Glennis Grace boeken

Ook te boeken met live-band (1 x 60 minuten)
€8.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €8500,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Glennis Grace boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Glennis Grace. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Glennis Grace (Amsterdam, 19 juni 1978) is niet voor niets één van beste zangeressen van ons land. Met haar ongekende muzikale talent en succesvolle repertoire weet Glennis Grace elk publiek te raken. Dit jaar toert Glennis Grace door het land met haar allereerste theatershow. Met daarnaast nog twee optredens als onderdeel van de ‘Ladies of Soul’ is het wel zeker dat Glennis Grace zich niet hoeft te vervelen. Voeg daar een nieuw album aan toe en het jaar kan nu al niet meer stuk.

Biografie Glennis Grace

Samen met producer Edwin Evers heeft ze hard gewerkt aan een nieuw Nederlandstalig album met onder andere het verrassende duet van Glennis Grace en John Ewbank ‘Als het ons niets zou doen’. Daardoor steeg het aantal boekingen van Glennis Grace. Daarnaast hebben artiesten als BlØf, Nielson en Guus Meeuwis nummers geschreven voor het nieuwe album. Glennis Grace was er vroeg bij. Op 11 jarige leeftijd zong ze de sterren van de hemel tijdens het Unicef Gala for Kids. Bij de show was Julio Iglesias te gast. Hij zag de kleine Glennis Grace (toen nog Glenda Batta) optreden en was zo onder de indruk dat hij haar uitnodigde om een duet te zingen tijdens zijn concertreeks in Ahoy.

Doorbraak met Soundmixshow

Het Nederlandse publiek leerde Glennis Grace kennen door haar deelname aan de Soundmixshow van Henny Huisman in 1994. De toen 16 jarige Glennis Grace zong in de finale het nummer ‘One moment in time’ van Whitney Houston. Ze veroverde met dit nummer de harten van de kijkers… én de jury. De finale van de Soundmixshow won ze glansrijk. Heel veel mensen wilden toen Glennis Grace boeken. Velen zullen Glennis Grace ook kennen van haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2005. Ze zong haar nummer ‘My impossible dream’ tijdens de voorrondes in Kiev. Na dit Russische avontuur zocht ze samenwerking met songwriter en producer Evert Abbing. De samenwerking resulteerde in een reeks prachtige Nederlandstalige liedjes. Het nummer ‘Als je slaapt’ werd in 2008 een grote hit.

Nieuwe richting

Twee jaar later slaat Glennis Grace een nieuwe richting in. Samen met producers Fluitsma en Van Tijn brengt Glennis Grace een verrassende nieuwe plaat . De zangkwaliteiten van Glennis Grace zijn meerdere malen bekroond. In september 2013 mag ze voor de vierde maal op rij de Buma Stemra award ‘Beste Zangeres van Nederland’ in ontvangst nemen. Ook heeft ze de finale gewonnen van het populaire tv programma ‘Van popster tot operaster’ en werd ze door het conservatorium uitgeroepen tot ‘Zangeres met de beste zangstem en zangtechniek’.

Boekingen van Glennis Grace

Dankzij deelname aan het programma ‘de beste zangers van Nederland’ in 2011 krijgt de carrière van Glennis Grace een enorme boost. In het programma zingt Glennis Grace het nummer ‘Afscheid’ van Volumia. Het Nederlandse publiek weet haar zangkwaliteiten te waarderen. de single valt in de smaak en wordt ‘en masse’ gekocht. Binnen een week staat het nummer op 1 in de hitlijsten en zal daar wekenlang blijven staan. Het levert haar een eerste gouden plaat op en een Edison nominatie voor ‘Beste single’. In de Amsterdamse club Dauphine geeft Glennis Grace een intiem concert om het succes te vieren. Samen met haar vaste band zingt ze haar favoriete nummers. De opnames verschijnen op CD en DVD onder de naam ‘One Night Only’. Ook deze opnames slaan aan. Glennis Grace mag niet veel later haar eerste Platina Plaat in ontvangst nemen. Samen met haar vaste band zingt ze haar favoriete nummers. De opnames verschijnen op CD en DVD onder de naam ‘One Night Only’. Ook deze opnames slaan aan. Glennis Grace mag niet veel later haar eerste Platina Plaat in ontvangst nemen.Voor het nummer ‘Always’ weet Glennis Grace het prestigieuze Metropole orkest te strikken. Met Edwin Evers neemt ze later dat jaar het nummer ‘Wil je niet nog 1 nacht‘ op. Samen met haar vaste band brengen ze het nummer ten gehore tijdens de tv show The Voice. Ook deze single wordt met een gouden plaat bekroond. De opbrengsten van het nummer gaan naar de Stichting Free a Girl (voorheen Stichting Stop Kindermisbruik) waar Glennis Grace ambassadrice van is. Ook 2012 blijkt een succesvol jaar voor Glennis Grace. Ze brengt het album ‘This is my voice’ uit. Opnieuw uitte zich dat in meer boekingen van Glennis Grace.

Meest persoonlijke album ooit

Naar eigen zeggen haar meest persoonlijke album ooit. En voor het eerst in haar carrière staat ze in een uitverkochte Heineken Music Hall met een avondvullend programma. In de zomer van 2013 komt het nummer ‘Ondanks Alles’ uit. Het nummer is tevens de titelsong van de film ‘Smoorverliefd’. In september 2013 staat Glennis Grace wederom in de Heineken Music Hall. November 2013 is het eerste kerstalbum van Glennis Grace uitgekomen. ‘One Christmas Night Only’ is een prachtig album met haar favoriete kerstnummers en enkele nieuwe nummers. Een heerlijk sfeervol repertoire voor de gezellige kerstperiode. Op dit moment behoort Glennis Grace tot de meest geboekte artiesten van ons land. Dat is niet voor niets. Waar ze ook komt, weet ze als geen ander de show te stelen. Wilt u dit ook meemaken?

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Glennis Grace kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Glennis Grace wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Glennis Grace wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Glennis Grace online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Glennis Grace kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Glennis Grace boeken

Ben jij benieuwd hoe je Glennis Grace kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Glennis Grace boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Glennis Grace

Glennis Grace inhuren

€8.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Glennis Grace

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 500 personen1 persoonAllround€8500,-
Live bandshow1 x 60 minutenincl. backline / excl. geluid en techniek6 personenAllround€14500,-

Vergelijkbare artiesten

€5.500,-
€8.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand