Radio 538 DJ’s On Tour boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€4.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4250,-
 • Duur
  4 uur aaneengesloten
 • Geluid
  inclusief tot 600 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Bekende DJ-show
 • Genre
  Allround / Dance

Wil jij Radio 538 DJ’s On Tour boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Radio 538 DJ’s On Tour. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

538 DJ’s On Tour reist met een feestshow door het land. Met de vetste beats, de leukste 538-dj’s en de dikste show van dit geweldige radiostation, maken we van elk feest een onvergetelijk feest! De heetste hits van nu, de nieuwste dance. Maar ook de lekkerste gouwe ouwe, de Radio 538 DJ’s maken van elk evenement een succes!

Biografie Radio 538 DJ´s On Tour

Verwacht een vier uur lang durende spektakel vol meezing hits, van Hazes tot Dancing Queen, van Engelbewaarder tot Amalia en swing de pan uit op de meeslepende beats van Armin van Buuren. Dans en feest mee met de meest fantastische mash-ups en remixes, geniet van onze give-aways en de altijd bomvolle feestelijke sfeer. Met de 538 DJ’s On Tour heb je in één boeking je avond verzekerd van het beste muziek-entertainment van Nederland.Verwacht een vier uur lang spektakel vol hits, mash-ups en remixes, give-aways en altijd bomvol sfeer.

Boekingen van Radio 538 DJ´s On Tour

538 brengt de grootste hits en nieuwste dance bij jou in de buurt! Voor ieder feest, evenement of festival is 538 DJ’s On Tour de beste show met de muziek van nu, top entertainment, en – als je dat wil – Die Verruckte Halbe Stunde!

Bekende DJ show boeken

De 538 DJ’s On Tour show bevat:
–  Twee Radio 538 DJ’s
– Een geweldige show met 538 uitstraling voorzien van schermen en DJ-Booth
– De beste licht- en geluidsapparatuur van nu
– Radiocommercials op Radio 538 in de week voor het event
– Redactionele aandacht op 538.nl
– Ook voor kleine zalen en feesten een kleinere club show op maat
– Diverse extra showmogelijkheden: danseressen, extra artiesten, extra uur tegen meerprijs

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Radio 538 DJ’s On Tour kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Radio 538 DJ’s On Tour wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Radio 538 DJ’s On Tour wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Radio 538 DJ’s On Tour online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Radio 538 DJ’s On Tour kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Radio 538 DJ’s On Tour boeken

Ben jij benieuwd hoe je Radio 538 DJ’s On Tour kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Radio 538 DJ’s On Tour boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Radio 538 DJ’s On Tour

Radio 538 DJ’s On Tour inhuren

€4.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Radio 538 DJ’s On Tour

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-show4 uur aaneengesloteninclusief tot 600 personen2 personenAllround / Dance€4250,-
Bekende DJ-show4 uur aaneengesloteninclusief tot 1000 personen2 personenAllround / Dance€4450,-
Bekende DJ Show4 uur aaneengesloteninclusief tot 1500 personen2 personenAllround / DanceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€3.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand