Carolina Dijkhuizen boeken

Bekend van musicals “Sister Act” en “The Bodyguard”
€3.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3250,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2-3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Dance Classics ÓF Musical

Wil jij Carolina Dijkhuizen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Carolina Dijkhuizen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Carolina  Dijkhuizen (Cali, Colombia 31 maart 1980) was al in haar schooltijd druk met talentenjachten en na haar studie zang aan het Conservatorium in Groningen, werd Carolina  op 16-jarige leeftijd, na twee  audities, gekozen voor de meidengroep PattyCash, een initiatief van Patty Brard samen met LUV-producer Hans van Hemert. Na diverse singles en vele optredens in zowel Nederland, Duitsland, Sicilië en zelfs Engeland viel de groep na drie jaar uiteen.

Biografie Carolina Dijkhuijzen

In 2000 deed Carolina mee aan De Grote Prijs van Nederland in de categorie R&B/Hip Hop en behaalde een finale plaats in de poptempel Paradiso. In 2001 sleepte Carolina haar eerste grote hoofdrol in de wacht in de Joop van den Ende-musical Aida. Ze speelde de rol uiteindelijk meer dan 160 keer! Anno 2011 werd de musical na 10 jaar nogmaals als concertante opgevoerd in het DeLaMar theater in Amsterdam voor uitverkochte zalen met naast Carolina de originele cast met oa René van Kooten en Antje Monteiro.

Boekingen van Carolina Dijkhuizen

Na ‘Aida’ kreeg Carolina de hoofdrol in de musical The Lion King en mocht zelfs naar Zuid Afrika in voorbereiding op haar rol van Nala, de beste vriendin van Simba! Na 2,5 jaar en 1005 voorstellingen viel het doek voor deze show in 2006. Een greep uit overige hoogtepunten uit haar carrière tot op heden zijn onder andere het 25 jarig jubileum Koningin Beatrix  op het Malieveld Den Haag, haar optredens bij het Eurovisie Songfestival samen met zangeres Hind en het Musical Award Gala / Gouden Harpen Gala. Ook haar vocals voor het Tv-programma Sunday Night Fever waren zeer succesvol.

Musical Vamos

Van augustus 2017 t/m maart 2018 was zij te zien als Puk in de musical Vamos!, samen met onder anderen Lenette van Dongen, Cystine Carreon en Johnny Kraaijkamp. In 2019 deed zij een theatertour met een eerbetoon aan Donna Summer onder de titel Thank God It’s Donna. In 2020 deed ze dit nogmaals maar dan in de muziekclubs.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Carolina Dijkhuizen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Carolina Dijkhuizen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Carolina Dijkhuizen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Carolina Dijkhuizen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Carolina Dijkhuizen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Carolina Dijkhuizen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Carolina Dijkhuizen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Carolina Dijkhuizen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Carolina Dijkhuizen

Carolina Dijkhuizen inhuren

€3.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Carolina Dijkhuizen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2-3 personenDance Classics ÓF Musical€3250,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand