Mart Hoogkamer boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€8.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €8995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (besloten < 500 personen)
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Mart Hoogkamer boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mart Hoogkamer. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Je kunt hem inhuren voor bruiloften, verjaardagen en wat er nog meer te vieren valt. Sinds zijn doorbraak met ‘Ik ga zwemmen’ behoort hij tot de populaire Nederlandse artiesten.

Biografie Mart Hoogkamer

En tot de zangers die ervoor zorgen dat het dak eraf gaat. Zijn Leidse roots en Amsterdamse tongval maken hem een graag geziene gast bij allerlei optredens.

Ideale afsluiter

Bij ieder optreden brengt hij de sfeer erin of vormt hij de ideale afsluiter om te boeken.Zingen zit hem bij Mart Hoogkamer in het bloed. Geïnspireerd door zijn muzikale vader, begon Mart al op zesjarige leeftijd met zingen op feesten en partijen. Op zijn tiende stond hij in het Gelredome. Daar zong hij met Gordon en René Froger in de finale van Kinderen zingen met sterren. Dan al heeft Mart een voorkeur voor de levensliederen van Willy Alberti en André Hazes, volkshelden die hij ook daarna regelmatig zal eren met zijn repertoire.

Zanger van Ik Ga Zwemmen (in Bacardi Lemon)

Met zijn deelname aan Holland’s Got Talent 2016 maakt Mart Hoogkamer de weg vrij voor een nieuwe generatie Nederlandstalige artiesten. Mart is nog jong maar de warme klank van zijn stem verraadt zijn jarenlange ervaring met het levenslied. Zijn authentieke optredens in de talentshow blijven niet onopgemerkt in de media. En met het nummer ‘Liefde’ van Willy Alberti raakt hij de harten van velen.

Mart Hoogkamer inhuren

Ondertussen kan Mart Hoogkamer natuurlijk veel meer dan zijn hit Ik ga zwemmen. Met zijn brede glimlach weet hij wat entertainen is en windt hij het publiek moeiteloos om zijn vinger. Het is een uitstekende keuze om in te huren, bijvoorbeeld als u een muzikaal evenement organiseert. Daarnaast is het de ideale artiest voor een muzikale onderbreking, waardoor u hem kunt inzetten voor praktisch ieder evenement.

Boekingen van Mart Hoogkamer

Eind 2017 gaat Mart samen met Willeke Alberti op theatertour. In het voorjaar van 2018 doet Mart mee aan het tv programma 4de Topper gezocht, waar hij als tweede eindigde. De jury was heel lovend over de jonge zanger en beloofde hem een gouden toekomst. Als prijs zag Mart zijn droom uitkomen , hij mocht nl optreden in de Arena tijdens de Toppers concerten. Datzelfde jaar kwam ook het debuutalbum van Mart uit. Februari 2019 was Mart wederom gastartiest tijdens de jubileumconcerten van Willeke Alberti in het AFAS theater in Scheveningen. De boekingen van Mart Hoogkamer gingen door het dak.

Nominatie BUMA NL Award

In februari 2017 brengt Mart Hoogkamer zijn eerste solosingle In Mijn Droom uit, geschreven door Bram Koning en Hans Aalbers. In dat jaar zet hij met het vrolijke nummer Lekker Leven elke Nederlandse enclave in Spanje op zijn kop. Dat levert hem bovendien een #10-notering op in het Sterren.nl Jaaroverzicht van 2017. Mart treedt dat jaar onder meer op tijdens Muziekfeest op het Plein en Dutch Valley. Tevens wordt hij wordt als Grootste Talent genomineerd voor een BUMA NL Award.

Debuutalbum

Eind 2017 gaat Mart samen met Willeke Alberti op theatertour. In het voorjaar van 2018 doet Mart mee aan het tv programma 4de Topper gezocht waar hij als tweede eindigde. De jury was heel lovend over de jonge zanger en beloofde hem een gouden toekomst. Als prijs zag Mart zijn droom uitkomen , hij mocht nl optreden in de Arena tijdens de Toppers concerten. Datzelfde jaar kwam ook het debuutalbum van Mart uit. Februari 2019 was Mart wederom gastartiest tijdens de jubileumconcerten van Willeke Alberti in het AFAS theater in Scheveningen.

Zanger boeken

Deze zelfde maand stapte Mart Hoogkamer over van platenmaatschappij Sony naar NRGY Music van Tom Peters. ‘Mijn Liefste Mama’ is de eerste single die op dat label verschijnt. Het is tevens het eerste zelf geschreven nummer van Mart. Ik kan je Niet vergeten is de opvolger en wordt een knaller van een hit. 2020 start helaas al snel met de Corona crisis waardoor het optreedlandschap volledig instort. Gelukkig weet Mart het publiek nog wel een beetje op te vrolijken. Dit doet hij met zijn nieuwste single ‘Jij bent gemaakt voor mij’. Tijd om Mart Hoogkamer te boeken. In augustus 2020 gaat Mart viral met een spontane cover van Unchained Melody. Gewoon even gezongen in zijn zwembroek op het Spaanse strand. Tientallen miljoenen mensen van over de hele wereld bekijken de video en reageren vol lof. In 2021 scoort Mart zijn eerste nummer 1 hit in de Top 40 met Ik Wil Zwemmen”.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mart Hoogkamer kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mart Hoogkamer wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mart Hoogkamer wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mart Hoogkamer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mart Hoogkamer kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mart Hoogkamer boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mart Hoogkamer kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mart Hoogkamer boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer inhuren

€8.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mart Hoogkamer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (besloten < 500 personen)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€8995,-
Tape-act (besloten > 500 personen)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / FeestOp aanvraag
Tape-act (openbaar < 1000 personen)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€9995,-
Tape-act (openbaar > 1000 personen)1 x 30 minutenexclusief , betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / FeestOp aanvraag
Live bandshow1 x 55 minutenexclusief geluid & techniek5 personen (normale bezetting)Nederlandstalig / FeestOp aanvraag
Live bandshow1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek8 personen (grote bezetting)Nederlandstalig / FeestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€7.000,-
€9.950,-
€5.275,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand