Romy Monteiro boeken

Bekend van vele musicals!
€4.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Romy Monteiro boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Romy Monteiro. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Romy Monteiro werd geboren te Utrecht op 13 november 1992. zeeeft eigenlijk nooit een zangcarrière nagestreefd. Maar sinds ze er een paar jaar geleden achter kwam dat ze toch kon zingen, wil ze niets anders meer. Na haar verpletterende auditie bij The Voice of Holland kan niemand meer om haar heen. Romy kreeg de hoofdrol te pakken in de succes musical ‘The Bodyguard’. En verbaasde iedereen met haar ongelooflijke talent.

Biografie Romy Monteiro

De dochter van Antje Monteiro werd geboren in hartje Utrecht. Romy is alleen door haar moeder opgevoed. Haar Portugees-Braziliaanse vader speelde al jong geen rol meer in haar leven. Hoewel Romy en Antje daardoor een erg sterke band hebben ontwikkeld, wilde Romy aanvankelijk niet in de voetsporen treden van haar moeder. Romy vond een baan achter de schermen meer iets voor haar en besloot de opleiding Marketing-Communicatie in Amsterdam te gaan studeren.

Onverwachte deelname aan TVOH

Toch kwam deelname aan The Voice of Holland 2014 voor iedereen onverwacht. Hoewel zij niets liever wilde dan beginnen aan haar zangcarrière, was Romy nog onervaren en erg onzeker. Toch heeft Romy besloten om de sprong in het diepe te maken en mee te doen aan deze succesvolle talentenjacht. Want, waar kan kun je een betere start maken dan op televisie bij RTL4? Coach Marco Borsato had niets dan lovende woorden voor haar: ‘Waar Romy loopt gaat het licht aan’, zo sprak hij tijdens de Battles.

Meest succesvolle musical

Deze door Albert Verlinde en Stage Entertainment geproduceerde musical ‘The Bodyguard’, groeit uit tot de meest succesvolle musical van het seizoen 2016/2017. ‘The Bodyguard‘ werd ook uitgeroepen tot de ‘Beste Grote Musical’ bij de uitreiking van de Musical Awards 2017 in Utrecht.

Musical Award

Romy Monteiro wint met haar hoofdrol de ‘Musical Award voor aanstormend talent. Én scoort een #1-hit in de Album Top 100. In 2016 deed ze samen met haar moeder Antje Monteiro mee aan het programma “Dance Dance Dance”. Het duo in de 4e aflevering geëlimineerd. Op 10 februari 2017 bracht Romy Monteiro haar eigen cd uit, genaamd “A Tribute To Whitney.Met daarop verschillende hits van Whitney Houston. Dit album kwam op nummer 1 terecht in de Album Top 100. Binnenkort lanceert Romy Monteiro nieuwe muziek, waarbij de focus op Nederlandstalige popmuziek zal liggen.

Boekingen van Romy Monteiro

Romy Monteiro is breed inzetbaar op (bedrijfs)evenementen, terrasfeesten en dinnershows. Van klein en akoestisch tot groots en uptempo. Maar uiteraard ook presentatieklussen! Wij denken graag met u mee over de perfecte invulling van Romy’s optreden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Romy Monteiro kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Romy Monteiro wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Romy Monteiro wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Romy Monteiro online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Romy Monteiro kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Romy Monteiro boeken

Ben jij benieuwd hoe je Romy Monteiro kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Romy Monteiro boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Romy Monteiro

Romy Monteiro boeken

€4.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Romy Monteiro

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonAllround€4950,-

Vergelijkbare artiesten

€4.750,-
€4.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand