STUK boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ Show
 • Genre
  Allround

Wil jij STUK boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van STUK. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De drie mannen van StukTV zijn de nieuwe sterren van deze generatie. Op Stuk.TV​ voeren Giel de Winter (26 april 1990), Thomas van der Vlugt (8 mei 1992) en Stefan Jurriens (14 april 1992) wekelijks de leukste, lachwekkende en tofste opdrachten uit, die door hun fans zijn verzonnen. En dat zijn er nogal wat. Met maar liefst bijna 2.000.000 abonnees domineren ze de top van de Nederlandse online communities.

Biografie STUK

Op Youtube zijn de mannen van StukTV niet meer weg te denken, maar ook op televisie maken de mannen serieuze stappen. Zo maakten ze onder andere het succesvolle programma Roadtrippers, wat te zien was op Veronica. En in 2021 scoorden ze een dikke hit met ‘Jachtseizoen’. Dit was al een populair onderdeel van hun YouTube kanaal.

Boekingen van STUK

Wanneer ze aan het einde van de dag de beelden geschoten, ge­ëdit en geüpload hebben, trekken de heren met liefde ook nog even hun party outfit aan, om vervolgens als DJ­-team volle zalen helemaal plat te draaien! STUK brengt de interactie, de gekkigheid en de gezelligheid van hun Youtube kanaal naar de dansvloer. En dat kan ook niet anders, want waar anders kunnen de kijkers hun helden in het echt zien. Met ruim 250 shows op de teller staat dit ervaren trio bekend om hun energieke liveshows met een hoog party-gehalte.

Uiteenlopende samenwerkingen

Na het uitbrengen van meerdere singles heeft STUK in het najaar van 2017 twee EP’s uitgebracht met uiteenlopende samenwerkingen (o.a. Kraantje Pappie, Tony Junior en Wolter Kroes). Recent is STUK een samenwerking aangegaan met Warner Music.  STUK stond eerder al op Solar, Paaspop, Vestrock, Dreamfields, Matrixx at the Park, ParkCity Live, Stoppelhaene, Dutch Valley, Emporium Festival en Festyland. Het dj-collectief staat bekend om hun energieke liveshow met een hoog party-gehalte. Tijdens een set van Stefan en Giel wordt de hele boel gesloopt! Daarnaast releasen ze regelmatig nieuwe tracks.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig STUK kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je STUK wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van STUK wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij STUK online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van STUK kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

STUK boeken

Ben jij benieuwd hoe je STUK kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct STUK boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van STUK

STUK inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van STUK

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ Show1 x 45 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand