Hans Klok boeken

Ook te boeken als grote Las Vegas Show van 1 x 45 minuten
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 25 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Illusionist
 • Genre
  Magic / Illusie

Hans Klok is illusionist en is vooral bekend door zijn geweldige Las Vegas-achtige theatershows. Hij verwierf grote bekendheid met optredens in binnen- en buitenland, in het theater en in de grote pretparken. Hij kreeg in 2002 zelfs de prijs voor “snelste magier ter wereld.”

Hans Klok boeken

Hans Klok blijkt er geen moeite mee te hebben om een Bekende Nederlander te zijn. “Het is vaak makkelijk omdat mensen vaak wat aardiger voor je zijn maar het is ook iets waar je nooit aan gewend raakt. Eigenlijk is het iets waar je eigenlijk niet bij stil staat want ik heb vrienden die vaak nog veel bekender zijn.” Toen hij 10 jaar was wist Hans Klok al dat hij illusionist wilde worden. En dat lukte ook! “Maar ik had er natuurlijk geen idee van hoe dat zou moeten bereiken. Wel had ik toen ik klein was een goocheldoos van mijn oma gekregen. En ik keek altijd naar de uitzending Ren je rot waarin Hans Kazan een trucje uitlegde dus en dat werd 25 jaar geleden het begin van alles.” En hoe verliep later je internationale doorbraak? “Die doorbraak merk je zelf eigenlijk niet zo erg maar ik geef veel shows momenteel in Duitsland en daarna komt Nederlandpas. Onlangs mocht ik in Dubaï optreden voor de sjeik. Daarna reizen we door naar China. Overal is er vraag naar mijn shows.”

Boekingen van Hans Klok

En ja, het was enigszins te verwachten … De bekende illusionist bekijkt de coutureshows toch met een typisch professionele instelling. Wat hem betreft zijn er maar twee kleuren die hem hoofdzakelijk aanspreken! Hij zegt: “Zwart vind ik nu eenmaal voor een illusionist erg mooi maar omdat er veel zwarte decors zijn, moet je vaak optreden in het wit. Anders kunnen de mensen je niet zien. Wat dat aangaat ben ik eigenlijk altijd vrij simpel gekleed en geef veel shows in een witte outfit.”

Direct Hans Klok huren? Klik hier voor boekingen van Hans Klok

Hans Klok boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hans Klok

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Illusionist1 x 25 minutenexclusief1 persoonMagic / IllusieOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand