Froukje boeken

Vanaf gages voor besloten events. Openbaar op aanvraag!
€7.000,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €7000,-
 • Duur
  1 x 15-20 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Akoestische set (besloten)
 • Genre
  Nederlands Pop

Froukje boeken? Froukje komt uit een onderwijsgezin waarbij muziek min of meer een centrale rol vervult. Al vroeg zong ze met haar vader en zus in Ginger Squad op allerlei gelegenheden. Maar ook in bandjes zoals Chicks & Wings. Ze zat ook wel eens achter het drumstel. Bij die optredens zongen ze voornamelijk covers. Froukje is nog maar 18 jaar als ze zich begin 2020 met haar single ‘Groter Dan Ik’ in één klap profileert als een van de nieuwe beloften van de Nederlandse alternatieve pop. De single biedt haar dansbare en zelfgeschreven perspectief op de huidige klimaatcrisis. De plaat gaat viraal op internet en zet haar op de radar van de landelijke media. Ze heeft ook een nummer geschreven samen met Pepijn Lanen, bekend als Faberyayo van de Jeugd van Tegenwoordig.

Viral op Tik Tok

Daarna gaat het hard met Froukje: haar single ‘Heb Ik Dat Gezegd’ ging viral op TikTok. Ze is te gast geweest bij diverse grote talkshows. 3voor12 maakt een indrukwekkend portret over Froukje en ze werd bekroond met een 3FM Talent Award en een ESNS Kickstart Award. In het najaar staat haar eerste clubtour gepland welke inmiddels al volledig is uitverkocht. Clubs staan in de rij om Froukje te boeken.

Froukje boeken

Haar singles ‘Ik Wil Dansen’, ‘Onbezonnen’ en ‘Groter Dan Ik’ raken relevante existentiële thema’s en staan bol van intrigerende zanglijnen, gebracht met een natuurlijke nonchalance maar ook met een scherp talent voor melodie. Beide singles zijn in korte tijd goed voor honderdduizenden views en elk meer dan miljoenen streams. En ook goed voor de boekingen van Froukje! Het belooft al met al een interessant jaar te worden voor Froukje, die zich voortbeweegt met een aura van authenticiteit en inhoudelijke urgentie dat in een woelig tijdperk even verfrissend als broodnodig aandoet.

Boekingen van Froukje

Momenteel is Froukje te zien en te horen in een grootschalige campagne van de NS. “De afstand tot mijn doel is zelden hemelsbreed”, zingt Froukje in de nieuwe commercial. Zij maakte speciaal hiervoor het nummer ‘Morgen Is Het Weer Vandaag’, dat gaat over hoe een dag alle kanten op kan gaan. Froukje is beschikbaar voor (online) akoestische optredens of met volledige live band. Informeer naar de mogelijkheden om Froukje te boeken.

Direct Froukje boeken? Klik hier voor boekingen van Froukje

Froukje boeken

€7.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Froukje

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Akoestische set (besloten)1 x 15-20 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlands Pop€7000,-
Live bandshow (besloten)1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenNederlands Pop€9000,-
Live bandshow (openbaar)1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenNederlands PopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€5.950,-
€8.500,-
€5.475,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand