Davina Michelle boeken

Prijscategorie: € 20.000,- – € 30.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 45 minuten met band
 • Geluid
  exclusief en techniek
 • Bezetting
  vanaf 4-5 personen
 • Soort
  Live act
 • Genre
  Singer/Songwriter repertoire

Wil jij Davina Michelle boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Davina Michelle. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Hoe groeit een onbekende YouTube-zangeres uit tot een absolute hit? En dat in een tijdperk waarin er op YouTube elke minuut meer dan 300 uur aan videomateriaal wordt geüpload? Het is het inspirerende verhaal van Davina Michelle. Ze wordt op 12 november 1995 geboren in Rotterdam. En niet eens in een muzikaal gezin. Dit maakt haar rush naar de top alleen maar indrukwekkender.

Biografie Davina Michelle

Wereldster P!NK ontdekt haar cover van ‘What About Us’ en is direct enthousiast. Sterker nog: ze geeft openlijk toe dat ze Davina’s versie beter vindt klinken dan het origineel. Davina is op dat moment wereldnieuws. Tal van televisieshows en eventorganisatoren in binnen- en buitenland willen Davina Michelle boeken voor een optreden. Ze maakt onder meer haar opwachting in Nederlandse programma’s zoals RTL Late Night en De Wereld Draait Door. En ze ziet haar YouTube-kanaal stijgen naar het duizelingwekkende aantal van meer dan 450.000 abonnees.

Boekingen van Davina Michelle

In juni 2018 verzorgt de getalenteerde artieste vervolgens met veel succes een aantal optredens in Amerika. Ook hier staan opdrachtgevers te trappelen om Davina Michelle te boeken. Inmiddels heeft de carrière van Davina Michelle een grote vlucht genomen. Niet alleen op YouTube, maar ook op radio en televisie is de populaire zangeres veelvuldig te bewonderen.

Onuitwisbare indruk in “Beste Zangers”

Ze neemt in 2018 deel aan het prestigieuze televisieprogramma “Beste Zangers”. Daarin laat ze een onuitwisbare indruk achter met haar vertolking van het nummer ‘Duurt Te Lang’ van Glen Faria. Het resultaat is even onverwacht als imposant. Met haar versie van het nummer belandt ze op nummer 1 in zowel de Mega Top 50 als de Nederlandse Top 40. Het is dan alweer 6 jaar geleden dat er voor het laatst een Nederlandse zangeres op nummer 1 in deze toplijsten heeft gestaan. De boekingen van Davina Michelle stromen binnen. Is het nog een verrassing dat inmiddels zo’n beetje iedereen Davina Michelle wil boeken voor een optreden?

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Davina Michelle kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Davina Michelle wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Davina Michelle wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Davina Michelle online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Davina Michelle kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Davina Michelle boeken

Ben jij benieuwd hoe je Davina Michelle kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Davina Michelle boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Davina Michelle

Davina Michelle inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Davina Michelle

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live act1 x 45 minuten met bandexclusief en techniekvanaf 4-5 personenSinger/Songwriter repertoireOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand