Anita Doth boeken

Inclusief 2 danseressen
€3.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Allround

Wil jij Anita Doth boeken op jouw party of event? Iedereen die de naam Anita Doth hoort, denkt meteen aan 2 Unlimited. Met die wereldberoemde dance-formatie verkocht Anita wereldwijd ruim 20 miljoen albums en singles. En dan tellen we de 50 miljoen compilatie-albums waaraan 2 Unlimited een bijdrage leverde niet eens mee. Dankzij hits als Twilight Zone, No Limit en The Real Thing groeide Anita uit tot de onbetwiste ‘Queen Of Dance’. In vrijwel elk land ter wereld, waaronder de Verenigde Staten, sleepten Ray en Anita een gouden en platina plaat in de wacht.

Anita Doth boeken

In 1996 ging 2 Unlimited uit elkaar. Het gaf Anita de gelegenheid om te bewijzen dat ze meer kan dan zingen alleen. Ze deed televisie-ervaring op als gastvrouw van het TMF-danceprogramma ‘Welcome 2 The Pleasure Zone’ en presenteerde haar eigen muziekprogramma ‘Anita & Friends’ op Radio 538.

90’s artiest boeken

Toch is er niets mooier dan zélf muziek maken. Anita wil laten zien dat ze als songschrijver en zangeres op eigen benen kan staan, en op eigen kracht successen kan boeken. Haar eerste solo-album, voorafgegaan door de single Universe levert het bewijs: Anita kàn het!

Boekingen van Anita Doth

Muzikaal bewandelt Anita haar eigen wegen en heeft ze zich losgemaakt van haar verleden. Althans: gedeeltelijk.Anita is al ruim acht jaar een beroemde persoonlijkheid, zodat je bijna zou vergeten dat ze nog altijd jong is. Ze heeft de wereld rondgereisd en alle kanten van het artiestenleven gezien, maar ze blijft bescheiden.

Direct Anita Doth boeken? Klik hier voor boekingen van Anita Doth

Anita Doth boeken

€3.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Anita Doth

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenPop / Allround€3950,-

Vergelijkbare artiesten

€3.975,-
€3.995,-
€4.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand