De Leukste Obers boeken

Prijs is exclusief (eventuele) reiskosten
€899,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €899,-
 • Duur
  1 x 120 minuten
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Animatie act / Acteurs
 • Genre
  Komisch / Bediening

Wil jij De Leukste Obers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Leukste Obers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie De Leukste Obers

“De Leukste Obers van Nederland!” zijn door hun improvisatievermogen en markante voorkomen al lang niet meer weg te denken uit de evenementenbranche. De heren van BenK hebben daarmee één van de meest populaire komedie acts in handen. Zij toeren al ruim 20 jaar rond in zowel Nederland als België als de onafscheidelijke Bedienende Neven.

Ergere bediening kan niet

U kunt rustig blijven zitten… Deze absurdistische neven zijn vermakelijke obers met een vlekkeloos cv, waaruit blijkt dat ze van goede huize komen. Al tekent chaotiek de boventoon… Het openen van een fles wijn is al een uitdaging voor de twee. Probeer er maar niet te veel op te letten, ze bedoelen het goed. Heeft u trek? Breng het subtiel aan, voordat ze zich persoonlijk aangevallen voelen. Een ergere bediening kunt u zich bijna niet voorstellen.

Boekingen van De Leukste Obers

De Leukste Obers van Nederland openen uw evenement op hilarische wijze met hun eigen huisregels en presenteren altijd graag de etiquette met een knipoog aan uw gasten. Vervolgens trakteren zij uw nietsvermoedende publiek op een speciale dansact. Ze zorgen ervoor dat iedereen snel zijn of haar stijfheid verliest. Kortom, deze gestrikte heren zijn een onvergetelijke toevoeging aan uw gelegenheid! “De Leukste Obers van Nederland” hebben de afgelopen jaren hun sporen ruimschoots verdiend, op zowel particuliere feesten als bedrijfsfeesten, congressen en openingen, nationaal als internationaal. Met voedsel wordt niet gerotzooid… maar waarmee dan wel? Ontdek het door hen uit te nodigen! Boek “De Leukste Obers van Nederland!” nu bij BekendeArtiestBoeken.nl!

 

 

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Leukste Obers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Leukste Obers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Leukste Obers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Leukste Obers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Leukste Obers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Leukste Obers boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Leukste Obers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Leukste Obers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Leukste Obers

De Leukste Obers inhuren

€899,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Leukste Obers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie act / Acteurs1 x 120 minutenn.v.t.2 personenKomisch / Bediening€899,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand