Sera boeken

Prijscategorie: tussen € 7.500,- tot € 12.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop

Wil jij Sera boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sera. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Sera de Bruijn werd begin 2020 bekend door viral video’s op TikTok en Instagram. Video’s waarin ze covers zingt van bekende hits vanuit haar ‘safe space’: haar auto.

Biografie Sera boeken

In korte tijd verzamelde ze hiermee miljoenen views, likes en volgers. Na het zingen van al die covers ging het kriebelen bij Sera en begint ze met het schrijven van eigen muziek. Haar debuutsingle ‘Only Us’ betekende eind 2021 haar doorbraak. De single scoorde de Alarmschijf bij Q-Music, zorgde voor meerdere optredens op radio en televisie onder andere bij Beau, Humberto, en Khalid & Sofie en behaalde de gouden status.

Nederlandse zangeres boeken

Opvolger ‘Take A Chance’ vestigde definitief haar naam in de media, ze opende de Qmusic Top 40 Awards, trad op voor een publiek van 30.000 man bij Radio 538 Koningsdag. En de single behoort zelfs tot de 50 best gedraaide singles op radio van afgelopen jaar.

Boekingen van Sera

Met haar nieuwste single ‘Head Held High’ scoort Sera momenteel echter haar grootste hit ooit. ‘Head Held High’ is een anthem over het kiezen van je eigen pad, over doorzetten als je iets wilt en ergens echt in gelooft in het bijzonder wanneer je tegenstand ervaart. Met deze positieve energie keert Sera eind dit jaar terug naar de clubpodia.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sera kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sera wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sera wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sera online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sera kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sera boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sera kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sera boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sera

Sera inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sera

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonPopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand