Gladjakkers boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ/MC act
 • Genre
  Allround / Party / Freestyle

Wil jij Gladjakkers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Gladjakkers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze internethelden braken landelijk door met hun unieke hilarische filmpjes; allemaal op geheel eigen wijze: in ’t Twents. Hun humoristische sketches worden maximaal gesupport door Dumpert en ongetwijfeld dat jij hun filmpjes via WhatsApp talloze keren doorgestuurd hebt gekregen.

Biografie Gladjakkers

In 2022 gaat Bram, het beruchte gezicht van GladJakkers, schitteren in een landelijke bioscoop film. Vanuit Twente weten deze nuchtere gasten keer op keer landelijk viral te gaan! Wat ze online kunnen doen ze binnenkort ook op het podium! GladJakkers combineert humor en zelfspot in een feestelijke act. Deze nieuwe feestact brengt de sfeer van het Mallorca Megapark de Nederlandse feesttempels in! Een hoge gekkigheidsgraad in combinatie met feestknallers. Met hun losgeslagen oosterse karakter gaan GladJakkers ‘ohne ende poarty machen’.

Boekingen van Gladjakkers

Het gezicht van GladJakkers is Bram. Deze alleskunner is de presentator, entertainer, MC en AHDH’er op het podium. Zijn a-muzikale makker draaide voorheen altijd de balletjes bij de bejaardenbingo en is nu de dj, dus dat zit wel goed… Georganiseerde gekkigheid in combinatie met professioneel ouwehoeren, aangenaam: GladJakkers!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Gladjakkers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Gladjakkers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Gladjakkers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Gladjakkers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Gladjakkers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Gladjakkers boeken

Ben jij benieuwd hoe je Gladjakkers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Gladjakkers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Gladjakkers

Gladjakkers inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gladjakkers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC act1 x 45 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround / Party / Freestyle€1295,-
DJ/MC-act (incl. 2 danseressen)1 x 45 minutenexclusief geluid en techniek4 personenAllround / Party / Freestyle€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand