Rochelle boeken

Inclusief 2 danseressen
€2.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2250,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  3 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Dance

Wil jij Rochelle boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Rochelle. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Nadat Rochelle Perts (1992) in 2011 op negentienjarige leeftijd X-Factor won heeft ze zich ontpopt tot een ware artiest met een eigen stijl. Ze brak internationaal door met de hit ‘Shotgun, een samenwerking met Yellow Claw. ‘Shotgun’ kon op meer dan 73 miljoen YouTubestreams, 20 miljoen Spotify streams en wereldwijde airplay rekenen, en belandde in diverse landen in de iTunes top 10.

Biografie Rochelle

haar eerste solo track uit. In “All Night Long’ hoor je de eigen sound van de zangeres en waar ze vocaal gezien toe in staat is. Het nummer werd opgepakt door Radio 538, Q Music, SLAM! En FunX. “All Night Long” kwam tevens gelijk in de top 40, bleef daar maar liefst 23 weken en haalde de Gouden Status. Met meer dan 8.5 miljoen plays op Spotify en meer dan 7 miljoen views op YouTube heeft Rochelle zich bewezen als succesvol artieste en is ze iemand om in de gaten te houden terwijl ze werkt aan haar internationale carrière.

Muzikale klik met Sandro Silva

Tijdens het filmen van “All Night Long” in Suriname ontmoette Rochelle de Nederlandse DJ Sandro Silva. De twee klikten op muzikaal gebied en maakten samen de plaat “Breaking Walls”, welke in juni 2016 werd uitgebracht op het kanaal van “Young Elephants”.

Boekingen van Rochelle

Rochelle is inmiddels een gevestigde naam in de muziekindustrie met ruim 20 miljoen Spotify streams en dito YouTube views. Naast het schrijven en maken van muziek, is Rochelle ook actief in de modewereld en werkt ze samen met jonge, frisse designers. Door haar opvallende en interessante look wordt ze regelmatig gevraagd als model.

Opkomend fashion icoon

Als opkomend fashion icoon deed ze al fotoshoots met onder andere L’Officiel en is ze te vinden in het fotoboek TAT TOO van Krijn van Noordwijk. Waar haar zangstem warm en fris is, zoekt Rochelle binnen de mode juist de donkere kant op, waarbij haar mysterieuze persoonlijkheid op de voorgrond staat.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Rochelle kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Rochelle wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Rochelle wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Rochelle online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Rochelle kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Rochelle boeken

Ben jij benieuwd hoe je Rochelle kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Rochelle boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Rochelle

Rochelle inhuren

€2.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rochelle

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief3 persoonPop / Dance€2250,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€1.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand