Django Wagner boeken

Bekend van o.a. “Kali” en van tv-programma “Echte Vrienden”
€3.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Django Wagner boeken voor een optreden? BekendeArtiestBoeken.NL is hét boekingsbureau waar je gemakkelijk en snel alle artiesten kunt boeken. Django Wagner groeide op in een echte muzikale zigeunerfamilie, het zingen zit hem vroeg in zijn bloed. Hij spreekt vier talen, waaronder zigeunertaal Sinti. Django is zich zeer bewust van zijn herkomst. Hij draagt de geschiedenis van de Sinti in Nederland, die rond 1870 naar Nederland kwamen, met trots met zich mee.

Django Wagner boeken

In 2009 weet zijn debuutalbum “Kali” de gouden status te behalen, net als de opvolgers “Mijn Gevoel” en “Als De Nacht”. Het album “Mijn Gevoel” behaalt ook de Award voor Beste Album van Buma.NL, later weet hij ook de Award te verwerven voor Beste Zanger. Na zijn duet met Frans Duijts, “In Ons Café”, besluit Django met meer collega’s te gaan zingen, wat resulteert in het album Samen. De samenwerking bevalt zo goed dat Django een live concert geeft, met daarin ook alle duetten van Samen.

Bekende zanger boeken

De jury van de Edison Pop is zo gecharmeerd van het album dat ze besluiten deze te bekronen met een Edison Pop, categorie Volksmuziek. Met het album Mijn Muziek, Mijn Passie weet hij zijn eerste nummer 1 notering in de GFK Album Charts te halen.

Boekingen van Django Wagner

Zijn album Emoties staat net als de voorgangers bol van passie. Eind 2018 verwend hij zijn fans met een kerstalbum en een prachtige kerstspecial. Met deze verzamelaar bundelt Django zijn beste nummers uit de afgelopen 10 jaar met als extra toevoeging 4 nieuwe liedjes. Op 10 juni, 2e pinksterdag geeft hij een live concert in het AFAS Circustheater. Later dit jaar staan er nog meer mooie dingen op stapel voor deze jubilaris. Natuurlijk wil je bekende Nederlandstalige zanger Django Wagner boeken voor je evenement. Dan gaat ongetwijfeld het dak eraf!

Direct Django Wagner boeken? Klik hier voor boekingen van Django Wagner

Django Wagner boeken

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Django Wagner

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNederlandstalig€3995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.950,-
€4.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand