Exclusive Strings boeken

Tegen meerprijs is een show op maat mogelijk!
€3.700,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3700,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, enkel monitorset
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Openingsact
 • Genre
  klassiek / pop

Wil jij Exclusive Strings boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Exclusive Strings. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

The Exclusive Strings veroverden in korte tijd Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Brussel, Cannes, Caïro, Dubai, Londen,Madrid, Wenen en vele andere wereldsteden. Hun geheim: een wervelende podiumact, die een onvergetelijke indruk nalaat bij de deelnemers aan topevenementen uit de wereld van de cultuur en het bedrijfsleven. Dit internationaal kwartet bestaat uit Melissa Schaak (Canada), Larissa Lismont (België), Maryna Lepiasevich (Belarus) en Tamara Savic (Servië).

Biografie Exclusive Strings

Deze vier bloedmooie en getalenteerde jonge vrouwen studeerden aan de meest gerenomeerde Conservatoria ter wereld. Orkestleider Jan Ceulemans bracht hen samen voor de wereldpremière die plaats vond in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen (Belgium). De rest is geschiedenis. Onder zijn management volgden prestigieuze concerten zich in snel tempo op in de meest exclusieve locaties. The Exclusive Strings maken furore met een adembenemende mix van klassiekemeesterwerken en pop. Moeiteloos schakelen zij over van ingetogen naar meeslepend, vanbeheerst naar experimenteel. Maar altijd musiceren zij met overgave en passie.

Boekingen van Exclusive Strings

The Exclusive Strings maken uw evenement onvergetelijk! Vanaf het openingsnummer tot aan de grootse finale brengen The Exclusive Strings uw publiek 1 x 30 minuten in vervoering met een aanstekelijke cocktail van klassiek en pop. Hun majestueuze popversie van ‘Eine kleine Nachtmusik’ zou zelfs Mozart enthousiast maken. Het wereldvermaarde ‘Czardas’ biedt de vier violistes de gelegenheid hun technische vaardigheden te tonen. De ‘Lord of the Dance’-medley is zo opzwepend, dat het publiek moeite heeft om stil te zitten. Met ‘Samba de Janeiro’ bereikt de feeststemming een hoogtepunt. Vier nationaliteiten, vier verschillende achtergronden. Met zo’n rijkdom moest iets gedaan worden. Een duidelijk thema loopt dan ook steeds als rode ‘snaar’ door het optreden van The Exclusive Strings. Op een subtiele manier weten ze immers hun culturele achtergrond in het concert te verweven.

Op-en-top professionals

The Exclusive Strings zijn op-en-top professionals. Ze hebben de nieuwste technologie in de vingers. Met hun high tech strings produceren zij een eigentijdse sound en het draadloos musiceren bevordert de interactie met het publiek. De solistes presenteren zelf met als basistaal het Engels. De exclusive concertkledij is speciaal voor hen ontworpen door de topdesigner Nicky Vankets.

Aangepaste setlist

Een setlist op maat is mogelijk! U organiseert een feest of een evenement. U plant een congres of wil een nieuw product lanceren. Of u wil een exclusieve artiest voor een awardshow boeken. Voor elk van deze activiteiten kan een aangepaste setlist worden samengesteld. Het productieteam rond The Exclusive Strings kan dankzij de nodige kennis en ervaring meedenken om van uw concept een topper te maken. The Exclusive Strings treden zowel ‘on tape’ op als met hun eigen begeleidingsorkest ‘The Exclusive Orchestra’. Aan u de keuze.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Exclusive Strings kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Exclusive Strings wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Exclusive Strings wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Exclusive Strings online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Exclusive Strings kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Exclusive Strings boeken

Ben jij benieuwd hoe je Exclusive Strings kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Exclusive Strings boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Exclusive Strings

Exclusive Strings inhuren

€3.700,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Exclusive Strings

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Openingsact1 x 30 minutenexclusief, enkel monitorset4 personenklassiek / pop€3700,-

Vergelijkbare artiesten

€3.895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand