Romy Monteiro boeken

Bekend van vele musicals!
€4.000,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4000,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (vanaf prijs!)
 • Genre
  Allround

Wil jij Romy Monteiro boeken voor jouw party of event? Romy Monteiro werd geboren te Utrecht op 13 november 1992. zeeeft eigenlijk nooit een zangcarrière nagestreefd. Maar sinds ze er een paar jaar geleden achter kwam dat ze toch kon zingen, wil ze niets anders meer. Na haar verpletterende auditie bij The Voice of Holland kan niemand meer om haar heen. Romy kreeg de hoofdrol te pakken in de succes musical ‘The Bodyguard’. En verbaasde iedereen met haar ongelooflijke talent.

Romy Monteiro boeken

De dochter van Antje Monteiro werd geboren in hartje Utrecht. Romy is alleen door haar moeder opgevoed. Haar Portugees-Braziliaanse vader speelde al jong geen rol meer in haar leven. Hoewel Romy en Antje daardoor een erg sterke band hebben ontwikkeld, wilde Romy aanvankelijk niet in de voetsporen treden van haar moeder. Romy vond een baan achter de schermen meer iets voor haar en besloot de opleiding Marketing-Communicatie in Amsterdam te gaan studeren.

Onverwachte deelname aan TVOH

Toch kwam deelname aan The Voice of Holland 2014 voor iedereen onverwacht. Hoewel zij niets liever wilde dan beginnen aan haar zangcarrière, was Romy nog onervaren en erg onzeker. Toch heeft Romy besloten om de sprong in het diepe te maken en mee te doen aan deze succesvolle talentenjacht. Want, waar kan kun je een betere start maken dan op televisie bij RTL4? Coach Marco Borsato had niets dan lovende woorden voor haar: ‘Waar Romy loopt gaat het licht aan’, zo sprak hij tijdens de Battles.

Meest succesvolle musical

Deze door Albert Verlinde en Stage Entertainment geproduceerde musical ‘The Bodyguard’, groeit uit tot de meest succesvolle musical van het seizoen 2016/2017. ‘The Bodyguard‘ werd ook uitgeroepen tot de ‘Beste Grote Musical’ bij de uitreiking van de Musical Awards 2017 in Utrecht.

Musical Award

Romy Monteiro wint met haar hoofdrol de ‘Musical Award voor aanstormend talent. Én scoort een #1-hit in de Album Top 100. In 2016 deed ze samen met haar moeder Antje Monteiro mee aan het programma “Dance Dance Dance”. Het duo in de 4e aflevering geëlimineerd. Op 10 februari 2017 bracht Romy Monteiro haar eigen cd uit, genaamd “A Tribute To Whitney.Met daarop verschillende hits van Whitney Houston. Dit album kwam op nummer 1 terecht in de Album Top 100. Binnenkort lanceert Romy Monteiro nieuwe muziek, waarbij de focus op Nederlandstalige popmuziek zal liggen.

Boekingen van Romy Monteiro

Romy Monteiro is breed inzetbaar op (bedrijfs)evenementen, terrasfeesten en dinnershows. Van klein en akoestisch tot groots en uptempo. Maar uiteraard ook presentatieklussen! Wij denken graag met u mee over de perfecte invulling van Romy’s optreden.

Direct Romy Monteiro boeken? Klik hier voor boekingen van Romy Monteiro

Romy Monteiro boeken

€4.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Romy Monteiro

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (vanaf prijs!)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonAllround€4000,-

Vergelijkbare artiesten

€3.950,-
€3.995,-
€3.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand