Django Wagner boeken

Voor nieuwe boekingen, gedaan ná 01-03-2024: € 4.995,-
€3.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Django Wagner boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Django Wagner. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Django Wagner, geboren op 26 oktober 1971, is een getalenteerde zanger die bekend staat om zijn krachtige stem en meeslepende muziekstijl. Met zijn vele grote hits, heeft Django Wagner een indrukwekkende reputatie opgebouwd in de Nederlandse muziekindustrie.

Biografie Django Wagner

De eerste single van Django Wagner verschijnt in maart 2009. Op deze opname wordt hij muzikaal bijgestaan door zijn vrienden van het wereldberoemde Rosenberg Trio. Het liedje “Kali” staat meteen wekenlang genoteerd in de diverse hitlijsten. Inmiddels kunnen we spreken van een feestklassieker en ineens wilde iedereen Django Wagner boeken!

Succesvolle cd-albums

Wagner’s opvallende stemgeluid en zijn vermogen om emoties over te brengen, maakten hem al snel een favoriet in de Nederlandse muziekscene. Zijn hitlijst succes omvat nummers als  “Mooie Blauwe Ogen” en “In Ons Café”. Succesvolle cd-albums zijn “KALI“, “MIJN GEVOEL” en “ALS DE NACHT“. Deze albums staan stuk voor stuk langdurig in de album top 100, en het aantal boekingen van Django Wagner stijgt. Voor de albums “Mijn gevoel” en “Als de nacht” krijgt hij een gouden cd uitgereikt. Enorm succesvol zijn ook de duetten die Django met andere artiesten doet. “In ons café” met Frans Duijts en “Vlinders” met Antje Monteiro zijn grote hits. Deze duetten en nog vele andere, zijn terug te vinden op het cd-album “Samen“.

Diverse TV-programma’s

Het jaar 2015 brengt weer veel goeds voor Django. Zijn album “Mijn muziek, mijn passie” verschijnt en komt op nummer 1 van de album top 100. Hij wordt uitgenodigd om deel te nemen aan diverse tv-programma’s en de boekingen van Django Wagner gaan door het dak. Hij zit in alle afleveringen van Muziekfeest op het Plein van de TROS en Nederland Muziekland van SBS6 en begin juli was Django in Salou voor de opnames van “De zomer voorbij. Django scoort in het najaar van 2015 nog een grote hit met de single “Daar zijn vaders voor“. Het jaar wordt afgesloten met een prachtige kerstsingle: “Blijf jij na deze kerst voorgoed met mij“.

Boekingen van Django Wagner

Hij ontving in zijn carrière veel awards. Te veel om allemaal op te noemen. Hier noemen we de belangrijkste: de Zilveren Harp en een Edison. Tevens is Django zowel door de BUMA als de PARTY AWARDS uitgeroepen tot beste zanger van Nederland. Voor boekingen van Django Wagner moet je dus bij ons zijn.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Django Wagner kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Django Wagner wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Django Wagner wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Django Wagner online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Django Wagner kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Django Wagner boeken

Ben jij benieuwd hoe je Django Wagner kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Django Wagner boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Django Wagner

Django Wagner boeken

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Django Wagner

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNederlandstalig€3995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.950,-
€3.950,-
€3.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand