April Darby boeken

Inclusief 2 dansers/danseressen
€3.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij April Darby boeken voor jouw feest of evenement? April Darby is een entertainer van wereldklasse en een multi-talent, die met haar looks, zinderende performance en soulvolle stem, vastberaden is om elk podium te veroveren! April is een Nederlands/Amerikaanse zangeres die niet geheel onbekend is in de wereld van theater en popmuziek.

April Darby boeken

Naast hoofdrollen in succesvolle producties zoals ‘The Bodyguard’ en ‘Aida In Concert’ heeft ze meerdere keren in het Ziggo Dome gestaan met onder andere ‘Grand’ van de populaire DJ Fedde Le Grand & ook was ze te zien en te horen tijdens ‘Let’s Dance’ van Humberto Tan.Daarnaast heeft April de opening mogen verzorgen voor het prestigieuze Televizierringgala in 2018.

Zangeres boeken

Ook heeft ze de Nederlandse stem van Beyoncé mogen inspreken en inzingen in ‘The Lion King Movie NL’. Naast alle shows werkt April Darby ook hard aan een solocarrière in de muziekwereld. Zo heeft ze al singles uitgebracht zoals ‘New York’, ’Cold Shoulder’ en ‘Falling Fast’. En recentelijk was ze te zien als deelneemster in het jubileumseizoen van ‘The Voice Of Holland’.

Boekingen van April Darby

Muziek en entertainment is April met de paplepel ingegoten, komend uit erg muzikale families. Ze is opgegroeid met Soul / Motown muziek en later met legendes zoals Beyoncé, Whitney Houston, Michael Jackson en Stevie Wonder. April’s muziekstijl en optredens zullen gaan van House tot aan Top 40, maar zullen altijd de “Soul” bevatten waarmee ze is opgegroeid.

Direct April Darby boeken ? Klik hier voor boekingen van April Darby

April Darby boeken

€3.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van April Darby

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen3 personenAllround€3950,-

Vergelijkbare artiesten

€3.975,-
€3.995,-
€4.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand