Davina Michelle boeken

Uitsluitend met band / Prijscategorie: € 20.000,- – € 30.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 45 minuten met band
 • Geluid
  exclusief en techniek
 • Bezetting
  vanaf 4-5 personen
 • Soort
  Live act
 • Genre
  Singer/Songwriter repertoire

Wil je Davina Michelle boeken op jouw event? Hoe groeit een onbekende YouTube-zangeres uit tot een absolute hit? En dat in een tijdperk waarin er op YouTube elke minuut meer dan 300 uur aan videomateriaal wordt geüpload? Het is het inspirerende verhaal van Davina Michelle. Ze wordt op 12 november 1995 geboren in Rotterdam. En niet eens in een muzikaal gezin. Dit maakt haar rush naar de top alleen maar indrukwekkender.

Davina Michelle boeken

Wereldster P!NK ontdekt haar cover van ‘What About Us’ en is direct enthousiast. Sterker nog: ze geeft openlijk toe dat ze Davina’s versie beter vindt klinken dan het origineel. Davina is op dat moment wereldnieuws. Tal van televisieshows en eventorganisatoren in binnen- en buitenland willen Davina Michelle boeken voor een optreden. Ze maakt onder meer haar opwachting in Nederlandse programma’s zoals RTL Late Night en De Wereld Draait Door. En ze ziet haar YouTube-kanaal stijgen naar het duizelingwekkende aantal van meer dan 450.000 abonnees.

Boekingen van Davina Michelle

In juni 2018 verzorgt de getalenteerde artieste vervolgens met veel succes een aantal optredens in Amerika. Ook hier staan opdrachtgevers te trappelen om Davina Michelle te boeken. Inmiddels heeft de carrière van Davina Michelle een grote vlucht genomen. Niet alleen op YouTube, maar ook op radio en televisie is de populaire zangeres veelvuldig te bewonderen.

Onuitwisbare indruk in “Beste Zangers”

Ze neemt in 2018 deel aan het prestigieuze televisieprogramma “Beste Zangers”. Daarin laat ze een onuitwisbare indruk achter met haar vertolking van het nummer ‘Duurt Te Lang’ van Glen Faria. Het resultaat is even onverwacht als imposant. Met haar versie van het nummer belandt ze op nummer 1 in zowel de Mega Top 50 als de Nederlandse Top 40. Het is dan alweer 6 jaar geleden dat er voor het laatst een Nederlandse zangeres op nummer 1 in deze toplijsten heeft gestaan. De boekingen van Davina Michelle stromen binnen. Is het nog een verrassing dat inmiddels zo’n beetje iedereen Davina Michelle wil boeken voor een optreden?

Direct Davina Michelle boeken ? Klik hier voor boekingen van Davina Michelle

Davina Michelle boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Davina Michelle

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live act1 x 45 minuten met bandexclusief en techniekvanaf 4-5 personenSinger/Songwriter repertoireOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand