Tabitha boeken

Prijscategorie: € 10.000,- tot € 12.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Zangeres
 • Genre
  Urban / R&B / Hip-Hop

Tabitha boeken op jouw (bedrijfs)feest op event, dat kan hier! De Leidense Tabitha uitte zich op 12-jarige leeftijd door liedjes te schrijven op muziek van YouTube. Ze werd vervolgens ontdekt door Timothy Bloom. Daarna kwam ze onder de vleugels van Kenny Burns. Daardoor scoorde ze een platina plaat in Nederland met ‘Is Dit Over’.

TabithaMusik

Tabitha, ook bekend als TabithaMusik, is een Nederlandse zangeres, songwriter en YouTubester uit Leiden. Tabitha was daarvoor al bekend op social media. Door video’s op Facebook en Youtube te droppen is ze ontdekt en heeft zij samenwerkingen gehad in Amerika. Na haar recentelijke doorbraak in Nederland is Tabitha begonnen met vloggen om haar fans een kijkje te geven in haar leven.

Tabitha boeken

Toen award-winning singer/songwriter Timothy Bloom op de Facebook pagina van Tabitha kwam, was hij zo onder de indruk dat hij haar uitnodigde om samen met hem muziek te maken. En volledig album, opgenomen in Los Angeles, was daarvan één van de gevolgen. Ze bracht de met platina bekroonde track ‘Is Dit Over met Ronnie Flex uit. Verder was ze betrokken bij nog 3 andere tracks van het album Rémi van Ronnie Flex, waaronder “Red Me”.Haar debuut EP staat gepland voor het voorjaar van 2018 en afgelopen november is hiervan de eerste single ‘Jou & Mij’ uitgekomen. Inmiddels heeft de track al bijna 2 miljoen streams en views op YouTube en Spotify.

Boekingen van Tabitha

Met maar liefst 3 hits op haar naam: ‘Hij Is Van Mij’ (samen met Maan en Kris Kross Amsterdam), ‘Moment’ en ‘Het Spijt Me Niet’ is 2019 het jaar van Tabitha. Ze stond twee keer in een uitverkochte Paradiso (Tolhuistuin en Grote Zaal) en haar najaarstour is volledig uitverkocht binnen slechts 5 weken na aankondiging. Op Tabitha haar laatste succesalbum ‘HIT-SIG’ uit, laat zij de unieke cross-over sound laat horen tussen urban- en popmuziek. Vanzelfsprekend verkoopt ze alle zalen uit. Iedereen is fan van haar muziek, haar geweldige live performance en knallende bandshow. Dit wil je niet missen!

Direct Tabitha boeken? Klik hier voor boekingen van Tabitha

Tabitha boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tabitha

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Zangeres1 x 30 minutenexclusief en techniek2 personenUrban / R&B / Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand