Patricia boeken

Finaliste SBS6 “We Want More” 2021 / RTL4 “TVOH” 2019
€2.275,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2275,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop

Wil jij Patricia boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Patricia. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Patricia van Haastrecht is in 2010 afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Zij volgde lessen bij o.a. Frank Sanders, Karin Bloemen, Tetske van Ossewaarde, Steven Moonen en Wil van der Meer. Zij volgde lessen & workshops in spel ( o.a. Jeroen Krabbé, Frederik de Groot en Lieneke le Roux). Maar ook masterclasses van o.a. Arjan Ederveen, Frans Mulder en Inge Ipenburg (cameratechniek). In 2015 behaalde zij de opleiding Complete Vocal Technique (CVT) intensive course in Kopenhagen.

Biografie Patricia boeken

Patricia speelde de afgelopen jaren diverse rollen in verschillende theatervoorstellingen waaronder Peter Pan ( 2016 /17bijrol Mrs Darling), Vals (2016/17 hoofdrol Abby), Ordinary Days( 2015/16), Een Zaanse Kerst (2014) en Ode aan Wilmink & Bannink ( 2014 onder regie van Fred Florusse). Momenteel is zij te horen in de RTL Events productie Pandora en Toon, Liedjesman. Dit is een theatervoorstelling van Maurice Hermans met de liedjes van Toon Hermans (tot en met 10 december 2017). In 2017 won zij de  MusicalWorld nominatie voor doorbraak. Tevens was ze in 2010 de winnares van de Jos Brink Genesius Penning (die ze kreeg uit handen van Simone Kleinsma). Als (stem)actrice is Patricia te horen en te zien in verschillende commercials (o.a. ANWB, Verkade).

Boekingen van Patricia

Na het afronden van haar opleiding in Kopenhagen geeft Patricia haar eerste solo concert waarbij ze haar veelzijdigheid laat zien en horen. Vaan musical (Defying Grafity uit Wicked)  tot klassiek. En van pop classics van Queen (Somebody to love) tot Celine Dion & Barbra Streisand (Tell Him). Maar ook het door haar zelf geschreven stuk ‘I’m here’. En nu wil iedereen Patricia van Haastrecht boeken.

Finaleplaats SBS6 “We Want More”

Patricia zong in 2021 in de finale van het TV programma ‘We Want More’ en behaalde hiermee een derde plek. De single werd geproduceerd door Albert Harvey. Hij werkte al eerder met o.a. David Guetta, J Balvin, Mr. Probz en Marco Borsato. Naast haar finaleplaats in ‘We Want More’ en ‘The Voice of Holland’ (2019), gaf Patricia (31) nu 2 jaar geleden haar eerste uitverkochte concert in de grote Ronda-zaal in Tivoli Vredenburg. In datzelfde jaar tourde zij met haar eigen band langs de bekende Clubs door heel Nederland. Bovendien tekende ze een platencontract bij muzieklabel Redline. In december 2019 zong zij met de Australische singer-songwriter Guy Sebastian het duet ‘You are the reason’. Dit gebeurde tijdens zijn uitverkochte show in De Melkweg in Amsterdam.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Patricia kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Patricia wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Patricia wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Patricia online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Patricia kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Patricia boeken

Ben jij benieuwd hoe je Patricia kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Patricia boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Patricia

Patricia inhuren

€2.275,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Patricia

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenop aanvraag1 persoonPop€2275,-

Vergelijkbare artiesten

€2.000,-
€1.975,-
€2.475,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand