La Fuente boeken

Bekende Nederlandse DJ
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Wil jij La Fuente boeken voor jouw party of event? De Nederlandse DJ La Fuente treedt al meer dan 10 jaar op in nationale en internationale clubs, en evenementen. La Fuente (Eindhoven, 13 oktober 1983), artiestennaam van Job Smeltzer, is een Nederlandse diskjockey, muziekproducent en hockeycoach.

La Fuente boeken

Smeltzer behaalde zijn bachelor of commerce aan de Fontys Hogescholen. Sinds 2008 brengt Smeltzer nummers uit onder Mixmash, Hexagon en Spinnin’ Records. In december 2015 lanceerde hij, samen met compagnon Arjan van de Wiel, de bewustzijnsapp Limbi. Maart 2020 hield hij de La Fuente Talks in Pathé Eindhoven. In april van hetzelfde jaar trad hij op in het Philips Stadion, tijdens het Quarantaine Festival van SLAM!. Voor zijn carrière als dj vlucht nam was Smeltzer hockeycoach. Sinds 2020 heeft hij dit weer opgepakt bij hockeyclub Oranje-Rood.

Bekende DJ boeken

Zijn muzikale biografie beslaat bijna de hele wereld, van Vietnam, Kazachstan en Spanje tot Turkije, Curacao en België. Hij trad onder andere op: Beursgebouw (Eindhoven), BLM9 (Bloemendaal), Bozzini (Kerkrade), Bumpers (Spain), Club Arena (Utrecht), Club Rembrandt (Eindhoven) en City Hall (Utrecht). Maar ook in Effenaar (Eindhoven), Extrema (Eindhoven), High Street (Belgium), Ibiza Mega Dance (Kazachstan) en Mambo Beach (Curacao). En ook bij Miss Universe ( Vietnam ), Pacha (Spain), Rechter (Eindhoven), Rixos (Turkey), Starbeach (Greece), Vietnam on Tour (Vietnam). Ook stond La Fuente op festivals als Extrema Outdoor, Solar Festival, Fabulous en vele andere.

Boekingen van La Fuente

La Fuente heeft een heel unieke sound: housemuziek op zijn best – soulvol, energiek en opbeurend. Hij heeft een uitstekende kennis van de huidige dansmuziek. Tevens deinst hij niet terug voor het experimenteren met nieuwe platen. Of het mixen van stijlen lang voordat zijn concurrentie dat doet. Deze DJ is een echte artiest! Hij brengt altijd een geweldige sfeer op het podium. Dit zou kunnen verklaren waarom promotors over de hele wereld zo veel van hem houden.

Direct La Fuente boeken? Klik hier voor boekingen van La Fuente

La Fuente boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van La Fuente

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand