Karin Bloemen boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€4.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (< 250 personen)
 • Genre
  Allround

Wil jij Karin Bloemen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Karin Bloemen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière. Met haar opvallende verschijning, haar prachtige liedjes en bruisende optredens en theatershows weet ze al sinds 1983 de aandacht op zich weet te vestigen. Een optreden van Karin Bloemen is een unieke ervaring. Met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt zij elke zaal. Soms is zij uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig.

Biografie Karin Bloemen

Nog voor ze haar opleiding aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam in 1984 afrondt, valt ze in de prijzen. Ze ontvangt de Pisuisseprijs. Dit is een onderscheiding voor de student met de beste theaterprestatie binnen de Academie. Deze prijs wordt na haar afstuderen al snel opgevolgd door de Pall Mall Exportprijs. Een prijs met als doel de ontwikkeling van jonge artiesten te bevorderen. En dat doet Karin. Ze ontwikkelt zich als zangeres en actrice in diverse Nederlandse musicals, speelfilms, televisie- en radioprogramma’s. Waardoor de boekingen van Karin Bloemen binnen stromen.

Boekingen van Karin Bloemen

Na zes jaar is de tijd rijp voor haar eerste eigen theatershow Bosje Bloemen. Dit is de eerste show in een reeks van de twaalf succesvolle theatershows: Karin in Concert, La Bloemen. Gevolgd door Everything… La on Tour, Late Nights, Kameleon, De Diva en de Divan, diverse Kerst Shows. Later nog door Kameleon, haar 25 jarige Jubileum Show en Absobloodylutely Bloemiliciously Fanf*ckintastic. Alle shows worden uitgezonden bij de Vara en verschijnen in de jaren daar op volgend op DVD. In de loop van haar carrière wint Karin een Gouden Harp, een Edison en de Annie M.G Schmidtprijs. In april 2011 wordt Karin benoemd tot Officier in de orde van Oranje-Nassau. Karin is hot! Iedereen wil Karin Bloemen boeken.

Nederlandse diva

De vrolijke en enthousiaste Karin – toch de enige diva die Nederland rijk is- is een kameleon in de beste zin van het woord. La Bloemen is een grande diva die echt álles kan op het podium. En die, gekleed in de mooiste creaties, garant staat voor een spetterend maar vooral origineel optreden. Of het nu gaat om een theatershow of een concert. Met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt zij elke zaal. Soms is zij uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig. Karin past haar optreden aan naar de gelegenheid. Desgewenst brengt zij cabaret op een smaakvolle manier. Afgewisseld met herkenbaar muziek-reportoire. Op speciaal verzoek schrijft Karin zelfs een uniek lied. Bv. voor de specifieke gelegenheid of een persoonlijke gebeurtenis.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Karin Bloemen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Karin Bloemen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Karin Bloemen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Karin Bloemen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Karin Bloemen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Karin Bloemen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Karin Bloemen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Karin Bloemen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Karin Bloemen

Karin Bloemen inhuren

€4.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Karin Bloemen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (< 250 personen)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonAllround€4950,-
Tape-act (besloten)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonAllround€3950,-
Tape-act (openbaar)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonAllround€6950,-
Cabaret1 x 20 minutenin overleg1 persoonShow /CabaretOp aanvraag
Cabaret + 1 lied op maat1 x 20 minutenexclusief geluid & techniek1 persoonShow / Cabaret€8750,-

Vergelijkbare artiesten

€4.950,-
€4.950,-
€4.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand