Trio Roept U Maar boeken

Spelen werkelijk alles op verzoek!
€2.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2195,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 75 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Trio Roept U Maar boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Trio Roept U Maar. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ze zijn er! Uw ultieme akoestisch trio is een feit: Roept U Maar!

Biografie Trio Roept U Maar

U bepaalt wat zij spelen, uit het hoofd en op verzoek, uw verzoek! Akoestisch, mobiel, grappig, muzikaal én altijd spontaan. U roept maar en onze akoestische avonturiers spelen het ter plekke voor u.

Virtuoos

Virtuoos en onversterkt komen zij krachtig uit de hoek met contrabas, akoestische gitaar en ritmedoos om al uw muzikale wensen te vervullen.

Boekingen van Trio Roept U Maar

Onze helden gaan terug naar de basis, ze verdienden hun sporen immers al lang en breed in de eredivisie bij de Coronas, Anouk, Paul de Leeuw, Crazy Piano’s, Van Velzen, Birgit, Metropole Orkest en nog veel meer, teveel om hier op te noemen. Dames en Heren, Roept U Maar!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Trio Roept U Maar kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Trio Roept U Maar wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Trio Roept U Maar wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Trio Roept U Maar online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Trio Roept U Maar kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Trio Roept U Maar boeken

Ben jij benieuwd hoe je Trio Roept U Maar kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Trio Roept U Maar boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Trio Roept U Maar

Trio Roept U Maar inhuren

€2.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Trio Roept U Maar

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 75 personen3 personenAllround€2195,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand