Jorieke Sterken boeken

Vanaf-gage ex reiskosten / techniek
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Country / Pop / Rock

Wil jij Jorieke Sterken boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jorieke Sterken. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De negentienjarige Jorieke Sterken uit Almelo is een muzikale duizendpoot, ook al bespeelt ze zelf geen instrument. Op het gehoor zingt ze elk nummer in één keer raak. Alle muziekstijlen zijn voor haar weg gelegd, van Nederlandstalig tot rock, van jazz tot country, niets is te gek voor Jorieke. Mensen kennen haar enkel als countryzangeres, maar dit is dus zeker niet waar, op verzoek kan elk nummer worden gezongen.

Biografie Jorieke Sterken

Mensen verblijden met haar zang is het gene wat Jorieke dan ook het liefst doet, dat houdt in dat ze na haar avontuur in House of Talent dan ook zeker niet bij de pakken neer gaat zitten. Maar verder gaat met waar ze goed in is: zingen. Samen met gitarist Sven Reus is Jorieke te boeken voor huiskamerconcerten door het hele land.

Boekingen van Jorieke Sterken

Bang voor verandering is zij zeker niet. Ze heeft alle haarstijlen en haarkleuren uitgeprobeerd en gaat dit de komende tijd ook met muziekstijlen doen, dus verwacht mooie uiteenlopende nummers en samenwerkingen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jorieke Sterken kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jorieke Sterken wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jorieke Sterken wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jorieke Sterken online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jorieke Sterken kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jorieke Sterken boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jorieke Sterken kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jorieke Sterken boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jorieke Sterken

Jorieke Sterken boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jorieke Sterken

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonCountry / Pop / RockOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand