The Originals boeken

Alles op verzoek!
€7.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €7995,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Feest

The Originals boeken voor een optreden? De beste coverband van Nederland zorgt gegarandeerd voor een feest om nooit te vergeten!

The Originals boeken

The Originals zijn een Nederlandse coverband die alles op verzoek speelt. Wat voor liedje je ook wilt horen; The Originals spelen het direct!. De band heeft een assortiment van meer dan 5000 nummers die ze door het hele land ten gehore brengen. Met hun onovertroffen interactieve show verovert de band elk publiek. Ze spelen op festivals en bedrijfsevents, maar ook in concertzalen, feesttenten en zelfs live vanuit de radiostudio van De Coen & Sander Show. Ze zetten met hun muziek, led-schermen en animaties op maat een spectaculaire en interactieve show neer. Het publiek staat centraal tijdens de show en iedereen mag vanaf het verzoekjespodium bepalen wat The Originals gaan spelen. Met hun aanstekelijke enthousiasme en hun roze pakken bent u met The Originals boeken verzekerd van een groot muzikaal spektakel.

Boekingen van The Originals

The Originals bestaan uit vijf muzikale talenten. Axel Lindelauf kennen we van Volumia! Hij is verantwoordelijk voor de toetsen en zang. Erik Vorstenbosch maakte furore bij De Coronas en doet bij The Originals de zang en percussie. Ook ontvangt hij op het verzoekjespodium de mensen die een nummer willen aanvragen. Zijn broer Hans Vorstenbosch kennen we ook van De Coronas. Hij speelt gitaar, toetsen en hij zingt. Lars van Starrenburg, bekend van de band Rigby, speelt op de basgitaar. Tot slot hebben we William van Rutte die achter op het podium los gaat op de drums en percussie. The Originals zijn te boeken voor verschillende gelegenheden, feesten en events. Ze traden al op bij privéfeesten, festivals, poppodia en bedrijfsfeesten.

Bijzondere locaties

The Originals zijn maandelijks te gast in De Coen & Sander Show op Radio 538 en hebben opgetreden op bijzondere locaties, waaronder:

 • Strandfestival ZAND
 • Das Coen Und Sander Fest
 • 538Live XXL
 • De Vrienden van Amstel LIVE!
 • Stöppelhaene
 • de Nijmeegse Vierdaagsefeesten.

Gezellig meezingen met de hits van The Originals? U kunt The Originals nu boeken bij BekendeArtiestBoeken.NL. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct The Originals boeken? Klik hier voor boekingen van The Originals

The Originals boeken

€7.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Originals

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 500 personen5 personenAllround / Feest€7995,-

Vergelijkbare artiesten

€6.995,-
€6.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand