enthousiasme

Vol enthousiasme staat Ruth Jacott op het podium. Of dit nu voor een groot of klein publiek is, je ziet haar zichtbaar genieten. Een top artiest! Ook u kunt een optreden van Ruth Jacott boeken. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op!

Direct Ruth Jacott boeken? Klik hier voor boekingen van Ruth Jacott

Ruth Jacott boeken

€5.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ruth Jacott

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€5950,-
Live bandshow2 x 45 minuteninclusief tot 750 personen6 personenNederlandstalig€13500,-

Vergelijkbare artiesten

€7.000,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand