Edsilia Rombley boeken

Meerdere prijzen en boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€8.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €8995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief geluid tot 350 personen
 • Bezetting
  3 personen (incl. 2 danseressen)
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Jazz / Nederlands

Wil jij Edsilia Rombley boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Edsilia Rombley. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Edsilia is een souldiva met een fijn oor voor goede songs. Ze is nog altijd ‘Hemel en aarde’ en ze is vooral zangeres en helemaal zichzelf. Of ze nu in het Nederlands of in het Engels zingt, met een band in het theater. Of met een jazzpianist of met een groot orkest. Edsilia is geboren in 1978 en begint op haar vijftiende als zangeres van de R&B-act Dignity. Als ze zeven jaar later eerst de Nederlandse en daarna de Europese Soundmixshow wint, neemt haar carrière een vlucht.

Nederlandse zangeres boeken

Met haar ‘Hemel en aarde’ wordt ze in 1998 vierde op het Eurovisie Songfestival. Na dat succes neemt ze Edsilia en Face to Face op, twee Engelstalige albums. Edsilia wordt geproduceerd door het vermaarde duo Fluitsma en (X Factor-jurylid) Van Tijn. Face to Face, haar eerste samenwerkingsproject met Tjeerd Oosterhuis, bevat onder meer een duet met zijn zus Trijntje. Dit leverde meteen meer boekingen van Edsilia Rombley op.

Biografie Edsilia Rombley

In 2002 wordt Edsilia Rombley genomineerd voor een Edison Award als Beste Zangeres Nationaal. Edsilia kan ontzettend genieten van een show van een half uur, met orkest of met een band, maar het allerliefst staat ze in het theater, waar ze de ruimte heeft om haar eigen programma op te bouwen en waar ze de songs en haar verhalen kan afstemmen op haar publiek, waar ze mensen kan laten dansen of meezingen. Tegelijkertijd staat ze ook graag in andere rollen op de planken. Zo presenteert ze in de zomer van 2009 De beste zanger van Nederland, een tv-show waarin bekende Nederlandse vocalisten het tegen elkaar opnemen. Steeds meer mensen gingen Edsilia Rombley boeken. Enkele maanden daarvoor is ze op tv te zien met het Metropole Orkest.

Nederlandse zangeres boeken

Rombley voelt zich net zo thuis in Nederlandstalig als Engelstalig werk, staat net zo makkelijk in de Nederlandse theaters als op pop- en jazzpodia en heeft opgetreden van North Sea Jazz tot in het voorprogramma van Lionel Richie en van het Eurovisie Songfestival (twee maal, waarvan de inzending Hemel en Aarde de best scorende Nederlandse inzending van de afgelopen 35 jaar was) tot het GelreDome met Paul de Leeuw.

Boekingen van Edsilia Rombley

Of het nu met slechts de begeleiding is van pianist Michiel Borstlap, met wie zij in 2004 een tournee deed, of met begeleiding van het immense Metropole Orkest; Rombley voelt zich in beide gevallen als een vis in het water. Vijftien jaar nadat Nederland haar als solozangeres leerde kennen en met twee Engelstalige en twee Nederlandstalige albums op zak, is er op Uit Mijn Hart tijd voor reflectie middels een album dat al die verschillende kanten van Rombley laat horen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Edsilia Rombley kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Edsilia Rombley wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Edsilia Rombley wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Edsilia Rombley online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Edsilia Rombley kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Edsilia Rombley boeken

Ben jij benieuwd hoe je Edsilia Rombley kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Edsilia Rombley boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Edsilia Rombley

Edsilia Rombley inhuren

€8.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Edsilia Rombley

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief geluid tot 350 personen3 personen (incl. 2 danseressen)Pop / Jazz / Nederlands€8995,-
Live bandshow (vanaf prijs)1 x 60 minutenexclusief licht en geluid5 personen (4 bandleden)Pop / Jazz / Nederlands€9995,-

Vergelijkbare artiesten

€5.500,-
€5.950,-
€8.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand