I Truccatori boeken

Vanaf-gage / Act op maat mogelijk / Entree-act (3 personen): € 1.200,-
€1.745,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1745,-
 • Duur
  3 x 30 minuten in 3 uur
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Animatie-act
 • Genre
  Creatief Theater

Wil jij I Truccatori boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van I Truccatori. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De drie acteurs van I Truccatori weten onder het allesomvattende motto ‘amusing hospitality’ elk event passend te ondersteunen: soms gastvrij en ondersteunend, regelmatig functioneel op de voorgrond, vaak als komische rode draad tussendoor, maar altijd met de hoogste kwaliteit!I Truccatori beweegt zich in dienst van uw organisatie en gasten, maar nooit(!) ten koste van uw gasten. En juist daarin onderscheidt deze fantastische groep acteurs zich van de rest van de markt.

Biografie I Truccatori

Of het nu gaat om een bijzonder loyale ontvangst, het functioneel verwijzen of placeren van uw gasten, of het versterken van uw thema doormiddel van een act op maat…i Truccatori acteert en presteert op het hoogste nivo en op elk feestelijk- en zakelijk evenement. I Truccatori verrast u graag met een diversiteit aan acts. Informeert u vooral ook naar de vele ‘op maat’ mogelijkheden die i Truccatori u te bieden heeft.

Boekingen van I Truccatori

De basisbezetting van i Truccatori is op verzoek uit te breiden. I Truccatori is een animatie-improvisatiekwartet van afgestudeerde acteurs. In de afgelopen jaren hebben zij een niet meer weg te denken plaats verworven binnen het topentertainment in binnen- en buitenland. I Truccatori weet de gasten te verrassen door in steeds wisselende gedaantes onverwacht op te duiken. Door een feilloos samenspel van interessante personages is iedere act weer een overrompelende en feestelijke ervaring. Uw gasten worden telkens even op het verkeerde been gezet. Met hun improvisatietalent weten zij op elke groep in te spelen en creëren een ongedwongen sfeer.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig I Truccatori kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je I Truccatori wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van I Truccatori wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij I Truccatori online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van I Truccatori kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

I Truccatori boeken

Ben jij benieuwd hoe je I Truccatori kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct I Truccatori boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van I Truccatori

I Truccatori inhuren

€1.745,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van I Truccatori

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie-act3 x 30 minuten in 3 uurin overleg3 personenCreatief Theater€1745,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand