Rochelle boeken

Inclusief 2 danseressen
€2.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2250,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  3 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Dance

Rochelle boeken voor jouw party of event? Nadat Rochelle Perts (1992) in 2011 op negentienjarige leeftijd X-Factor won heeft ze zich ontpopt tot een ware artiest met een eigen stijl. Ze brak internationaal door met de hit ‘Shotgun, een samenwerking met Yellow Claw. ‘Shotgun’ kon op meer dan 73 miljoen YouTubestreams, 20 miljoen Spotify streams en wereldwijde airplay rekenen, en belandde in diverse landen in de iTunes top 10.

Rochelle boeken

haar eerste solo track uit. In “All Night Long’ hoor je de eigen sound van de zangeres en waar ze vocaal gezien toe in staat is. Het nummer werd opgepakt door Radio 538, Q Music, SLAM! En FunX. “All Night Long” kwam tevens gelijk in de top 40, bleef daar maar liefst 23 weken en haalde de Gouden Status. Met meer dan 8.5 miljoen plays op Spotify en meer dan 7 miljoen views op YouTube heeft Rochelle zich bewezen als succesvol artieste en is ze iemand om in de gaten te houden terwijl ze werkt aan haar internationale carrière.

Muzikale klik met Sandro Silva

Tijdens het filmen van “All Night Long” in Suriname ontmoette Rochelle de Nederlandse DJ Sandro Silva. De twee klikten op muzikaal gebied en maakten samen de plaat “Breaking Walls”, welke in juni 2016 werd uitgebracht op het kanaal van “Young Elephants”.

Boekingen van Rochelle

Rochelle is inmiddels een gevestigde naam in de muziekindustrie met ruim 20 miljoen Spotify streams en dito YouTube views. Naast het schrijven en maken van muziek, is Rochelle ook actief in de modewereld en werkt ze samen met jonge, frisse designers. Door haar opvallende en interessante look wordt ze regelmatig gevraagd als model.

Opkomend fashion icoon

Als opkomend fashion icoon deed ze al fotoshoots met onder andere L’Officiel en is ze te vinden in het fotoboek TAT TOO van Krijn van Noordwijk. Waar haar zangstem warm en fris is, zoekt Rochelle binnen de mode juist de donkere kant op, waarbij haar mysterieuze persoonlijkheid op de voorgrond staat.

Direct Rochelle boeken? Klik hier voor boekingen van Rochelle

Rochelle boeken

€2.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rochelle

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief3 persoonPop / Dance€2250,-

Vergelijkbare artiesten

€1.975,-
€1.975,-
€2.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand