Darkraver boeken

Richtgage: tussen € 2.250,- en € 3.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Hardstyle / Hardcore

Wil jij Darkraver boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Darkraver. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Darkraver werd geboren op 12 september 1967. Hij is bij de Haagse burgerlijke stand beter bekend als Stefan André Sweet. Darkraver is een rasartiest die zichzelf vooral niet al te serieus neemt en één overduidelijke missie heeft. En dat is om bij elk optreden het aanwezige publiek een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Biografie Darkraver

Met liters drank, gewillige vrouwen, totale chaos, de meest waanzinnige outfits en met een overdosis Haagse humor. Dat zijn de hoofdingrediënten waarmee Darkraver elk doorsnee feest eigenhandig kan transformeren naar een féééésssiieee! Maar laten we niet vergeten waar Darkraver ook voor staat! En dat is een geweldige DJ met een naadloze mixtechniek, en altijd dé perfecte platenkeus. Deze combinatie van entertainment en talent heeft bewezen een enorm succes te zijn. Dat maakt The Darkraver met afstand tot de meest geboekte DJ in de scene.

Grote evenementen

Zijn eerste optreden voor publiek beleefde hij in 1988 in een klein clubje genaamd “Cornische” in Scheveningen. Maar zijn carrière kwam pas echt in een stroomversnelling toen hij de headliner werd tijdens de legendarische Rave The City events. Deze werden gehouden in zijn geboortestad Den Haag. De back-to-back sets met zijn vaste draaimaatje en tevens stadsgenoot Gizmo werden al snel razend populair. Dit leverde Darkraver meteen een plek op als resident-DJ in de Rotterdamse club Parkzicht. Boekingen op evenementen als A Nightmare in Rotterdam, Megarave, Thunderdome, Eurorave, Ghosttown, Mysteryland volgden al snel.

Internationale artiest

Zijn succes ging buiten de Nederlandse grenzen niet onopgemerkt voorbij. Al snel werden internationale boekingen op het gehele Europese, Amerikaanse en Australische continent toegevoegd aan de agenda. Darkraver werd een internationaal gerespecteerde artiest. Aanvragen voor mix compilaties stroomden binnen.

Boekingen van Darkraver

20 Jaar later heeft Darkraver alles gezien, alles gedaan en alles bewust (en ook vaak onbewust) meegemaakt. Er is geen club, DJ booth, locatie, evenementenhal of grasveld waar hij niet geweest is. Darkraver stond o.a. op evenementen als Sensation, Masters of Hardcore, Reverze, Complex, Q-Base, Decibel, Defqon1, Emporium, etc.

Pussy Lounge

In samenwerking met organisator B2S ontwikkelde The Darkraver een nieuw evenement: Pussy Lounge. Een immens populair concept dat overduidelijk de Darkraver-stempel draagt. Slechts voorbehouden aan de beste en bekendste locaties in Nederland. Zijn jarenlange ervaring, positieve houding, gezonde dosis humor en onbetwiste techniek maken Darkraver tot één van de meest spraakmakende namen. Een entertainer die met zekerheid kan zeggen dat hij al ruim 20 jaar aan de top heeft gestaan van de scene, waar hij nog steeds staat!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Darkraver kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Darkraver wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Darkraver wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Darkraver online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Darkraver kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Darkraver boeken

Ben jij benieuwd hoe je Darkraver kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Darkraver boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Darkraver

Darkraver inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Darkraver

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonHardstyle / HardcoreOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand