La Fuente boeken

Bekende Nederlandse DJ
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Wil jij La Fuente boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van La Fuente. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Nederlandse DJ La Fuente treedt al meer dan 10 jaar op in nationale en internationale clubs, en evenementen. La Fuente (Eindhoven, 13 oktober 1983), artiestennaam van Job Smeltzer, is een Nederlandse diskjockey, muziekproducent en hockeycoach.

Biografie La Fuente

Smeltzer behaalde zijn bachelor of commerce aan de Fontys Hogescholen. Sinds 2008 brengt Smeltzer nummers uit onder Mixmash, Hexagon en Spinnin’ Records. In december 2015 lanceerde hij, samen met compagnon Arjan van de Wiel, de bewustzijnsapp Limbi. Maart 2020 hield hij de La Fuente Talks in Pathé Eindhoven. In april van hetzelfde jaar trad hij op in het Philips Stadion, tijdens het Quarantaine Festival van SLAM!. Voor zijn carrière als dj vlucht nam was Smeltzer hockeycoach. Sinds 2020 heeft hij dit weer opgepakt bij hockeyclub Oranje-Rood.

Bekende DJ boeken

Zijn muzikale biografie beslaat bijna de hele wereld, van Vietnam, Kazachstan en Spanje tot Turkije, Curacao en België. Hij trad onder andere op: Beursgebouw (Eindhoven), BLM9 (Bloemendaal), Bozzini (Kerkrade), Bumpers (Spain), Club Arena (Utrecht), Club Rembrandt (Eindhoven) en City Hall (Utrecht). Maar ook in Effenaar (Eindhoven), Extrema (Eindhoven), High Street (Belgium), Ibiza Mega Dance (Kazachstan) en Mambo Beach (Curacao). En ook bij Miss Universe ( Vietnam ), Pacha (Spain), Rechter (Eindhoven), Rixos (Turkey), Starbeach (Greece), Vietnam on Tour (Vietnam). Ook stond La Fuente op festivals als Extrema Outdoor, Solar Festival, Fabulous en vele andere.

Boekingen van La Fuente

La Fuente heeft een heel unieke sound: housemuziek op zijn best – soulvol, energiek en opbeurend. Hij heeft een uitstekende kennis van de huidige dansmuziek. Tevens deinst hij niet terug voor het experimenteren met nieuwe platen. Of het mixen van stijlen lang voordat zijn concurrentie dat doet. Deze DJ is een echte artiest! Hij brengt altijd een geweldige sfeer op het podium. Dit zou kunnen verklaren waarom promotors over de hele wereld zo veel van hem houden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig La Fuente kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je La Fuente wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van La Fuente wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij La Fuente online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van La Fuente kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

La Fuente boeken

Ben jij benieuwd hoe je La Fuente kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct La Fuente boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van La Fuente

La Fuente inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van La Fuente

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand