Paul Elstak boeken

Prijscategorie: € 7.500,- tot € 10.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Happy Hardcore / Hardcore / Hardstyle

Wil jij Paul Elstak boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Paul Elstak. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Paul Elstak (Den Haag, 14 januari 1966) is een Nederlandse hardcore-dj, producer en labeleigenaar. Hij verwierf landelijke bekendheid door zijn happy-hardcorehits uit 1995 en 1996.

Biografie Paul Elstak

Elstak groeide op in een muzikale familie. Zijn vader was slaggitarist bij de band The Rhythm Stars. De bekende jazzmusicus Nedly Elstak maakte ook deel uit van zijn familie. Het geld dat hij als tiener verdiende met tomaten plukken en werken bij McDonalds besteedde hij aan de aanschaf van platen. Daarmee oefende hij veel achter draaitafels, waardoor hij het platenmixen onder de knie kreeg. Het begon met optredens in buurthuizen en clubhuizen. In 1987 werd Paul aangenomen als diskjockey in de Rotterdamse discotheek BlueTiek. Van zijn ervaren collega die in housemuziek pionierde, Peter Slaghuis, leerde hij veel bij.

Boekingen Paul Elstak

In 1991 scoort Elstak samen met Rob Fabrie (Waxweazle / Headbanger) met de groep Holy Noise een top tien hit met het nummer “James Brown is still alive”, Dit was een reactie op het nummer “James Brown is Dead” van L.A. Style. Hij specialiseert zich in de opkomende stroming van de hardcore house met de kenmerkende keiharde beats. In 1992 richt hij, inmiddels woonachtig in Rotterdam, het eerste hardcorelabel in Nederland, Rotterdam Records op. Met dit label behaalt hij met de single Poing van Rotterdam Termination Source de tweede plaats in de Nederlandse Top 40.

Bekende DJ in de hardcore-scene

Halverwege de jaren ’90 besloot hij ook meer commercieel te gaan draaien. Het zijn sindsdien de hits “Rainbow in the Sky“, “Luv u More” en “Life is like a Dance” die een enorme bekendheid hebben weten te verwerven. Na een aantal van zijn hits besloot Paul Elstak terug te keren naar zijn roots. Hierdoor heeft Paul Elstak zowel de underground als het mainstream publiek aan zich weten te verbinden. Wilt u Paul Elstak boeken met een keiharde hardcore set, of aan de andere kant juist voor de commerciële hits waarmee hij bij het grote publiek bekend is geworden?

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Paul Elstak kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Paul Elstak wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Paul Elstak wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Paul Elstak online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Paul Elstak kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Paul Elstak boeken

Ben jij benieuwd hoe je Paul Elstak kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Paul Elstak boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Paul Elstak

Paul Elstak inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Paul Elstak

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 45 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonHappy Hardcore / Hardcore / HardstyleOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand