Outsiders boeken

Populaire DJ
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Freestyle / Hardstyle

Wil jij Outsiders boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Outsiders. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Outsiders verschijnt regelmatig in de line-up van de grootste festivals. Hij is inmiddels een bekend gezicht op alle Europese feest hotspots. En hij wordt gerespecteerd door de grootste namen in de scene. Daarnaast is hij beroemd om zijn unieke en explosieve spinningstijl. Deze bevat altijd wel een flinke adrenalinestoot. Deze getalenteerde muziekliefhebber en entertainende DJ, beter bekend als Cem Araci, draait al sinds hij 12 was. Hij begon toen met het draaien op de ouderwetse manier. Gewapend met vinylplaten was deze getalenteerde DJ vastbesloten feesten en clubs in heel Nederland te gaan veroveren.

Biografie Outsiders

Met meer dan 250 boekingen per jaar in Europa kun je gerust zeggen dat Outsiders een gerespecteerde naam is in de elektronische dansmuziekscene. Naast zijn Nederlandse boekingen gaven zijn buitenlandse DJ-tours Outsiders de kans om zijn geprezen DJ-vaardigheden te demonstreren in clubs in alle uithoeken van de wereld. Van heel Europa tot het Caribisch gebied, Rusland en Azië. Hij scoorde in Nederland zelfs ook al een hit met en bewerking van het nummer “Kali” samen met Django Wagner. Maar ook remixen met Frank van Etten en Marco Schuitmaker staan al op het repertoire.

Boekingen van Outsiders

Vorig jaar sloot hij zichzelf op in zijn studio om zich volledig te concentreren op zijn productievaardigheden en niet zonder succes. Enkele van de grootste en bekendste House-labels van dit moment toonden al hun interesse om zijn nieuwste floorfillers te tekenen.  Track ID’s en releasedata zullen later dit jaar worden onthuld.Maar het is zeker dat Outsiders zijn energieke en explosieve draaiende stijl in zijn deuntjes heeft samengevoegd. Hij maakt het publiek in clubs over de hele wereld gek met zijn muziek. Moeten we nog meer zeggen? Je kunt dus direct Outsiders boeken.

Vol gas

Outsiders staat voor vol gas en is een aanwinst voor elk House / EDM Music Event. Als je naar zijn spannende sets luistert, wordt het onmogelijk voor je om stil te staan. Dus wees voorbereid: Outsiders komt jouw kant op!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Outsiders kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Outsiders wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Outsiders wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Outsiders online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Outsiders kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Outsiders boeken

Ben jij benieuwd hoe je Outsiders kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Outsiders boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Outsiders

Outsiders inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Outsiders

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenExclusief en techniek1 persoonFreestyle / HardstyleOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand