Karin Bloemen boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€4.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (< 250 personen)
 • Genre
  Allround

Karin Bloemen boeken voor jouw event of feest? Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière. Met haar opvallende verschijning, haar prachtige liedjes en bruisende optredens en theatershows weet ze al sinds 1983 de aandacht op zich weet te vestigen. Een optreden van Karin Bloemen is een unieke ervaring. Met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt zij elke zaal. Soms is zij uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig.

Karin Bloemen boeken

Nog voor ze haar opleiding aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam in 1984 afrondt, valt ze in de prijzen. Ze ontvangt de Pisuisseprijs. Dit is een onderscheiding voor de student met de beste theaterprestatie binnen de Academie. Deze prijs wordt na haar afstuderen al snel opgevolgd door de Pall Mall Exportprijs. Een prijs met als doel de ontwikkeling van jonge artiesten te bevorderen. En dat doet Karin. Ze ontwikkelt zich als zangeres en actrice in diverse Nederlandse musicals, speelfilms, televisie- en radioprogramma’s. Waardoor de boekingen van Karin Bloemen binnen stromen.

Boekingen van Karin Bloemen

Na zes jaar is de tijd rijp voor haar eerste eigen theatershow Bosje Bloemen. Dit is de eerste show in een reeks van de twaalf succesvolle theatershows: Karin in Concert, La Bloemen. Gevolgd door Everything… La on Tour, Late Nights, Kameleon, De Diva en de Divan, diverse Kerst Shows. Later nog door Kameleon, haar 25 jarige Jubileum Show en Absobloodylutely Bloemiliciously Fanf*ckintastic. Alle shows worden uitgezonden bij de Vara en verschijnen in de jaren daar op volgend op DVD. In de loop van haar carrière wint Karin een Gouden Harp, een Edison en de Annie M.G Schmidtprijs. In april 2011 wordt Karin benoemd tot Officier in de orde van Oranje-Nassau. Karin is hot! Iedereen wil Karin Bloemen boeken.

Nederlandse diva

De vrolijke en enthousiaste Karin – toch de enige diva die Nederland rijk is- is een kameleon in de beste zin van het woord. La Bloemen is een grande diva die echt álles kan op het podium. En die, gekleed in de mooiste creaties, garant staat voor een spetterend maar vooral origineel optreden. Of het nu gaat om een theatershow of een concert. Met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt zij elke zaal. Soms is zij uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig. Karin past haar optreden aan naar de gelegenheid. Desgewenst brengt zij cabaret op een smaakvolle manier. Afgewisseld met herkenbaar muziek-reportoire. Op speciaal verzoek schrijft Karin zelfs een uniek lied. Bv. voor de specifieke gelegenheid of een persoonlijke gebeurtenis.

Direct Karin Bloemen boeken? Klik hier voor boekingen van Karin Bloemen

Karin Bloemen boeken

€4.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Karin Bloemen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (< 250 personen)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonAllround€4950,-
Tape-act (besloten)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonAllround€3950,-
Tape-act (openbaar)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonAllround€6950,-
Cabaret1 x 20 minutenin overleg1 persoonShow /CabaretOp aanvraag
Cabaret + 1 lied op maat1 x 20 minutenexclusief geluid & techniek1 persoonShow / Cabaret€8750,-

Vergelijkbare artiesten

€4.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand