Jannes boeken

Koning der Piraten!
€5.850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5850,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Jannes boeken maakt jouw feest of event TOP! Al jaren is Jannes een van de beste volkszangers van Nederland. Jannes begint zijn muziek carrière in 1999 met zijn eerste single ‘Ben jij bij me’. Het duurde niet lang voor ook zijn eerste album ‘Bella Bianca’ werd gepresenteerd. Vele albums en hits volgen en in 2010 komt Jannes met een verzamelalbum ‘Het Beste Van Jannes’. Jannes is niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit en al jaren één van de grootste volkszangers wie ons land kent. Al jaren genieten zijn ontelbare fans van zijn Nederlandstalige hits en is hij na al die jaren nog steeds een veel geboekte artiest.

Jannes boeken

Het is maar moeilijk voor te stellen dat Jannes ‘pas’ 15 jaar in het vak zit. Inmiddels staat de teller op negen reguliere albums, een cd vol kerstliedjes en een oneindige reeks aan singles. Als we Jannes moeten geloven is het einde nog lang niet in zicht. Zelf is hij erg nuchter gebleven ondanks zijn grote successen. “Ik wil gewoon mijn fans steeds weer van nieuwe liedjes laten genieten” aldus Jannes zelf.

Fans zijn het allerbelangrijkste

Het allerbelangrijkste voor Jannes blijven zijn fans, zo laat hij altijd zijn nieuwe werk horen aan een aantal fans horen, op deze manier blijft Jannes benaderbaar en hij hoort graag de mening van zijn fans. Jannes zal ook altijd muziek blijven maken voor zijn fans, “de een is bakker, de ander werkt op kantoor en ik zing” zoals Jannes zelf zegt.

Boekingen van Jannes

Na bijna 15 jaar en vele prestaties later, gaat eindelijk zijn jongensdroom in vervulling: een concert in Rotterdam Ahoy. liefst 15,000 fans kunnen deze spectaculaire show bewonderen. Jannes zal al zijn hits ten gehore brengen met een 16-koppige live band. Fans kunnen in Ahoy rekenen op zijn vele hits: ‘Adio Amore’, ‘Mijn Naam Is Jannes’, ‘Een Beetje Meer‘. Het album “Liever Bij Jou” van Jannes is begin juli 2020 uitgekomen, tegelijkertijd met zijn nieuwe single “Wil Je Me Wel Of Wil Je Me Niet”! Jannes kennende zal dit weer een mega hit worden.

Direct Jannes boeken ? Klik hier voor boekingen van Jannes

Jannes boeken

€5.850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jannes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNederlandstalig€5850,-

Vergelijkbare artiesten

€8.495,-
€7.000,-
€9.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand