Alessio de Martino boeken

Bekend van o.a. “VijfZes” en “Goofy”
€1.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1750,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Zang-act mét DJ
 • Genre
  Urban / Hip-Hop

Wil jij Alessio de Martino boeken voor jouw party of event? Alessio De Martino is mede van Italiaanse afkomst. De Nederlandse jeugd kent Alessio als influencer op TikTok en Instagram, waar hij meer dan 400K volgers heeft. Of van zijn tijd in Youtube groep Spaze met 130.000 abonees.

Alessio de Martino boeken

Al op 6 jarige leeftijd begon de Martino met zijn model carrière. Zijn enthousiasme en professionele werkhouding op jonge leeftijd bleef niet onopgemerkt bij (internationale) kledingmerken zoals Tommy Hilfinger, Gaastra, Garcia, NIK&NIK en Vingino. Alessio is ook een veel gevraagd acteur/model in (TV-)commercials van de Bijenkorf, Efteling, IKEA en Sisi.

DJ boeken

Tijdens de corona pandemie heeft hij zijn positieve energie gebruikt om muziek te maken. Dat resulteerde in zijn eerste nummer “VijfZes” en wat voor 1! Zijn track kwam direct in de hitlijst Top 50 in Nederland binnen en bereikte binnen 6 weken ruim 2.000.000 streams op Spotify. Dat Alessio een veelbelovend talent is, is een ding wat zeker is.

Boekingen van Alessio de Martino

De Martino heeft in augustus 2020 zijn eerste eigen single Ciao Bella uitgebracht en stond in de eerste week al in de top 3 van de Kids Top 20.En dat zien ook de grote jongens! Direct na VijfZes is hij de studio in gedoken met Bizzey en LA$$A en is hun plaat “Goofy” op 13 mei uitgebracht en direct in de Spotify hitlijsten terecht gekomen, gevolgd door “1 Blik” in september! The next big thing? You tell us…

Direct Alessio de Martino boeken? Klik hier voor boekingen van Alessio de Martino

Alessio de Martino boeken

€1.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Alessio de Martino

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Zang-act mét DJ1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrban / Hip-Hop€1750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€1.395,-