Alessio de Martino boeken

Bekend van o.a. “VijfZes” en “Goofy”
€1.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1750,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Zang-act mét DJ
 • Genre
  Urban / Hip-Hop

Wil jij zanger Alessio de Martino boeken voor een optreden op jouw party of event? De deels Italiaanse Alessio is een ware Rising Star. Zijn volgers op Instagram en TikTok, voelen dit en supporten de snelle opkomst van Alessio in de muziekscene maximaal. Zijn eerste nummer “VijfZes” belandde direct in de TOP 50 en Alessio heeft nooit meer achteromgekeken. Artiesten als Bizzey, Young Ellens en LA$$A werken graag samen met Alessio en dat resulteerde in “Goofy” en “Deze Is Down ” die binnenkort online komt.

Alessio de Martino boeken

Al op 6 jarige leeftijd begon de Martino met zijn model carrière. Zijn enthousiasme en professionele werkhouding op jonge leeftijd bleef niet onopgemerkt bij (internationale) kledingmerken zoals Tommy Hilfinger, Gaastra, Garcia, NIK&NIK en Vingino. Alessio is ook een veel gevraagd acteur/model in (TV-)commercials van de Bijenkorf, Efteling, IKEA en Sisi.

Zanger boeken

Zijn eerste soloplaat “1 Blik” knalde direct op plek 24 de TOP 50 binnen, en is een gigantische hit onder de jeugd! Dat Alessio een veelbelovend talent is staat vast. Zijn volgers blijven in rap tempo groeien, de samenwerkingen met de grootste Nederlandse artiesten komen eraan en met 10+ shows per maand bouwt Alessio hard aan zijn weg naar de absolute top!

Boekingen van Alessio de Martino

De Martino heeft in augustus 2020 zijn eerste eigen single Ciao Bella uitgebracht en stond in de eerste week al in de top 3 van de Kids Top 20.En dat zien ook de grote jongens! Direct na VijfZes is hij de studio in gedoken met Bizzey en LA$$A en is hun plaat “Goofy” op 13 mei uitgebracht en direct in de Spotify hitlijsten terecht gekomen, gevolgd door “1 Blik” in september! The next big thing? You tell us…

Direct Alessio de Martino boeken? Klik hier voor boekingen van Alessio de Martino

Alessio de Martino boeken

€1.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Alessio de Martino

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Zang-act mét DJ1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrban / Hip-Hop€1750,-

Vergelijkbare artiesten

€1.695,-
€1.495,-
€1.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand