Caraibische Drumshow boeken

Ook te boeken met extra drummers, danseressen, etc.
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 20-25 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  min. 5 personen
 • Soort
  (Openings) Drum-act
 • Genre
  Caraibisch

Wil jij Caraibische Drumshow boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Caraibische Drumshow. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Zoekt u een veelzijdig en levendig percussie-optreden? Deze dynamische drumshow is het hoogtepunt op iedere festiviteit! Perfect voor bedrijfsuitjes, parades, thema evenementen, privé feesten.

Biografie Caraibische Drumshow

De energie van deze sfeermakers vult alle hoeken van uw event. Vergezeld door verbluffend mooie danseressen bieden zij de ultieme exotische ervaring. Breng uw bijeenkomst tot leven met deze percussie-band. Spetterend, bewegend in uw parade, op een podium of als binnenlopende verrassingsact. De slagwerkgroep kan worden aangevuld met trompettisten en/of danseressen.

Boekingen van Caraibische Drumshow

Van een full show band voor grote menigten tot een kleine compacte formatie van straatmuzikanten. Deze exotische brass-band zorgt voor een zeer dynamisch optreden, ook interactief als u wilt. Kies voor dé ultieme feestbeleving!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Caraibische Drumshow kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Caraibische Drumshow wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Caraibische Drumshow wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Caraibische Drumshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Caraibische Drumshow kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Caraibische Drumshow boeken

Ben jij benieuwd hoe je Caraibische Drumshow kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Caraibische Drumshow boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Caraibische Drumshow

Caraibische Drumshow inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Caraibische Drumshow

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
(Openings) Drum-act1 x 20-25 minutenexclusiefmin. 5 personenCaraibischOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand