Corry Konings boeken

Prijs voor optredens in 2025: € 4.995,-
€3.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (2024)
 • Genre
  Nederlandstalig / Levenslied

Wil jij Corry Konings boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Corry Konings. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Corry Konings

Corry treedt nog steeds op. Van solo optredens tot shows met andere artiesten zoals haar eigen Corry Koningsshow. En natuurlijk samen met Johan Heuser voor een speciaal duo-optreden.

Corry & de Rekels

Het begon voor Corry in 1969. Met een lokaal bandje nam ze “Hello Josephine” op, bekend van The Scorpions. Pierre Kartner kreeg het nummer te horen en vanaf toen ging het razendsnel met Corry. Inmiddels als zangeres van de Rekels kwam ze met componist/tekstschrijver en producer Pierre Kartner in de studio terecht en bracht de ene hit naar de andere: ‘Vaarwel ik zal geen traan meer om je laten’, ‘Rozen die bloeien’, ‘Huilen is voor jou te laat’ zijn allen hits van het eerste uur. Daarna kwam een periode van samenwerking met diverse producers met hits als ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’, ‘Adios Amor‘, ‘Mooi was die tijd’ en ‘Leven en laten leven’.

Eigen management- en theaterbureau

Corry vond inmiddels dat het tijd was geworden om nieuw talent kansen te geven en richtte hiervoor medio 1998 CK Producties (management en theaterbureau) en Volta Records (platenmaatschappij en distributie) op. Johan Heuser was de eerste artiest in de stal waarmee Corry zich hoogst persoonlijk ging bemoeien.

Boekingen van Corry Konings

Corry kan buigen op een heel rijke periode van liedjes, een dikke 270 liedjes heeft zij gedurende haar carrière opgenomen. En hier komt nog steeds geen einde aan want zij is nog steeds bezig, samen met Johan Heuser kwam in 2000 de single ‘De Zon” uit en in juni 2002 kwam het nieuwe duet met Johan ‘Een zomer met jou”, tegelijk met haar album “De 40 tophits van Corry Konings”.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Corry Konings kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Corry Konings wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Corry Konings wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Corry Konings online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Corry Konings kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Corry Konings boeken

Ben jij benieuwd hoe je Corry Konings kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Corry Konings boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Corry Konings

Corry Konings inhuren

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Corry Konings

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (2024)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Levenslied€3995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.950,-
€3.950,-
€4.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand