STUK boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ Show
 • Genre
  Allround

STUK boeken voor jouw party of event?De drie mannen van StukTV zijn de nieuwe sterren van deze generatie. Op Stuk.TV​ voeren Giel de Winter (26 april 1990), Thomas van der Vlugt (8 mei 1992) en Stefan Jurriens (14 april 1992) wekelijks de leukste, lachwekkende en tofste opdrachten uit, die door hun fans zijn verzonnen. En dat zijn er nogal wat. Met maar liefst bijna 2.000.000 abonnees domineren ze de top van de Nederlandse online communities.

STUK boeken

Op Youtube zijn de mannen van StukTV niet meer weg te denken, maar ook op televisie maken de mannen serieuze stappen. Zo maakten ze onder andere het succesvolle programma Roadtrippers, wat te zien was op Veronica. En in 2021 scoorden ze een dikke hit met ‘Jachtseizoen’. Dit was al een populair onderdeel van hun YouTube kanaal.

Boekingen van STUK

Wanneer ze aan het einde van de dag de beelden geschoten, ge­ëdit en geüpload hebben, trekken de heren met liefde ook nog even hun party outfit aan, om vervolgens als DJ­-team volle zalen helemaal plat te draaien! STUK brengt de interactie, de gekkigheid en de gezelligheid van hun Youtube kanaal naar de dansvloer. En dat kan ook niet anders, want waar anders kunnen de kijkers hun helden in het echt zien. Met ruim 250 shows op de teller staat dit ervaren trio bekend om hun energieke liveshows met een hoog party-gehalte.

Uiteenlopende samenwerkingen

Na het uitbrengen van meerdere singles heeft STUK in het najaar van 2017 twee EP’s uitgebracht met uiteenlopende samenwerkingen (o.a. Kraantje Pappie, Tony Junior en Wolter Kroes). Recent is STUK een samenwerking aangegaan met Warner Music.  STUK stond eerder al op Solar, Paaspop, Vestrock, Dreamfields, Matrixx at the Park, ParkCity Live, Stoppelhaene, Dutch Valley, Emporium Festival en Festyland. Het dj-collectief staat bekend om hun energieke liveshow met een hoog party-gehalte. Tijdens een set van Stefan en Giel wordt de hele boel gesloopt! Daarnaast releasen ze regelmatig nieuwe tracks.

Direct STUK boeken? Klik hier voor boekingen van STUK

STUK boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van STUK

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ Show1 x 45 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllroundOp aanvraag
DJ Show (uitsluitend met carnaval)1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek3 personenAllround / Party€3000,-

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand