Mart Hoogkamer boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€8.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €8995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (besloten < 500 personen)
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij zanger Mart Hoogkamer boeken op jouw feest of evenement? Zingen zit hem bij Mart Hoogkamer in het bloed. Zijn vader deed in zijn jonge jaren ook mee aan een talentenjacht. En bracht daarna een cover uit van de hit ‘Wij Blijven Vrienden’.

Voorkeur voor levenslied

Geïnspireerd door zijn muzikale vader, begon Mart al op zesjarige leeftijd met zingen op feesten en partijen. Op zijn tiende stond hij in het Gelredome. Daar zong hij met Gordon en René Froger in de finale van Kinderen zingen met sterren. Dan al heeft Mart een voorkeur voor de levensliederen van Willy Alberti en André Hazes, volkshelden die hij ook daarna regelmatig zal eren met zijn repertoire.

Mart Hoogkamer boeken

Met zijn deelname aan Holland’s Got Talent 2016 maakt Mart Hoogkamer de weg vrij voor een nieuwe generatie Nederlandstalige artiesten. Mart is nog jong maar de warme klank van zijn stem verraadt zijn jarenlange ervaring met het levenslied. Zijn authentieke optredens in de talentshow blijven niet onopgemerkt in de media. En met het nummer ‘Liefde’ van Willy Alberti raakt hij de harten van velen.

De nieuwe Willy Alberti

Niet alleen door de jury, maar ook door de familie Alberti zelf wordt Mart de nieuwe Willy Alberti genoemd. Dat leidt tot een bijzondere samenwerking: in september 2016 brengt hij samen met Willeke Alberti de single Lachen, Beetje Huilen uit. Uiteindelijk wordt Mart tweede bij Holland’s Got Talent en dat blijkt de start van een prachtige carrière.

Boekingen van Mart Hoogkamer

Eind 2017 gaat Mart samen met Willeke Alberti op theatertour. In het voorjaar van 2018 doet Mart mee aan het tv programma 4de Topper gezocht, waar hij als tweede eindigde. De jury was heel lovend over de jonge zanger en beloofde hem een gouden toekomst. Als prijs zag Mart zijn droom uitkomen , hij mocht nl optreden in de Arena tijdens de Toppers concerten. Datzelfde jaar kwam ook het debuutalbum van Mart uit. Februari 2019 was Mart wederom gastartiest tijdens de jubileumconcerten van Willeke Alberti in het AFAS theater in Scheveningen. De boekingen van Mart Hoogkamer gingen door het dak.

Nominatie BUMA NL Award

In februari 2017 brengt Mart Hoogkamer zijn eerste solosingle In Mijn Droom uit, geschreven door Bram Koning en Hans Aalbers. In dat jaar zet hij met het vrolijke nummer Lekker Leven elke Nederlandse enclave in Spanje op zijn kop. Dat levert hem bovendien een #10-notering op in het Sterren.nl Jaaroverzicht van 2017. Mart treedt dat jaar onder meer op tijdens Muziekfeest op het Plein en Dutch Valley. Tevens wordt hij wordt als Grootste Talent genomineerd voor een BUMA NL Award.

Debuutalbum

Eind 2017 gaat Mart samen met Willeke Alberti op theatertour. In het voorjaar van 2018 doet Mart mee aan het tv programma 4de Topper gezocht waar hij als tweede eindigde. De jury was heel lovend over de jonge zanger en beloofde hem een gouden toekomst. Als prijs zag Mart zijn droom uitkomen , hij mocht nl optreden in de Arena tijdens de Toppers concerten. Datzelfde jaar kwam ook het debuutalbum van Mart uit. Februari 2019 was Mart wederom gastartiest tijdens de jubileumconcerten van Willeke Alberti in het AFAS theater in Scheveningen.

Zanger boeken

Deze zelfde maand stapte Mart Hoogkamer over van platenmaatschappij Sony naar NRGY Music van Tom Peters. ‘Mijn Liefste Mama’ is de eerste single die op dat label verschijnt. Het is tevens het eerste zelf geschreven nummer van Mart. Ik kan je Niet vergeten is de opvolger en wordt een knaller van een hit. 2020 start helaas al snel met de Corona crisis waardoor het optreedlandschap volledig instort. Gelukkig weet Mart het publiek nog wel een beetje op te vrolijken. Dit doet hij met zijn nieuwste single ‘Jij bent gemaakt voor mij’. Tijd om Mart Hoogkamer te boeken.

Viral met cover

In augustus 2020 gaat Mart viral met een spontane cover van Unchained Melody. Gewoon even gezongen in zijn zwembroek op het Spaanse strand. Tientallen miljoenen mensen van over de hele wereld bekijken de video en reageren vol lof. In 2021 scoort Mart zijn eerste nummer 1 hit in de Top 40 met Ik Wil Zwemmen”.

Direct Mart Hoogkamer boeken? Klik hier voor boekingen van Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer boeken

€8.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mart Hoogkamer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (besloten < 500 personen)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€8995,-
Tape-act (besloten > 500 personen)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / FeestOp aanvraag
Tape-act (openbaar < 1000 personen)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€9995,-
Tape-act (openbaar > 1000 personen)1 x 30 minutenexclusief , betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / FeestOp aanvraag
Live bandshow1 x 55 minutenexclusief geluid & techniek5 personen (normale bezetting)Nederlandstalig / FeestOp aanvraag
Live bandshow1 x 55 minutenexclusief geluid en techniek8 personen (grote bezetting)Nederlandstalig / FeestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€8.495,-
€7.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand