Bankzitters boeken

Prijscategorie: € 17.500,- tot € 20.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban / Nederpop

Wil jij Bankzitters boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bankzitters. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Bankzitters

Bankzitters zijn niet meer weg te denken in de wereld van YouTube en social media. Dat de groep blijft groeien in populariteit bevestigen niet alleen hun volgers op YouTube en Instagram, de awards voor hun muziek, maar ook de vier noteringen in 2023 in de NPO Radio 2 Top 2000. De groep die bestaat uit Milo ter Reegen, Koen van Heest, Robbie van de Graaf, Raoul de Graaf & Matthy het Lam, hebben hun doorbraak te danken aan hun succesvolle YouTube carrière. Miljoenen kijkers zien wekelijks de humoristische video’s van Bankzitters waarin verschillende challenges worden aangegaan.

Bekende artiesten boeken

Vervolgens begon de groep ook met het uitbrengen van muziek. Wat begon als een grap, groeide al snel uit tot een ongekend succes. De eerste release kwam in 2019 met het nummer ‘Niks’, gevolgd in 2021 door tracks als ‘Stapelgek’, ‘Baldadig’ en ‘Factureren’. Het eerste muzikale hoogtepunt kwam in 2022, met het nummer ‘Je Blik Richting Mij’. De track stond wekenlang op #1 in de Spotify Charts, was #4 meest beluisterde YouTube video van dat jaar. En door het succes van deze hit leerde heel Nederland Bankzitters ook op muzikaal gebied kennen.

Boekingen van Bankzitters

Na de muzikale successen startte Bankzitters 2023 met twee eigen, stijf uitverkochten, shows in Tivoli Vredenburg Utrecht. In januari 2024 wisten ze ook 2x de AFAS Live in Amsterdam uit te verkopen met een gloednieuwe interactieve show. Vol met visuele uitspattingen, muzikale verrassingen en bevriende artiesten. Na de shows in AFAS Live kondigde ze gelijk hun grootste challange allertijden aan; Het 10 jarig bestaan van Bankzitters wordt op 17 én 18 januari 2025 groots gevierd in de Ziggo Dome met 3 shows! Hiermee zijn ze de allereerste YouTube formatie met een solo show in de Ziggo Dome.

Bekroonde muziek

Kortom; Bankzitters maakt naam in de muziekindustrie. Releases die uitgebracht worden zoals ‘Is Dat Nou Echt?’, ‘Bali’, Cupido’ en ‘Slaaptekort’ schoten allemaal omhoog in de charts en bereikte een groot publiek. Met inmiddels twee Gouden platen en meer dan 100.000.000 strams op zak, wordt hun muziek bekroond en luidkeels meegezongen op elk evenement. Hoewel muziek niet de grootste ambitie is voor het collectief, genieten ze wel van het plezier en de mooie momenten dat het oplevert. Bankzitters komen live met een energieke show van 30 minuten vol met eigen hits.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bankzitters kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bankzitters wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bankzitters wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bankzitters online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bankzitters kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bankzitters boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bankzitters kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bankzitters boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bankzitters

Bankzitters inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bankzitters

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek5 personenUrban / NederpopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand