Berget Lewis boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€4.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Allround

Wil jij Berget Lewis boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Berget Lewis. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ze is uitgeroepen tot ‘Beste Zangeres van Nederland’. Met als startpunt de muzikale samenwerking met Tjeerd en Trijntje Oosterhuis binnen Total Touch. Daarna groeide Berget via theater- en concerttours met o.a. Ruth Jacott en Karin Bloemen uit tot de meest internationale souldiva binnen onze landsgrenzen.Als een van de 5 leading ladies van de ‘Ladies of Soul’ knalt ze van de bühne met haar krachtige stemgeluid. Ze staat tot ver over de grenzen met de bekendste artiesten op de grootste podia. En betoverde haar publiek tijdens haar uiterst succesvolle theatertours . Ze schitterde als Maria in het televisiespektakelstuk ‘The Passion’. En wordt alom geroemd als een vocaal fenomeen met een prachtige carrière. Met haar ‘selftiteld album ‘Berget Lewis’ vind ze haar stem. Maar in de rol van Effie White in de sensationele musical Dreamgirls overstijgt Berget zich zelf.

Biografie Berget Lewis

“Ik heb lang nagedacht of dit voor mij de juiste stap was binnen mijn carriere. En of ik de emotionele rol van Effie White kon dragen. Daarnaast is een musical als Dreamgirls vocaal en fysiek erg heftig” legt Berget uit. In de rol van Effie heeft Berget Lewis binnen het ambitieuze, maar naïeve trio de beste stem. Maar moet ze de leadzang toch laten aan de knappere Deena. Met dit musicaldebuut overstijgt Berget Lewis zichzelf. De veelal lovende recensie’s liegen er niet om. De liedjes voor haar ‘selftitled’ album ‘Berget Lewis’ schreef Berget samen met een team van internationaal gerenommeerde muzikanten. Berget werkte de eerste vier maanden van 2013 in Londen met producer Andreas Olsson (o.a. Jason Mraz, Mary J. Blige, James Morrison). En met het muzikantencollectief The Suppliers. Het leidde tot een album met elf enerverende songs. Waarin ze haar gevoelens deelt over de diepe dalen en hoge pieken die haar leven de laatste jaren kenmerkten. Emotionele ballads, dampende rock & soul stampers en alles daar tussenin leveren een opwindend album op. Zeer persoonlijk, openhartig, goudeerlijk en muzikaal onovertroffen, is dit de plaat die Berget Lewis altijd al heeft willen maken. “Ik ben zo trots op deze cd. Ik heb echt het gevoel dat ik mezelf heb gevonden en dat dit is wie ik wil zijn.”

Berget Lewis huren

Net als veel andere grote zangeressen vond ook Berget haar stem in het kerkkoor, waar zij op jeugdige leeftijd gospel zong. Het was een mooie start, want ze toerde al op vijftienjarige leeftijd met een gospelkoor door Amerika. Eind jaren negentig richtte ze haar groep Berget Lewis Gospel Train op, waar ze overal in het land furore mee vierde. Haar carrière nam pas echt een vlucht toen ze toetrad tot Total Touch, waarna haar grote doorbraak niet lang op zich liet wachten. Begin 2007 bracht ze ‘Deeper Love’ uit, een dancetrack die in maarliefst zeventien landen uitkwam. Toen ze in dat zelfde jaar samen met Edwin Evers het Tv-programma ‘Just The Two Of Us’ naar haar hand zette, was ze in een klap bekend en geliefd bij het grote publiek. Haar debuutalbum ‘Finally’ werd dan ook enthousiast ontvangen.

Boekingen van Berget Lewis

Sindsdien heeft Berget Lewis zich ontwikkeld tot een van onze meest geliefde zangeressen. Haar rol als Maria in ‘The Passion’ was eigenlijk een logisch vervolg op het prille begin in het kerkkoor. Maar sinds dat begin heeft deze muziekante pur sang zich zo zodanig ontwikkeld, dat ze in de finale van de TV-show ‘De Beste Zangers Van Nederland’ álle stemmen kreeg. Geen wonder dat ze ook internationaal omarmt wordt, als special guest van sterren als Van Morrison, Dave Stewart en Maceo Parker, en als soloartiest met haar eigen theatershows, zoals het recente, zeer succesvolle ‘Blooming’.

Schrijven, componeren en zingen

Op het podium staan is slechts één onderdeel van Bergets rijke leven in de muziek. Ze is ook een productief songschrijfster en tevens is ze een studiodier dat het beste uit zichzelf en haar medemuzikanten haalt. Na jaren van muzikale en persoonlijke ontwikkeling, van werken met inspirerende muzikanten en van genieten van almaar toenemend succes, is ze met haar nieuwe album ‘Berget Lewis’ waar ze altijd al heeft willen zijn. Ze schrijft, componeert en zingt de muziek die ze wil zingen, songs die rechtstreeks uit haar hart komen, muziek die laat horen waar zangeres, performer en songschrijver Berget Lewis voor staat. “Ik zing anders, mijn muziek is anders, je ziet gewoon een compleet nieuwe Berget”, licht de zangeres haar verrassende muzikale wedergeboorte toe. “Dit album vertegenwoordigt eigenlijk alles, wie ik was en wie ik nu ben. Dit klopt gewoon, dit is hoe ik me voel.”

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Berget Lewis kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Berget Lewis wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Berget Lewis wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Berget Lewis online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Berget Lewis kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Berget Lewis boeken

Ben jij benieuwd hoe je Berget Lewis kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Berget Lewis boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Berget Lewis

Berget Lewis inhuren

€4.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Berget Lewis

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonPop / Allround€4995,-

Vergelijkbare artiesten

€4.950,-
€4.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand