Justen de Wildt boeken

Bekend van o.a. de remake van ‘Esmeralda’
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Justen de Wildt boeken voor jouw feest of evenement? Hard werken wordt beloond! Al 7 jaar timmert Justen samen met zijn broer/ manager Sve aan de weg! Over bergen en door dalen hebben zij in 2022 een hitje mogen scoren met Esmeralda. Alles geheel in eigen beheer!!

Justen de Wildt boeken

De eerste zinnen van de welbekende klassieker “Esmeralda” die de Lenco’s in 1979 op vinyl uitbrachten kan vrijwel iedere piratenliefhebber woord voor woord meezingen. We hebben het dan over: “Esmeralda, signorita, kind van ’t ruwe Mexico. Ze danst in kroegen voor het geld dat nodig is voor haar Antonio”. De opa van Justen de Wildt hield ook van gezellige Nederlandstalige liedjes en heeft als het ware Justen besmet met dit onschuldige virus. Van kinds af aan werd ‘Esmeralda’ door beiden vaak gezongen. Zelfs nog in de week voordat z’n opa overleed.

Nederlandstalige zanger boeken

Justen de Wildt is een goede, leuke, jonge en betaalbare zanger. Een optreden wordt geheel naar wens ingevuld. Levensliedjes, Uptempo, Feestmuziek of de laatste Hollandse hits, Justen heeft het allemaal!  Justen is al vanaf zijn negende bezig met muziek en probeert steeds een stapje verder te komen.

Boekingen van Justen de Wildt

Zijn repertoire wordt dan ook steeds groter en kan hij die tegenwoordig zelfs aanpassen aan de gasten. Hij ontdekt daarmee dan ook zijn eigen sound en weet nu al welke kant hij op wilt. Met vallen en opstaan breidt hij langzaam maar zeker zijn netwerkje uit samen met zijn broer Sven. Justen is hierin gewoon zichzelf gebleven, geen fratsen maar gewoon zijn ding doen.. Mensen vermaken met wat hij het liefste doet; zingen! Justen zingt ook regelmatig

Direct Justen de Wildt boeken? Klik hier voor boekingen van Justen de Wildt

Justen de Wildt boeken

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Justen de Wildt

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€895,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand