I Truccatori boeken

Vanaf-gage / Act op maat mogelijk / Entree-act (3 personen): € 1.200,-
€1.745,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1745,-
 • Duur
  3 x 30 minuten in 3 uur
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Animatie-act
 • Genre
  Creatief Theater

De drie acteurs van I Truccatori weten onder het allesomvattende motto 'amusing hospitality' elk event passend te ondersteunen: soms gastvrij en ondersteunend, regelmatig functioneel op de voorgrond, vaak als komische rode draad tussendoor, maar altijd met de hoogste kwaliteit!I Truccatori beweegt zich in dienst van uw organisatie en gasten, maar nooit(!) ten koste van uw gasten. En juist daarin onderscheidt deze fantastische groep acteurs zich van de rest van de markt.

I Truccatori boeken

Of het nu gaat om een bijzonder loyale ontvangst, het functioneel verwijzen of placeren van uw gasten, of het versterken van uw thema doormiddel van een act op maat…i Truccatori acteert en presteert op het hoogste nivo en op elk feestelijk- en zakelijk evenement. I Truccatori verrast u graag met een diversiteit aan acts. Informeert u vooral ook naar de vele 'op maat' mogelijkheden die i Truccatori u te bieden heeft.

Boekingen van I Truccatori

De basisbezetting van i Truccatori is op verzoek uit te breiden. I Truccatori is een animatie-improvisatiekwartet van afgestudeerde acteurs. In de afgelopen jaren hebben zij een niet meer weg te denken plaats verworven binnen het topentertainment in binnen- en buitenland. I Truccatori weet de gasten te verrassen door in steeds wisselende gedaantes onverwacht op te duiken. Door een feilloos samenspel van interessante personages is iedere act weer een overrompelende en feestelijke ervaring. Uw gasten worden telkens even op het verkeerde been gezet. Met hun improvisatietalent weten zij op elke groep in te spelen en creëren een ongedwongen sfeer.

Direct I Truccatori huren? Klik hier voor boekingen van I Truccatori

I Truccatori boeken

€1.745,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van I Truccatori

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie-act3 x 30 minuten in 3 uurin overleg3 personenCreatief Theater€1745,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand