Froukje boeken

Vanaf gages voor besloten events. Openbaar op aanvraag!
€7.000,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €7000,-
 • Duur
  1 x 15-20 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Akoestische set (besloten)
 • Genre
  Nederlands Pop

Wil jij Froukje boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Froukje. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Froukje komt uit een onderwijsgezin waarbij muziek min of meer een centrale rol vervult. Al vroeg zong ze met haar vader en zus in Ginger Squad op allerlei gelegenheden. Maar ook in bandjes zoals Chicks & Wings. Ze zat ook wel eens achter het drumstel. Bij die optredens zongen ze voornamelijk covers. Froukje is nog maar 18 jaar als ze zich begin 2020 met haar single ‘Groter Dan Ik’ in één klap profileert als een van de nieuwe beloften van de Nederlandse alternatieve pop. De single biedt haar dansbare en zelfgeschreven perspectief op de huidige klimaatcrisis. De plaat gaat viraal op internet en zet haar op de radar van de landelijke media. Ze heeft ook een nummer geschreven samen met Pepijn Lanen, bekend als Faberyayo van de Jeugd van Tegenwoordig.

Viral op Tik Tok

Daarna gaat het hard met Froukje: haar single ‘Heb Ik Dat Gezegd’ ging viral op TikTok. Ze is te gast geweest bij diverse grote talkshows. 3voor12 maakt een indrukwekkend portret over Froukje en ze werd bekroond met een 3FM Talent Award en een ESNS Kickstart Award. In het najaar staat haar eerste clubtour gepland welke inmiddels al volledig is uitverkocht. Clubs staan in de rij om Froukje te boeken.

Froukje boeken

Haar singles ‘Ik Wil Dansen’, ‘Onbezonnen’ en ‘Groter Dan Ik’ raken relevante existentiële thema’s en staan bol van intrigerende zanglijnen, gebracht met een natuurlijke nonchalance maar ook met een scherp talent voor melodie. Beide singles zijn in korte tijd goed voor honderdduizenden views en elk meer dan miljoenen streams. En ook goed voor de boekingen van Froukje! Het belooft al met al een interessant jaar te worden voor Froukje, die zich voortbeweegt met een aura van authenticiteit en inhoudelijke urgentie dat in een woelig tijdperk even verfrissend als broodnodig aandoet.

Boekingen van Froukje

Momenteel is Froukje te zien en te horen in een grootschalige campagne van de NS. “De afstand tot mijn doel is zelden hemelsbreed”, zingt Froukje in de nieuwe commercial. Zij maakte speciaal hiervoor het nummer ‘Morgen Is Het Weer Vandaag’, dat gaat over hoe een dag alle kanten op kan gaan. Froukje is beschikbaar voor (online) akoestische optredens of met volledige live band. Informeer naar de mogelijkheden om Froukje te boeken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Froukje kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Froukje wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Froukje wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Froukje online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Froukje kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Froukje boeken

Ben jij benieuwd hoe je Froukje kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Froukje boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Froukje

Froukje inhuren

€7.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Froukje

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Akoestische set (besloten)1 x 15-20 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlands Pop€7000,-
Live bandshow (besloten)1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenNederlands Pop€9000,-
Live bandshow (openbaar)1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenNederlands PopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€5.500,-
€8.995,-
€6.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand