April Darby boeken

Inclusief 2 dansers/danseressen
€3.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij April Darby boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van April Darby. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

April Darby is een Nederlands/Amerikaanse zangeres en niet geheel onbekend in de wereld van theater en de popmuziek. Naast hoofdrollen in succesvolle producties zoals Aida In Concert en The Bodyguard in Nederland én België, heeft April Darby meerdere keren in de Ziggo Dome gestaan met o.a. Grand van de populaire DJ ‘Fedde Le Grand’, ‘Let’s Dance’ van Humberto Tan, Chantal’s Pyama Party en Disney 100 in Concert.

Biografie April Darby

In 2022 wist April het te schoppen tot de halve finale van Expeditie Robinson. Hierna is zij een graag geziene gast geworden bij verschillende tv-programma’s zoals: Secret Duets, DNA Singers, That’s My Jam, The Connection, Stars on Stage, Lingo, Kerstduetten en in 2024 Het Perfecte Plaatje.

Zangeres boeken

In seizoen 2023-2024 is April de eerste vrouw van kleur ter wereld, die de rol Amneris speelt in Disney’s Aida. Komend seizoen zal zij de rol spelen van Deloris van Cartier in de vernieuwde versie van Sister Act.

Boekingen van April Darby

Muziek en entertainment is April met de paplepel ingegoten, komend uit erg muzikale families. Ze is opgegroeid met Soul / Motown muziek en later met legendes zoals Beyoncé, Whitney Houston, Michael Jackson en Stevie Wonder. April’s muziekstijl en optredens zullen gaan van House tot aan Top 40, maar zullen altijd de “Soul” bevatten waarmee ze is opgegroeid.Van de opening van het Televizierring Gala, naar de Nederlandse stem van Beyoncé in de live-action film The Lion King, voorprogramma Eurovisie Songfestival naar 2,7 Miljoen streams voor haar hit Gone Tomorrow met The Boy Next Door en Billy The Kit. April Darby is als zangeres, entertainer en actrice niet van plan om in één hokje te passen en is vastberaden om elk podium te veroveren.

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig April Darby kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je April Darby wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van April Darby wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij April Darby online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van April Darby kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

April Darby boeken

Ben jij benieuwd hoe je April Darby kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct April Darby boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van April Darby

April Darby inhuren

€3.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van April Darby

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen3 personenAllround€3950,-

Vergelijkbare artiesten

€3.950,-
€3.995,-
€3.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand