Tabitha boeken

Prijscategorie: € 10.000,- tot € 12.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Zangeres
 • Genre
  Urban / R&B / Hip-Hop

Wil jij Tabitha boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Tabitha. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Leidense Tabitha uitte zich op 12-jarige leeftijd door liedjes te schrijven op muziek van YouTube. Ze werd vervolgens ontdekt door Timothy Bloom. Daarna kwam ze onder de vleugels van Kenny Burns. Daardoor scoorde ze een platina plaat in Nederland met ‘Is Dit Over’.

TabithaMusik

Tabitha, ook bekend als TabithaMusik, is een Nederlandse zangeres, songwriter en YouTubester uit Leiden. Tabitha was daarvoor al bekend op social media. Door video’s op Facebook en Youtube te droppen is ze ontdekt en heeft zij samenwerkingen gehad in Amerika. Na haar recentelijke doorbraak in Nederland is Tabitha begonnen met vloggen om haar fans een kijkje te geven in haar leven.

Biografie Tabitha

Toen award-winning singer/songwriter Timothy Bloom op de Facebook pagina van Tabitha kwam, was hij zo onder de indruk dat hij haar uitnodigde om samen met hem muziek te maken. En volledig album, opgenomen in Los Angeles, was daarvan één van de gevolgen. Ze bracht de met platina bekroonde track ‘Is Dit Over met Ronnie Flex uit. Verder was ze betrokken bij nog 3 andere tracks van het album Rémi van Ronnie Flex, waaronder “Red Me”.Haar debuut EP staat gepland voor het voorjaar van 2018 en afgelopen november is hiervan de eerste single ‘Jou & Mij’ uitgekomen. Inmiddels heeft de track al bijna 2 miljoen streams en views op YouTube en Spotify.

Boekingen van Tabitha

Met maar liefst 3 hits op haar naam: ‘Hij Is Van Mij’ (samen met Maan en Kris Kross Amsterdam), ‘Moment’ en ‘Het Spijt Me Niet’ is 2019 het jaar van Tabitha. Ze stond twee keer in een uitverkochte Paradiso (Tolhuistuin en Grote Zaal) en haar najaarstour is volledig uitverkocht binnen slechts 5 weken na aankondiging. Op Tabitha haar laatste succesalbum ‘HIT-SIG’ uit, laat zij de unieke cross-over sound laat horen tussen urban- en popmuziek. Vanzelfsprekend verkoopt ze alle zalen uit. Iedereen is fan van haar muziek, haar geweldige live performance en knallende bandshow. Dit wil je niet missen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Tabitha kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Tabitha wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Tabitha wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Tabitha online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Tabitha kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Tabitha boeken

Ben jij benieuwd hoe je Tabitha kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Tabitha boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Tabitha

Tabitha inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tabitha

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Zangeres1 x 30 minutenexclusief en techniek2 personenUrban / R&B / Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand