Samantha Steenwijk boeken

Bekend van TV “Bloed, Zweet & Tranen”
€4.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Samantha Steenwijk boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Samantha Steenwijk. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Samantha Steenwijk is op 12 April 1986 geboren in Voorburg. De spontane en welbespraakte blondine groeit op in Rijswijk onder de rook van Den Haag, en gaat door het leven met een vrouw waar zij in 2013 mee trouwde. Door haar spontane, open persoonlijkheid en dijk van een stem is Samantha zeer geliefd bij de mensen. Daarnaast weet zij als geen ander grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen.

Biografie Samantha Steenwijk

Vanaf haar achtste jaar gaf Sam al een reeks badkamerconcerten voor haar vader en moeder. Het vervolg was een grote Haagse talentenjacht waarin zij de finale bereikte. Die overwinning, en het feit dat het aantal boekingen van Samantha Steenwijk fors steeg, gaf haar de moed om verder te gaan en een aantal singles op te nemen. In 2013 behaalt Samantha de finale van het SBS6 programma “Bloed Zweet & Tranen”. Gesteund door teamcaptains Gerard Joling en Roxanne Hazes gooit Samantha hoge ogen. Haar BZET single “Zonder jou” (geschreven door Han Koreneef) behaalt de 11e positie in de charts.

Boekingen van Samantha Steenwijk

Een paar maanden later ontvangt zij een BUMA NL nominatie voor grootste talent en beste zangeres en wordt hiermee in een adem genoemd met Glennis Grace. In 2014 gooit ze hoge ogen met haar nieuwe single “Hou Toch Van Mij”. In datzelfde jaar wordt ze voor de tweede keer op rij genomineerd door BUMA NL in de categorie Beste zangeres. Met haar single “Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou” is Samantha 20 weken in de Nederlandse hitlijsten te vinden. Ze behaalt er de Nederlandstalige nummer 1 positie mee. Samantha Steenwijk boeken was ineens hot! Daarnaast wordt het liedje één van de best gedraaide liedjes op radio en tv van dat jaar. De vrolijke single “Proost Op Het Leven” gooit ook hoge ogen, er is hiermee een nieuwe sound gecreëerd. Andere grote evenementen in o.a. het GelreDome en Ahoy volgen.

Zangeres boeken

De toekomst staat in het teken van nieuwe muziek, hard werken en veel optreden. Voor de goede orde: met ontzettend veel plezier en enthousiasme! In 2017 stelt Samantha een vergroot muzikaal team samen om een breder draagvlak te kunnen creëren. En haar vleugels verder te kunnen spreiden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Samantha Steenwijk kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Samantha Steenwijk wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Samantha Steenwijk wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Samantha Steenwijk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Samantha Steenwijk kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Samantha Steenwijk boeken

Ben jij benieuwd hoe je Samantha Steenwijk kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Samantha Steenwijk boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk inhuren

€4.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Samantha Steenwijk

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€4995,-
Optreden met band (ex band+repetities)1 x 30 minutenexclusief5 personenNederlandstalig€6995,-

Vergelijkbare artiesten

€4.950,-
€4.950,-
€4.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand