Q5 boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€6.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €6495,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow (incl. LED-wall/SFX)
 • Genre
  Allround

Wil jij Q5 boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Q5. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Q5 is de ultieme combinatie van een dynamische live band versterkt door de beats van een DJ! Op zoek naar een moderne top 40- coverband, die bestaat uit jonge muzikanten?! Zoek niet verder! Q5 is misschien wat u zoekt. Met ongekend enthousiasme en veel energie weten de bandleden niet alleen hun instrumenten feilloos te bespelen maar ook het publiek. Iedereen uitzinnig, dat is hun missie. Noem het gerust een geloof! Eenmaal opgang zijn ze niet meer te stoppen.

Biografie Q5

Het originele en allround repertoire, de opvallende kleding en hun kenmerkend podiumplaatje zorgen voor een vernieuwend, modern geheel. Met de juiste mix van oude en nieuwe hits zijn ze voor jong tot oud een ware muzikale belevenis. Q5 rockt als een band, beukt als een DJ en brengt verrassend snelle mixes, die je meezingt tot je geen stem meer over hebt.

Coverband inhuren

Vijf getalenteerde entertainers nemen je mee in een unieke live dance experience vol show en interactie. De vette sounds en de imponerende visuals op mega video wall, zorgen voor een sensationele totaalbeleving met originele mixes en mashups. Laat je omver blazen door een mega strakke videoshow, vette sound enaanstekelijk veel energie!

Boekingen van Q5 New Style

Kortom… Q5 is en brengt live entertainment.. zoals het bedoeld is! Live will never be the same! Dus… principes aan de kant, morgen is pas morgen, ga helemaal los met Q5.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Q5 kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Q5 wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Q5 wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Q5 online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Q5 kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Q5 boeken

Ben jij benieuwd hoe je Q5 kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Q5 boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Q5

Q5 inhuren

€6.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Q5

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (incl. LED-wall/SFX)3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround€6495,-
Live bandshow (incl. LED-wall/SFX)1 x 90 minuten (festivals)exclusief, betreft inprikgage5 personenAllround€6495,-
Live bandshow (incl. LED-wall/SFX)3 x 45 minuteninclusief tot 1500 personen5 personenAllround€6995,-

Vergelijkbare artiesten

€6.995,-
€5.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand