MillStreet boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€5.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5995,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround Party

Wil jij MillStreet boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van MillStreet. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Je hebt een groot evenement op de planning, maar je bent wel klaar met de standaard coverbands en DJ’s. Je wilt er 100% zeker van zijn dat men over een half jaar nog over jouw evenement napraat? Dan is er maar één oplossing:

Biografie MillStreet

Een festival, een feesttent? Millstreet is gewend om de tent plat te spelen. Of toch een überluxe bedrijfsfeest met prosecco en kaviaar in de Ardennen? MillStreet is gek op prosecco en de Ardennen. Ook op huwelijken zijn zij graag van de partij en voorzien zij iedere gast van een gegarandeerd feestje met de nodige romantiek.

Coverband boeken

Is een spetterende, constant vernieuwende show,  voorzien van het vetste op het gebied van licht en geluid, nog niet genoeg en mag het over de top met confetti, CO2 jets en stageflames? MillStreet neemt tegen meerprijs graag wat extra mee.

Boekingen van MillStreet

De mensen gaan gegarandeerd uitgeput en met een glimlach van oor tot oor weer naar huis! De ras entertainers van MillStreet barsten van de energie en willen dat graag delen! “Entertainment to the Max!” noemen zij het zelf. Een dikke show voor jouw feest die je ergens anders niet snel zult vinden!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig MillStreet kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je MillStreet wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van MillStreet wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij MillStreet online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van MillStreet kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

MillStreet boeken

Ben jij benieuwd hoe je MillStreet kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct MillStreet boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van MillStreet

MillStreet inhuren

€5.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van MillStreet

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 50 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround Party€5995,-
Live bandshow (vanaf-prijs!)3 x 50 minuteninclusief tot 500 personen6 personenAllround Party€6295,-
Live bandshow (vanaf-prijs!)3 x 50 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround Party€6995,-
UItbreiding SFX (klein)n.v.t.n.v.t.n.v.t.Special Effects€995,-
Uitbreiding SFX (groot)n.v.t.n.v.t.n.v.t.Special Effects€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€7.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand