Sterre Koning boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.000,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2000,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (vanaf prijs!)
 • Genre
  Nederlandstalig / André Hazes

Wil jij Sterre Koning boeken voor jouw feest of evenement? Vanaf haar negende werd Sterre bekend door deelname aan diverse TV programma’s en inmiddels heeft ze er al een hele carrière op zitten als zangeres, presentatrice, actrice en influencer. Dit multitalent wordt gevolgd door ruim 700.000 mensen op haar social mediakanalen. Op dit moment wil ze vol voor de muziek gaan, maar is ernaast ook te boeken als presentatrice.  

Sterre Koning boeken

Sterre begon haar zangcarrière al op 9-jarige leeftijd. Ze zong als solist in het Kinderen voor Kinderen koor (Klaar voor de Start, Mijn Boek, Feest), vertegenwoordigde Nederland met de groep ‘Kisses’ tijdens het Junior Eurovisie Songfestival 2016 én bereikte in 2018 de halve finale van The Voice Kids.

Nederlandstalige pop-singles

Sterre heeft 11 februari haar nieuwste single, het prachtige ‘Laat De Wereld Maar Draaien’ ft. Waylon, uitgebracht. In de maanden daarvoor bracht ze de authentieke Nederlandstalige pop singles ‘Is Het Beter Zo’ en ‘Doen Alsof’ uit. Ze is met en zonder haar band te boeken.

Eigen sound

Voor ze haar artist deal bij Universal Music tekende, heeft ze de singles ‘Thuis Met Kerst’ en ‘Rug Tegen De Muur’ gereleased. Daarna wilde ze zich meer gaan richten op het ontdekken van haar eigen sound. Ze trad o.a. op bij Vestrock, Tina festivals, diverse radiostations en als gast bij Matt Simons, Suzan & Freek en Dennis van Aarssen tijdens hun theatertournees. Ook werkte ze in opdracht van Disney Europe als zangeres in Londen mee aan een internationale videoclip van Aladdin.

Boekingen van Sterre Koning

Sterre presenteerde onder andere de Tina Awards en het Nickelodeon Familie Festival. De laatste twee jaar presenteert ze voor én is ze gastambassadeur van Unicef. Ze heeft een eigen YouTube-kanaal waarop ze uitgebreid BN’ers interviewt en covers plaatst. Ze is regelmatig te gast in tv programma’s en is o.a. online reporter of (tv) presentatrice (geweest) voor AVRO TROS, KRO NCRV, Unicef, Warner Music, Primevideo, The Voice Kids, Disney, Nickelodeon, RTL, Pathé, DFW en Schooltv.

Direct Sterre Koning boeken? Klik hier voor boekingen van Sterre Koning

Sterre Koning boeken

€2.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sterre Koning

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (vanaf prijs!)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / André Hazes€2000,-
Live bandshow1 x 60 minutenexclusief (inclusief backline)5 personenNederlandstaligOp aanvraag
Presentatiein overlegexclusief1 persoonPresentatieOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€2.275,-
€1.995,-
€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand