Amber Delil boeken

O.a. ook bekend als presentratrice bij SLAM!
€1.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederpop / R&B

Wil jij Amber Delil boeken voor een optreden op jouw party of event? Amber Delil – a.k.a. zangeres AMBER – is een goedgebekte, sprankelende entertainer met een grote passie voor muziek & dans. Gewapend met haar gevoel voor humor, positieve mindset en drive is zij vastberaden om aan Nederland te laten zien wat ze muzikaal in haar mars heeft.

Amber Delil boeken

Als kind wil AMBER (1998) al graag in de belangstelling staan zolang ze maar kan dansen, zingen en entertainen. Op haar zevende wordt ze toegelaten op het NJMT (Nationaal Jeugd Musical Theater) in onze hoofdstad. Van maandag tot en met vrijdag zit ze in de schoolbanken, maar in de weekeinden staat ze ergens in Nederland op de bühne in de tourende theaterproducties Narnia en Kruistocht in Spijkerbroek.

Nederlandse zangeres boeken

AMBER, geboren en getogen Amsterdamse, ontwikkelt haar vocal skills op de muziekacademie van Babette Labeij in de Pijp en haar dansmoves bij het ‘Global Dance Centre’ in Diemen-Zuid waar ze nog steeds regelmatig op de dansvloer te vinden is. Amber heeft een indrukwekkende muzikale achtergrond en een sterke online aanwezigheid. Met deelnames aan The Voice Kids en Holland’s Got Talent, haar tijd bij de populaire meidengroep TP4Y én haar werk als presentatrice bij SLAM! wist ze al zo’n 80 duizend volgers op Instagram aan zich te binden.

Boekingen van Amber Delil

Amber is vastbesloten om Nederland te laten zien wat ze muzikaal in huis heeft en staat klaar om met haar solo-optredens het podium te betreden! Met twee getalenteerde danseressen en een reeks uptempo hits belooft dit een spectaculaire show te worden!

Direct Amber Delil boeken? Klik hier voor boekingen van Amber Delil

 

Amber Delil boeken

€1.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Amber Delil

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederpop / R&B€1950,-

Vergelijkbare artiesten

€2.250,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand