Mental Theo boeken

Prijscategorie: € 5.000,- tot € 7.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende DJ
 • Genre
  Freestyle / 90's

Wil jij Mental Theo boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mental Theo. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Mental Theo

Mental Theo is een geliefde Nederlandse DJ, producer en televisiepersoonlijkheid. Vanaf begin jaren 90 vormden hij het succesvolle duo Charly Lownoise & Mental Theo. Samen scoorden ze verschillende hits, waaronder ‘Wonderful Days’, ‘Stars’ en ‘Your Smile’. Ze waren belangrijke spelers in de Nederlandse Happy Hardcore en gabber scene en hadden optredens over de hele wereld. Eind jaren ’90 werd het duo zelfs benoemd tot ‘DJ van het jaar’ in Duitsland.

Presentator op TMF

Naast zijn werk als DJ en producer zullen vele Mental Theo ook kennen als een bekend gezicht op de Nederlandse Televisie. Als presentator van o.a. ‘Mental Theo on The Road’ op TMF ging hij wekelijks het nachtleven in voor spraakmakende content. Mental Theo bleef de focus houden op muziek. Hij bracht verschillende solo-tracks uit en werkte samen met vele artiesten en organisaties. Zo was hij ook betrokken bij de creatie van het populaire en tevens eerste Hardcore evenement, “Thunderdome”.

Boekingen van Mental Theo

In 2019 wist hij 2 x de Ziggo Dome uit te verkopen met ’25 years of Charly Lownoise & Mental Theo’. Vervolgens kwam er een grote ’25 Years’ zomertour én een uitverkochte editie in het Klokgebouw in 2020.  Kort daarna kondigde ze ‘Charly Lownoise & Mental Theo The Final show’ aan, waarmee ze in 2022 opnieuw de Ziggo Dome wisten uit te verkopen. Tegenwoordig treedt Mental Theo solo op en draait hij Freestyle sets vol met invloeden uit de 90’s. Hij wordt nog steeds gezien als een van de populairste artiesten van Nederland. Door wekelijks zijn show te vernieuwen blijft hij zijn publiek verrassen. Met ruim 25 jaar ervaring is Mental Theo nog steeds een ware entertainer en dé eindbaas op elk evenement!

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mental Theo kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mental Theo wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mental Theo wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mental Theo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mental Theo kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mental Theo boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mental Theo kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mental Theo boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mental Theo

Mental Theo inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mental Theo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonFreestyle / 90'sOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand