Ilse Delange boeken

Uitsluitend te boeken met band voor festivals
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Popband
 • Genre
  Pop / Rock / Country

Wil jij Ilse Delange boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ilse Delange. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Als achtjarig meisje wint Ilse DeLange een playbackwedstrijd op school en meteen wordt ze gebeten door de showbizz-bug. Later verruilt ze het playbacken voor haar eigen zang en sluit zich aan bij de coverband ‘Cash On Delivery’.

Biografie Ilse Delange

In 1994 treedt Ilse op tijdens de Nederlandse Country Music Awards. Ze wordt ontdekt, maar pas vier jaar later tekent Ilse DeLange een contract met Warner Brothers in Amerika. Ze krijgt de kans haar debuutalbum in Nashville op te nemen, samen met met Barry Beckett (die ook met Paul Simon, Bob Dylan, Joe Cocker en Dire Straits heeft gewerkt). Nog voordat haar album ‘World Of Hurt’ in 1998 in Nederland verschijnt, nodigt Paul de Leeuw nodigt Ilse uit voor zijn TV-show. Het liedje dat Ilse DeLange in de show ten gehore brengt is, gelijk haar eerste single: ‘I’m Not So Tough’. Haar ‘World Of Hurt’ album is een groot succes en wordt in no time dubbelplatina.

Live album

In 1999 bracht Ilse een live album uit met daarop cover versies van liedjes van John Hiatt; “Dear John”. Dit album werd al vrij snel platina en niet lang daarna vertrok DeLange naar Amerika om daar aan haar tweede studioalbum te werken. In november 2000 kwam ‘Livin’ On Love’ uit en ook dit album werd platina. In 2001 tourde Ilse door Nederland met de ‘Livin’ On Love Tour’ en deed ze veel theaters en concertzalen aan. Later in 2001 mocht DeLange een Edison award voor beste Nederlandse artiest van 2001 in ontvangst nemen.

Boekingen van Ilse Delange

In 2014 trad Ilse samen met Waylon op tijdens het Eurovisiesongfestival in Denemarken, als gelegenheidsduo ‘The Common Linnets’. Ze wisten met het country/bluegrass-nummer ‘Calm After The Storm’ de tweede plaats te bereiken. De single werd vervolgens een Top 10 hit in landen zoals België, Duitsland, Zwisterland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Het debuutalbum van ‘The Common Linnets’ ging wereldwijd maar liefst 150 duizend keer over de toonbank, wat goed was voor driedubbel platina. Ook wonnen ‘The Common Linnets’ een jaar later, in 2015, ook een EBBA Award.

The Voice Senior

Daarnaast was Ilse te zien als coach in ‘The Voice Senior‘ in 2018 op RTL4. Daarnaast mocht ze ook de rol van talentcoach spelen in de Amerikaanse drama serie ‘Nashville’. Het zesde seizoen van deze serie werd in de loop van 2018 uitgezonden. Later in 2018 verscheen een nieuwe solo album, genaamd ‘Ilse DeLange’. Dit album werd ook bekroond met een Gouden award.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ilse Delange kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ilse Delange wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ilse Delange wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ilse Delange online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ilse Delange kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ilse Delange boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ilse Delange kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ilse Delange boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ilse Delange

Ilse Delange inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ilse Delange

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Popbandin overlegin overleg5 personenPop / Rock / CountryOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand