Django Wagner boeken

Bekende volkszanger
€4.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Django Wagner boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Django Wagner. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Django Wagner

Stap binnen in de betoverende wereld van Django Wagner, de bruisende ster van het Nederlandse volkslied! Met zijn onmiskenbare charme en unieke stemgeluid weet Django Wagner keer op keer harten te veroveren en menig publiek in vervoering te brengen. Als een ware meester van het Nederlandse lied, laat hij zijn muziek resoneren met emotie, passie en oprechtheid.

Django Wagner inhuren

De muzikale magie begon in maart 2009 met zijn allereerste single. Deze opname werd muzikaal gekleurd door zijn vrienden van het wereldberoemde Rosenberg Trio. Het nummer “Kali” brak meteen door in de hitlijsten. En groeide uit tot een ware feestklassieker, waarvan de vrolijke klanken nog steeds overal klinken!

Succesvolle cd-albums

Na “Kali” volgden hit na hit, waaronder “Mooie blauwe ogen”, “Mijn naam dat is Marina”, “Maar toch blijf je me trouw”, “Die ene mooie vrouw”, “Dat ene moment” en “We dansen samen de bossa nova”. En laten we de geweldige duetten niet vergeten, zoals het aanstekelijke “In ons café” met Frans Duijts en het betoverende “Vlinders” met de getalenteerde Antje Monteiro. De muzikale reis gaat verder op het album “Samen“, waar Django zijn stem laat samenklinken met andere artiesten in een harmonieus geheel. In 2015 bereikt Django nieuwe hoogten met zijn album “Mijn muziek, mijn passie“, dat met trots de nummer 1 positie in de album top 100 veroverde.

TV-programma’s

Televisieprogramma’s als Muziekfeest op het Plein en Nederland Muziekland konden niet om hem heen. Zijn deelname aan “De zomer voorbij” bracht een extra zonnige noot aan zijn carrière. Het najaar van 2015 bracht een laatste muzikale knaller met de single “Daar zijn vaders voor“. Terwijl het jaar werd afgesloten met de ontroerende kerstsingle “Blijf jij na deze kerst voorgoed met mij“.

Diverse TV-programma’s

Door de jaren heen heeft Django Wagner zijn artistieke horizon verbreed. Van de opvallende samenwerking met de hardstyle DJ Outsiders voor een hardcore remix van zijn hit “Kali”. Recente successen zoals “Ik Wil Bij Je Zijn“ en “Als De Zomer Komt” hebben laten zien dat Django Wagner een artiest is die zichzelf steeds opnieuw uitvindt. Niet te vergeten het hartverwarmende “Wij gaan door“, een samenwerking Wolter Kroes.

Boekingen van Django Wagner

De muzikale reis van Django is geplaveid met prijzen en onderscheidingen. De trofeeënkast telt vele hoogtepunten, waaronder de prestigieuze Zilveren Harp en een glanzende Edison. Hij is niet alleen door de BUMA, maar ook door de PARTY AWARDS uitgeroepen tot de beste zanger van Nederland.

Alleen maar successen

De discografie van Django Wagner is doordrenkt van succes. Albums zoals “KALI“, “MIJN GEVOEL” en “ALS DE NACHT” hebben stuk voor stuk de top van de albumlijsten bereikt en daar langdurig gestaan. De gouden cd’s voor “Mijn gevoel” en “Als de nacht” zijn slechts een tastbaar bewijs van zijn muzikale triomfen. De magie stopt niet. Het meeslepende album “Emoties” volgt op de voet van zijn vorige hit “Mijn Muziek, Mijn Passie“. Dit album behaalde vorig jaar de felbegeerde nummer één positie in de GFK Album Charts, een prestatie die zijn groeiende invloed in de muziekwereld onderstreept.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Django Wagner kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Django Wagner wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Django Wagner wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Django Wagner online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Django Wagner kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Django Wagner boeken

Ben jij benieuwd hoe je Django Wagner kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Django Wagner boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Django Wagner

Django Wagner inhuren

€4.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Django Wagner

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNederlandstalig€4995,-

Vergelijkbare artiesten

€4.850,-
€4.950,-
€4.875,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand