Exclusive Strings boeken

Tegen meerprijs is een show op maat mogelijk!
€3.700,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3700,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, enkel monitorset
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Openingsact
 • Genre
  klassiek / pop

The Exclusive Strings veroverden in korte tijd Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Brussel, Cannes, Caïro, Dubai, Londen,Madrid, Wenen en vele andere wereldsteden. Hun geheim: een wervelende podiumact, die een onvergetelijke indruk nalaat bij de deelnemers aan topevenementen uit de wereld van de cultuur en het bedrijfsleven. Dit internationaal kwartet bestaat uit Melissa Schaak (Canada), Larissa Lismont (België), Maryna Lepiasevich (Belarus) en Tamara Savic (Servië).

Exclusive Strings boeken

Deze vier bloedmooie en getalenteerde jonge vrouwen studeerden aan de meest gerenomeerde Conservatoria ter wereld. Orkestleider Jan Ceulemans bracht hen samen voor de wereldpremière die plaats vond in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen (Belgium). De rest is geschiedenis. Onder zijn management volgden prestigieuze concerten zich in snel tempo op in de meest exclusieve locaties. The Exclusive Strings maken furore met een adembenemende mix van klassiekemeesterwerken en pop. Moeiteloos schakelen zij over van ingetogen naar meeslepend, vanbeheerst naar experimenteel. Maar altijd musiceren zij met overgave en passie.

Boekingen van Exclusive Strings

The Exclusive Strings maken uw evenement onvergetelijk! Vanaf het openingsnummer tot aan de grootse finale brengen The Exclusive Strings uw publiek 1 x 30 minuten in vervoering met een aanstekelijke cocktail van klassiek en pop. Hun majestueuze popversie van ‘Eine kleine Nachtmusik’ zou zelfs Mozart enthousiast maken. Het wereldvermaarde ‘Czardas’ biedt de vier violistes de gelegenheid hun technische vaardigheden te tonen. De ‘Lord of the Dance’-medley is zo opzwepend, dat het publiek moeite heeft om stil te zitten. Met ‘Samba de Janeiro’ bereikt de feeststemming een hoogtepunt. Vier nationaliteiten, vier verschillende achtergronden. Met zo’n rijkdom moest iets gedaan worden. Een duidelijk thema loopt dan ook steeds als rode ‘snaar’ door het optreden van The Exclusive Strings. Op een subtiele manier weten ze immers hun culturele achtergrond in het concert te verweven.

The Exclusive Strings zijn op-en-top professionals. Ze hebben de nieuwste technologie in de vingers. Met hun high tech strings produceren zij een eigentijdse sound en het draadloos musiceren bevordert de interactie met het publiek. De solistes presenteren zelf met als basistaal het Engels. De exclusive concertkledij is speciaal voor hen ontworpen door de topdesigner Nicky Vankets.

Een setlist op maat is mogelijk! U organiseert een feest of een evenement. U plant een congres of wil een nieuw product lanceren. Of u wil een exclusieve artiest voor een awardshow boeken. Voor elk van deze activiteiten kan een aangepaste setlist worden samengesteld. Het productieteam rond The Exclusive Strings kan dankzij de nodige kennis en ervaring meedenken om van uw concept een topper te maken. The Exclusive Strings treden zowel ‘on tape’ op als met hun eigen begeleidingsorkest ‘The Exclusive Orchestra’. Aan u de keuze.

Direct Exclusive Strings huren? Klik hier voor boekingen van Exclusive Strings

Exclusive Strings boeken

€3.700,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Exclusive Strings

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Openingsact1 x 30 minutenexclusief, enkel monitorset4 personenklassiek / pop€3700,-

Vergelijkbare artiesten

€3.895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand