Marco Schuitmaker boeken

Bekend van de hit “Engelbewaarder”
€6.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €6995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Marco Schuitmaker boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Marco Schuitmaker. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Marco is in 1999 geboren in oude Pekela. Van jongs af aan weet hij zich goed op de kaart te zetten met zijn Nederlandstalige muziek. Hij heeft een hoge gunfactor en gezellige, vrolijke, dansbare muziek. Met ‘Niemand Kust Als Jij’ brengt de dan 17-jarige Marco Schuitmaker in 2017 zijn eerste single uit. Dat succes weet hij uit te bouwen met succesvolle singles als ‘Een Nieuwe Liefde’, ‘Zomernacht In Griekenland’ en ‘Kom Laat Je Horen’.

Biografie Marco Schuitmaker

In 2018 brengt Marco zijn debuutalbum ‘Mijn Droom’ uit. Het nummer ‘Vuur En Vlam’ op het album bleek dé grote hit. Een hippe, dansbare en zomerse track met moderne elementen. Een track die opviel tussen alle andere releases.

Engelbewaarder

De échte hit heeft hij te pakken met zijn single “Engelbewaarder”. Dit is een nieuwe versie van een oud nummer “Mijn Engelbewaarder” uit 1976 van Mieke, geschreven door Piere Kartner. Een veel gedraaid nummer op de Nederlandstalige radiostations. In verschillende Nederlandstalige hitlijsten en zelfs in de Nederlandse Top 40 komt hij daarmee op nummer één. Insiders vergelijken hem al met de bekende Nederlandse artiesten Mart Hoogkamer en Tino Martin. Dit belooft een grote toekomst voor deze nuchtere, jonge zanger.

Gunfactor

Met zijn frisse sound en brede glimlach weet Marco Schuitmaker als opkomende Nederlandstalige artiest het publiek keer op keer te verrassen en vermaken. Zijn gezellige, vrolijke en dansbare muziek, zijn hits en zijn hoge gunfactor, maken Marco de perfecte toevoeging aan elk Nederlandstalig feest. Met veel succesvolle nummers vult hij zijn agenda. Hij weet ook bij elk feest de ‘hut’ op zijn kop te krijgen, dus de perfecte reden om Marco Schuitmaker te boeken.

Boekingen van Marco Schuitmaker

Marco heeft recentelijk nieuwe tracks uitgebracht. Zo was daar eerst ‘Van Goes tot Purmerend’ samen met Jan Smit. Onlangs werd weer een duet uitgebracht samen met niemand minder dan Donnie. ‘Hier mag alles‘ wordt met open armen ontvangen door alle landelijke media en het lijkt erop dat Marco’s succesverhaal zich alleen maar verder uitbreidt.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Marco Schuitmaker kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Marco Schuitmaker wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Marco Schuitmaker wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Marco Schuitmaker online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Marco Schuitmaker kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Marco Schuitmaker boeken

Ben jij benieuwd hoe je Marco Schuitmaker kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Marco Schuitmaker boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Marco Schuitmaker

Marco Schuitmaker inhuren

€6.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marco Schuitmaker

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€6995,-

Vergelijkbare artiesten

€8.995,-
€7.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand