Belle Perez boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€4.700,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4700,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Latin / Pop
Wil jij Belle Perez boeken voor jouw party of event? Belle Peréz kent al bijna 20 jaar succes als de Vlaamse-Latin diva, zowel in België als in Nederland en Duitsland. Ze is vooral bekend met het nummer: Que viva la vida, dat in de Benelux de soundtrack was voor de animatiefilm Madagascar. Inmiddels is de muziek van Belle Pérez zelfs in Zuid-Amerika opgevangen.

Belle Perez boeken

Belle Pérez is dankzij deelname aan het Belgische voorprogramma van het Eurovisiesongfestival bekend geworden door het nummer “Hello World”. Sindsdien heeft zij n een flinke solocarrière opgebouwd, zowel als zangeres als presentatrice De boekingen van Belle Perez zijn dan ook talrijk te noemen. In 2004 presenteerde zij ook het Tros Muziekfeest, samen met Jan Smit.

Gooi naar Songfestivalticket

In 2006 deed ze opnieuw een gooi naar een songfestivalticket met het liedje El mundo bailando. Ze won de laatste voorronde en werd zowel in de halve finale als in de finale derde. Toen Belle Pérez besloot om de overstap maakte naar meer opzwepende latin nummers, deed zij ook een samenwerking met Jody Bernal. Samen brachten zij het nummer Me & You uit. Daarmee raakte zij bekender in Nederland, waardoor ook hier de boekingen van Belle Perez stegen.

Uitdagingen

Aan uitdagingen geen gebrek, want na het succesvolle duet ‘Que Hay De Mal’ met de Nederlandse Latino-ster Rolf Sanchez, bracht Belle de voorbije zomer haar eerste Nederlandstalige single uit: ‘De Nacht’. Ze werd hiervoor meteen bekroond met een Loftrompet voor ‘Beste nummer gebracht door een zangeres’. Deze werd uitgereikt door Ment TV i.s.m. Radio 2, Sabam, Ultratop en VlaPo. Ondertussen schrijft Belle met haar team verder aan nieuwe verhalen.

Boekingen van Belle Perez

Belle Pérez won al vijf jaar op rij, de Radio 2 Zomerhit met “Me and You”, “Light of my Life”, “Enamorada”,  Que viva la Vida” en in 2006 met “Ave Maria”. Met die laatste 2 singles werd ze ook verkozen tot publiekslieveling door de Radio 2-luisteraars. In 2010 tekende zij zelfs een contract bij ARS/Universal. Als gevolg daarvan bracht zij in 2012 samen met Pitbull de single “Beat on my Drum uit”. Inmiddels kiest Belle Pérez, naar eigen zeggen, haar eigen pad en reist zij door Nederland en Vlaanderen.Direct Belle Perez boeken? Klik hier voor boekingen van Belle Perez

Belle Perez boeken

€4.700,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Belle Perez

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonLatin / Pop€4700,-
Live bandshow1 x 75 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenLatin / Pop€8425,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.975,-
€4.250,-