Justen de Wildt boeken

Bekend van o.a. de remake van ‘Esmeralda’
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Justen de Wildt boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Justen de Wildt. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Hard werken wordt beloond! Al 7 jaar timmert Justen samen met zijn broer/ manager Sven aan de weg! Over bergen en door dalen hebben zij in 2022 een hitje mogen scoren met Esmeralda. Alles geheel in eigen beheer!!

Biografie Justen de Wildt

De eerste zinnen van de welbekende klassieker “Esmeralda” die de Lenco’s in 1979 op vinyl uitbrachten kan vrijwel iedere piratenliefhebber woord voor woord meezingen. We hebben het dan over: “Esmeralda, signorita, kind van ’t ruwe Mexico. Ze danst in kroegen voor het geld dat nodig is voor haar Antonio”. De opa van Justen de Wildt hield ook van gezellige Nederlandstalige liedjes en heeft als het ware Justen besmet met dit onschuldige virus. Opa wilde ook dat het goed ging met de boekingen van Justen de Wildt. Van kinds af aan werd ‘Esmeralda’ door beiden vaak gezongen. Zelfs nog in de week voordat z’n opa overleed.

Nederlandstalige zanger boeken

Justen de Wildt is een goede, leuke, jonge en betaalbare zanger. Justen de Wildt onderscheidt zich door zijn veelzijdige repertoire. Of je nu houdt van gevoelige levensliedjes, swingende uptempo nummers, feestmuziek die de dansvloer vult, of de nieuwste Hollandse hits, Justen past zijn optredens geheel naar jouw wensen aan, dus dat is al een hele goede reden om Justen de Wildt te boeken. Zijn muzikale reis begon al op negenjarige leeftijd, en sindsdien heeft hij gestaag gewerkt aan het uitbreiden van zijn repertoire en het perfectioneren

Boekingen van Justen de Wildt

Zijn repertoire wordt dan ook steeds groter en kan hij die tegenwoordig zelfs aanpassen aan de gasten. Hij ontdekt daarmee dan ook zijn eigen sound en weet nu al welke kant hij op wilt. Met vallen en opstaan breidt hij langzaam maar zeker zijn netwerkje uit samen met zijn broer Sven, die voorheen de boekingen van Justen de Wildt deed.  Justen is hierin gewoon zichzelf gebleven, geen fratsen maar gewoon zijn ding doen..  Mensen vermaken met wat hij het liefste doet; zingen! 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Justen de Wildt kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Justen de Wildt wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Justen de Wildt wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Justen de Wildt online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Justen de Wildt kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Justen de Wildt boeken

Ben jij benieuwd hoe je Justen de Wildt kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Justen de Wildt boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Justen de Wildt

Justen de Wildt inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Justen de Wildt

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€995,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€875,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand