Alessio de Martino boeken

Bekend van o.a. “VijfZes” en “Goofy”
€1.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1750,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Zang-act mét DJ
 • Genre
  Urban / Hip-Hop

Wil jij Alessio de Martino boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Alessio de Martino. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De deels Italiaanse Alessio is een ware Rising Star. Zijn volgers op Instagram en TikTok, voelen dit en supporten de snelle opkomst van Alessio in de muziekscene maximaal. Zijn eerste nummer “VijfZes” belandde direct in de TOP 50. En Alessio heeft nooit meer achteromgekeken. Artiesten als Bizzey, Young Ellens en LA$$A werken graag samen met Alessio. En dat resulteerde in “Goofy” en “Deze Is Down ” die binnenkort online komt.

Biografie Alessio de Martino boeken

Al op 6 jarige leeftijd begon de Martino met zijn model carrière. Zijn enthousiasme en professionele werkhouding op jonge leeftijd bleef niet onopgemerkt bij (internationale) kledingmerken zoals Tommy Hilfinger, Gaastra, Garcia, NIK&NIK en Vingino. Alessio is ook een veel gevraagd acteur/model in (TV-)commercials van de Bijenkorf, Efteling, IKEA en Sisi. Heel veel boekingen van Alessio de Martino komen hieruit voort.

Zanger boeken

Zijn eerste soloplaat “1 Blik” knalde direct op plek 24 de TOP 50 binnen, en is een gigantische hit onder de jeugd! Dat Alessio een veelbelovend talent is staat vast. Zijn volgers blijven in rap tempo groeien, de samenwerkingen met de grootste Nederlandse artiesten komen eraan en met 10+ shows per maand bouwt Alessio hard aan zijn weg naar de absolute top!

Boekingen van Alessio de Martino

De Martino heeft in augustus 2020 zijn eerste eigen single Ciao Bella uitgebracht en stond in de eerste week al in de top 3 van de Kids Top 20.En dat zien ook de grote jongens! Direct na VijfZes is hij de studio in gedoken met Bizzey en LA$$A en is hun plaat “Goofy” op 13 mei uitgebracht en direct in de Spotify hitlijsten terecht gekomen, gevolgd door “1 Blik” in september! The next big thing? You tell us…

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Alessio de Martino kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Alessio de Martino wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Alessio de Martino wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Alessio de Martino online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Alessio de Martino kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Alessio de Martino boeken

Ben jij benieuwd hoe je Alessio de Martino kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Alessio de Martino boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Alessio de Martino

Alessio de Martino inhuren

€1.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Alessio de Martino

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Zang-act mét DJ1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrban / Hip-Hop€1750,-

Vergelijkbare artiesten

€1.695,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand