Anita Doth boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen (incl. 2 danseressen)
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Allround / 90s / 00s

Wil jij Anita Doth boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Anita Doth. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Iedereen die de naam Anita Doth hoort, denkt meteen aan 2 Unlimited. Met die wereldberoemde dance-formatie verkocht Anita wereldwijd ruim 20 miljoen albums en singles. En dan tellen we de 50 miljoen compilatie-albums waaraan 2 Unlimited een bijdrage leverde niet eens mee. Dankzij hits als Twilight Zone, No Limit en The Real Thing groeide Anita uit tot de onbetwiste ‘Queen Of Dance’. In vrijwel elk land ter wereld, waaronder de Verenigde Staten, sleepten Ray en Anita een gouden en platina plaat in de wacht.

Biografie Anita Doth

In 1996 ging 2 Unlimited uit elkaar. Het gaf Anita de gelegenheid om te bewijzen dat ze meer kan dan zingen alleen. Ze deed televisie-ervaring op als gastvrouw van het TMF-danceprogramma ‘Welcome 2 The Pleasure Zone’ en presenteerde haar eigen muziekprogramma ‘Anita & Friends’ op Radio 538.

90’s artiest boeken

Toch is er niets mooier dan zélf muziek maken. Anita wil laten zien dat ze als songschrijver en zangeres op eigen benen kan staan, en op eigen kracht successen kan boeken. Haar eerste solo-album, voorafgegaan door de single Universe levert het bewijs: Anita kàn het!

Boekingen van Anita Doth

Muzikaal bewandelt Anita haar eigen wegen en heeft ze zich losgemaakt van haar verleden. Althans: gedeeltelijk.Anita is al ruim acht jaar een beroemde persoonlijkheid, zodat je bijna zou vergeten dat ze nog altijd jong is. Ze heeft de wereld rondgereisd en alle kanten van het artiestenleven gezien, maar ze blijft bescheiden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Anita Doth kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Anita Doth wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Anita Doth wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Anita Doth online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Anita Doth kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Anita Doth boeken

Ben jij benieuwd hoe je Anita Doth kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Anita Doth boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Anita Doth

Anita Doth inhuren

€3.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Anita Doth

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personen (incl. 2 danseressen)Pop / Allround / 90s / 00s€3950,-
Live bandshow1 x 75 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personen (incl. Ingrid Simons)Pop / Allround / 90s / 00s€7950,-

Vergelijkbare artiesten

€3.995,-
€3.950,-
€4.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand