Senna boeken

Talentvolle zangeres
€1.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Senna boeken op jouw feest of evenement? Het levenslied zit Senna in haar bloed. Zo zingt ze al van kinds af mee met André Hazes en andere grote Nederlandstalige artiesten in de auto, met haar vader. De zangeres uit Helmond weet al op jonge leeftijd meerdere talentenjachten op haar naam te zetten en is sindsdien een graag geziene artiest in het live-circuit.

Senna boeken

Senna Willems doet dan ook niets liever dan optreden. De zeventienjarige Senna Willems behaalde in de finale van TV Programma We Want More een knappe tweede plaats. Ze maakte grote indruk op André Hazes, Davina Michelle, Henk Poort, Ali B en Trijntje Oosterhuis.

Nederlandse zangeres boeken

Vrijwel direct kreeg Senna door Dino Music (o.a. André Hazes, Frans Duijts en Jeroen van der Boom) een platencontract aangeboden. Als een droom die uitkomt nodigde André Hazes haar na haar deelname aan We Want More uit om te komen zingen tijdens “Holland Zingt Hazes” dit jaar in de Ziggo Dome.

Boekingen van Senna

De single ‘Ik Weet Dat Je Bestaat,’ een Nederlands levenslied op de melodie van ‘El Triste’ van Marc Anthony, was het eerste wapenfeit van de talentvolle zangeres in 2021. Binnenkort  komt Senna haar nieuwe, vrolijke, uptempo single uit getiteld “Alles” geschreven door o.a. René Karst. Volgend jaar, in november 2022 komt haar debuutalbum uit.

Direct Senna boeken? Klik hier voor boekingen van Senna

Senna boeken

€1.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Senna

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€1695,-

Vergelijkbare artiesten

€1.395,-
€1.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand