Marco Schuitmaker boeken

Bekend van de hit “Engelbewaarder”
€6.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €6995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij zanger Marco Schuitmaker boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? De in Oude Pekela geboren Marco Schuitmaker (1999) heeft zich al goed op de kaart weten te zetten met singles als ‘Een Nieuwe Liefde’, ‘Zomernacht In Griekenland’ en ‘Kom Laat Je Horen’.

Biografie Marco Schuitmaker

Onlangs verscheen zijn debuutalbum ‘Mijn Droom’, en vanaf het moment van release riep iedereen dat ‘Vuur En Vlam’ dé hit van het album was. ‘Vuur En Vlam’ is een hippe, dansbare en zomerse track met moderne elementen die zeer opvalt tussen het huidige release aanbod. Insiders spraken van een “hit”. De boekingen van Marco Schuitmaker gingen direct door het dak!

Boekingen van Marco Schuitmaker

Marco Schuitmaker is een Nederlandse zanger in hart en nieren. Hij heeft, samen met zijn team, keihard geknokt om een volle agenda te krijgen in Nederland. Hierin wordt Marco vakkundig begeleid door Christiaan Hulsebos en producer Kees Tel. Beiden geen onbekenden in de Nederlandse muziekwereld. Met veel succesvolle nummers vult hij zijn agenda. Hij weet ook bij elk feest de ‘hut’ op zijn kop te krijgen, dus de perfecte reden om Marco Schuitmaker te boeken

Zanger van Engelbewaarder

De échte hit heeft hij te pakken met zijn single “Engelbewaarder”. Dit is een nieuwe versie van een oud nummer “Mijn Engelbewaarder” uit 1976 van Mieke, geschreven door Piere Kartner. Een veel gedraaid nummer op de Nederlandstalige radiostations. Marco behaalde hiermee dan ook een nummer 1 notering in de RadioNL Top 30. Het nummer beschikt over een vrolijke, moderne sound en heeft een heel hoog meezing gehalte waardoor deze plaat het zeker op de radio maar ook in de cafés heel goed doet. Kortom: we gaan nog héél veel horen van Marco Schuitmaker.

Marco Schuitmaker inhuren

Met Marco Schuitmaker vier je een geweldig evenement, zorg je voor een fantastische dag of werk je met een mooie line-up, met artiesten die passen binnen jouw budget. Vergelijkbare zangers zijn o.a. Robert Pater, Rudy de Wit, Jan van Est of Nelis Leeman. Marco heeft recentelijk een nieuwe track uitgebracht samen met niemand minder dan Donnie. ‘Hier mag alles‘ wordt met open armen ontvangen door alle landelijke media en het lijkt erop dat Marco’s succesverhaal zich alleen maar verder uitbreidt.

Direct Marco Schuitmaker boeken? Klik hier voor boekingen van Marco Schuitmaker

 

Marco Schuitmaker boeken

€6.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marco Schuitmaker

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€6995,-

Vergelijkbare artiesten

€8.495,-
€9.900,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand