Sera boeken

Sterk opkomende artiest!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop

Wil jij zangeres Sera boeken op jouw feest of evenement? Sera de Bruijn werd begin 2020 bekend door viral video’s op TikTok en Instagram. Video’s waarin ze covers zingt van bekende hits vanuit haar ‘safe space’: haar auto.

Sera boeken

In korte tijd verzamelde ze hiermee miljoenen views, likes en volgers. Na het zingen van al die covers ging het kriebelen bij Sera en begint ze met het schrijven van eigen muziek. Haar debuutsingle ‘Only Us’ betekende eind 2021 haar doorbraak. De single scoorde de Alarmschijf bij Q-Music, zorgde voor meerdere optredens op radio en televisie onder andere bij Beau, Humberto, en Khalid & Sofie en behaalde de gouden status.

Nederlandse zangeres boeken

Opvolger ‘Take A Chance’ vestigde definitief haar naam in de media, ze opende de Qmusic Top 40 Awards, trad op voor een publiek van 30.000 man bij Radio 538 Koningsdag. En de single behoort zelfs tot de 50 best gedraaide singles op radio van afgelopen jaar.

Boekingen van Sera

Met haar nieuwste single ‘Head Held High’ scoort Sera momenteel echter haar grootste hit ooit. ‘Head Held High’ is een anthem over het kiezen van je eigen pad, over doorzetten als je iets wilt en ergens echt in gelooft in het bijzonder wanneer je tegenstand ervaart. Met deze positieve energie keert Sera eind dit jaar terug naar de clubpodia.

Direct Sera boeken? Klik hier voor boekingen van Sera

Sera boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sera

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonPopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand