Q5 boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€6.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €6495,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow (incl. LED-wall/SFX)
 • Genre
  Allround

Wil jij coverband Q5 boeken voor jouw party of event? Q5 is de ultieme combinatie van een dynamische live band versterkt door de beats van een DJ! Op zoek naar een moderne top 40- coverband, die bestaat uit jonge muzikanten?! Zoek niet verder! Q5 is misschien wat u zoekt. Met ongekend enthousiasme en veel energie weten de bandleden niet alleen hun instrumenten feilloos te bespelen maar ook het publiek. Iedereen uitzinnig, dat is hun missie. Noem het gerust een geloof! Eenmaal opgang zijn ze niet meer te stoppen.

Q5 boeken

Het originele en allround repertoire, de opvallende kleding en hun kenmerkend podiumplaatje zorgen voor een vernieuwend, modern geheel. Met de juiste mix van oude en nieuwe hits zijn ze voor jong tot oud een ware muzikale belevenis. Q5 rockt als een band, beukt als een DJ en brengt verrassend snelle mixes, die je meezingt tot je geen stem meer over hebt.

Coverband boeken

Vijf getalenteerde entertainers nemen je mee in een unieke live dance experience vol show en interactie. De vette sounds en de imponerende visuals op mega video wall, zorgen voor een sensationele totaalbeleving met originele mixes en mashups. Laat je omver blazen door een mega strakke videoshow, vette sound enaanstekelijk veel energie!

Boekingen van Q5 New Style

Kortom… Q5 is en brengt live entertainment.. zoals het bedoeld is! Live will never be the same! Dus… principes aan de kant, morgen is pas morgen, ga helemaal los met Q5

Direct Q5 boeken? Klik hier voor boekingen van Q5

Q5 boeken

€6.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Q5

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (incl. LED-wall/SFX)3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround€6495,-
Live bandshow (incl. LED-wall/SFX)1 x 90 minuten (festivals)exclusief, betreft inprikgage5 personenAllround€6495,-
Live bandshow (incl. LED-wall/SFX)3 x 45 minuteninclusief tot 1500 personen5 personenAllround€6995,-

Vergelijkbare artiesten

€7.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand