Marco Schuitmaker boeken

Bekend van de hit “Engelbewaarder”
€3.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij zanger Marco Schuitmaker boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? De in Oude Pekela geboren Marco Schuitmaker (1999) heeft zich al goed op de kaart weten te zetten met singles als ‘Een Nieuwe Liefde’, ‘Zomernacht In Griekenland’ en ‘Kom Laat Je Horen’.

Marco Schuitmaker boeken

Onlangs verscheen zijn debuutalbum ‘Mijn Droom’, en vanaf het moment van release riep iedereen dat ‘Vuur En Vlam’ dé hit van het album was. ‘Vuur En Vlam’ is een hippe, dansbare en zomerse track met moderne elementen die zeer opvalt tussen het huidige release aanbod. Insiders spraken van een “hit”. De boekingen van Marco Schuitmaker gingen direct door het dak!

Boekingen van Marco Schuitmaker

Marco Schuitmaker is een Nederlandse zanger in hart en nieren. Hij heeft, samen met zijn team, keihard geknokt om een volle agenda te krijgen in Nederland. Hierin wordt Marco vakkundig begeleid door Christiaan Hulsebos en producer Kees Tel. Beiden geen onbekenden in de Nederlandse muziekwereld. Met veel succesvolle nummers vult hij zijn agenda. Hij weet ook bij elk feest de ‘hut’ op zijn kop te krijgen, dus de perfecte reden om Marco Schuitmaker te boeken

Zanger van Engelbewaarder

De échte hit heeft hij te pakken met zijn single “Engelbewaarder”. Dit is een nieuwe versie van een oud nummer “Mijn Engelbewaarder” uit 1976 van Mieke, geschreven door Piere Kartner. Een veel gedraaid nummer op de Nederlandstalige radiostations. Marco behaalde hiermee dan ook een nummer 1 notering in de RadioNL Top 30. Het nummer beschikt over een vrolijke, moderne sound en heeft een heel hoog meezing gehalte waardoor deze plaat het zeker op de radio maar ook in de cafés heel goed doet. Kortom: we gaan nog héél veel horen van Marco Schuitmaker.

Direct Marco Schuitmaker boeken? Klik hier voor boekingen van Marco Schuitmaker

Vergelijkbare zangers zijn o.a. Robert Pater, Rudy de Wit, Jan van Est of Nelis Leeman.

Jouw erkende boekingsbureau

We zijn jouw erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om Marco Schuitmaker te boeken. Maar ook voor een compleet programma kun je bij ons terecht.

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we gaan er vanuit dat we samen een garantie voor succes hebben! Als je Marco Schuitmaker wilt boeken zorgen we voor een vlotte communicatie, en een snelle offerte op basis van scherpe tarieven. Geen verassingen achteraf, je weet direct waar je aan toe bent.

Met Marco Schuitmaker vier je een geweldig evenement, zorg je voor een fantastische dag of werk je met een mooie line-up, met artiesten die passen binnen jouw budget.

Online Marco Schuitmaker huren

Wilt je Marco Schuitmaker online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je een dergelijk optreden kunt boeken. Dus organiseer je een feest of evenement en zoek je daarvoor de juiste artiest? Wij presenteren je alle mogelijkheden en denken graag in oplossingen. Ook voor mensen die geen ervaring hebben in een bekende artiest boeken, zorgen wij voor de juiste begeleiding.

Marco Schuitmaker inhuren

Ben je nieuwsgierig naar hoe je Marco Schuitmaker kunt boeken en wat je daarvoor moet doen? We leggen het je graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie en overige zaken er nodig zijn om tot boekingen van Marco Schuitmaker te kunnen komen.

Marco Schuitmaker boeken

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marco Schuitmaker

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€3995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.995,-
€3.500,-
€2.995,-