Maan boeken

Prijscategorie: € 15.000,- tot € 25.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (besloten)
 • Genre
  Allround

Wil jij Maan boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Maan. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dat Maan alles kan, heeft zij ook in 2019 al ruimschoots bewezen. Zo stond ze op Vrienden van Amstel Live en was ze Ambassadrice van de Vrijheid 2019. Daarvoor vloog zij door heel Nederland en trad bij diverse Bevrijdingsfestivals op. Daarnaast bereikte haar EP ‘Waar Ga Je Heen’ de gouden status. Tevens stond de hit ‘Hij Is Van Mij’ met Kriss Kross Amsterdam, Tabitha en Bizzey maar liefst veertien weken lang op nummer 1 in de Streaming Top 40. De single behaalde ook de platina status, en ineens begonnen de boekingen van Maan nog harder te lopen.

Biografie Maan

In 2019 ontving ze tijdens ‘Beau’ een platina award voor haar single ‘Zo Kan Het Dus Ook’. Het boeken van Maan was ineens hot. De single heeft inmiddels ook al meer dan 2 miljoen YouTube views en ruim 12 miljoen streams op Spotify.Maar ook naast haar muzikale carrière zit Maan niet stil. Zo maakt ze dit jaar haar acteerdebuut in de speelfilm ‘De Club van Lelijke Kinderen’ en spreekt ze de stem in van de kinderserie ‘Maan en Ik’.

Boekingen van Maan

Eind 2020 werd door streamingdienst Spotify bekend gemaakt dat Maan op de 28e plaats van meest gestreamde artiesten van 2020 in Nederland staat. Haar debuut album ‘Onverstaanbaar’ staat op nummer 13 in de Top 25 van meest beluisterde albums van 2020. Verder staat Maan ook in het overzicht van meest gestreamde nummers van dit jaar; haar single ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ is namelijk terug te vinden op de 27ste positie van de lijst. De afgelopen jaren heeft Maan dan ook veel van haar dromen in vervulling zien gaan in combinatie met een stijgend aantal boekingen.

Indrukwekkende festival line-up

Zo heeft ze in korte tijd een indrukwekkende festival line-up op haar naam gezet, met o.a. festivals als Pinkpop, Concert At Sea, Paaspop en Vrienden van Amstel. In 2021 scoort ze, samen met Snelle, een dikke nummer 1-hit met “Blijven Slapen“. Ook tijdens de online concerten van The Streamers eist ze met haar prachtige stem iedere keer een hoofdrol op.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Maan kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Maan wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Maan wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Maan online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Maan kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Maan boeken

Ben jij benieuwd hoe je Maan kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Maan boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Maan

Maan inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Maan

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (besloten)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonAllroundOp aanvraag
Live bandshow (openbaar)1 x 45 minutenexclusief geluid en techniek5 personenAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand