Patricia boeken

Finaliste SBS6 “We Want More” 2021 / RTL4 “TVOH” 2019
€2.275,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2275,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop

Wil jij graag Patricia boeken? Patricia van Haastrecht is in 2010 afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Zij volgde lessen bij o.a. Frank Sanders, Karin Bloemen, Tetske van Ossewaarde, Steven Moonen en Wil van der Meer. Zij volgde lessen & workshops in spel ( o.a. Jeroen Krabbé, Frederik de Groot en Lieneke le Roux). Maar ook masterclasses van o.a. Arjan Ederveen, Frans Mulder en Inge Ipenburg (cameratechniek). In 2015 behaalde zij de opleiding Complete Vocal Technique (CVT) intensive course in Kopenhagen.

Patricia boeken

Patricia speelde de afgelopen jaren diverse rollen in verschillende theatervoorstellingen waaronder Peter Pan ( 2016 /17bijrol Mrs Darling), Vals (2016/17 hoofdrol Abby), Ordinary Days( 2015/16), Een Zaanse Kerst (2014) en Ode aan Wilmink & Bannink ( 2014 onder regie van Fred Florusse). Momenteel is zij te horen in de RTL Events productie Pandora en Toon, Liedjesman. Dit is een theatervoorstelling van Maurice Hermans met de liedjes van Toon Hermans (tot en met 10 december 2017). In 2017 won zij de  MusicalWorld nominatie voor doorbraak. Tevens was ze in 2010 de winnares van de Jos Brink Genesius Penning (die ze kreeg uit handen van Simone Kleinsma). Als (stem)actrice is Patricia te horen en te zien in verschillende commercials (o.a. ANWB, Verkade).

Boekingen van Patricia

Na het afronden van haar opleiding in Kopenhagen geeft Patricia haar eerste solo concert waarbij ze haar veelzijdigheid laat zien en horen. Vaan musical (Defying Grafity uit Wicked)  tot klassiek. En van pop classics van Queen (Somebody to love) tot Celine Dion & Barbra Streisand (Tell Him). Maar ook het door haar zelf geschreven stuk ‘I’m here’. En nu wil iedereen Patricia van Haastrecht boeken.

Finaleplaats SBS6 “We Want More”

Patricia zong in 2021 in de finale van het TV programma ‘We Want More’ en behaalde hiermee een derde plek. De single werd geproduceerd door Albert Harvey. Hij werkte al eerder met o.a. David Guetta, J Balvin, Mr. Probz en Marco Borsato. Naast haar finaleplaats in ‘We Want More’ en ‘The Voice of Holland’ (2019), gaf Patricia (31) nu 2 jaar geleden haar eerste uitverkochte concert in de grote Ronda-zaal in Tivoli Vredenburg. In datzelfde jaar tourde zij met haar eigen band langs de bekende Clubs door heel Nederland. Bovendien tekende ze een platencontract bij muzieklabel Redline. In december 2019 zong zij met de Australische singer-songwriter Guy Sebastian het duet ‘You are the reason’. Dit gebeurde tijdens zijn uitverkochte show in De Melkweg in Amsterdam.

Direct Patricia boeken? Klik hier voor boekingen van Patricia

Patricia boeken

€2.275,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Patricia

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenop aanvraag1 persoonPop€2275,-

Vergelijkbare artiesten

€2.250,-
€2.475,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand