Amber Delil boeken

O.a. ook bekend als presentratrice bij SLAM!
€1.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederpop / R&B

Wil jij Amber Delil boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Amber Delil. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Amber Delil – a.k.a. zangeres AMBER – is een goedgebekte, sprankelende entertainer met een grote passie voor muziek & dans. Gewapend met een gevoel voor humor, positieve mindset en drive. Zij is vastberaden om aan Nederland te laten zien wat ze muzikaal in haar mars heeft.

Biografie Amber Delil

Als kind wil AMBER (1998) al graag in de belangstelling staan zolang ze maar kan dansen, zingen en entertainen. Op haar zevende wordt ze toegelaten op het NJMT (Nationaal Jeugd Musical Theater) in onze hoofdstad. Van maandag tot en met vrijdag zit ze in de schoolbanken, maar in de weekeinden staat ze ergens in Nederland op de bühne in de tourende theaterproducties Narnia en Kruistocht in Spijkerbroek.

Nederlandse zangeres boeken

AMBER, geboren en getogen Amsterdamse, ontwikkelt haar vocal skills op de muziekacademie van Babette Labeij in de Pijp en haar dansmoves bij het ‘Global Dance Centre’ in Diemen-Zuid waar ze nog steeds regelmatig op de dansvloer te vinden is. Amber heeft een indrukwekkende muzikale achtergrond en een sterke online aanwezigheid. Met deelnames aan The Voice Kids en Holland’s Got Talent, haar tijd bij de populaire meidengroep TP4Y én haar werk als presentatrice bij SLAM! wist ze al zo’n 80 duizend volgers op Instagram aan zich te binden.

Boekingen van Amber Delil

Amber is vastbesloten om Nederland te laten zien wat ze muzikaal in huis heeft en staat klaar om met haar solo-optredens het podium te betreden! Met twee getalenteerde danseressen en een reeks uptempo hits belooft dit een spectaculaire show te worden!

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Amber Delil kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Amber Delil wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Amber Delil wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Amber Delil online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Amber Delil kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Amber Delil boeken

Ben jij benieuwd hoe je Amber Delil kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Amber Delil boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Amber Delil

Amber Delil inhuren

€1.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Amber Delil

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederpop / R&B€1950,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand