Matz Voskamp boeken

Bekende TikTokker met zang-skills
€350,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €350,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop met Hip-Hop invloeden

Wil jij Matz Voskamp boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? De nog maar 20-jarige songwriter Matz Voskamp heeft op geheel eigen wijze een hechte fanbase op weten te bouwen en heeft in de prille fase van zijn carrière al verschillende successen weten te behalen. Sinds 2019 is Matz begonnen met zijn eerste releases en momenteel werkt hij aan zijn debuut-EP.

Matz Voskamp boeken

Matz heeft zelf een actief TikTok profiel opgebouwd en daardoor al miljoenen views weten te genereren en meer dan 80k volgers. Dit vertaalde dan ook in streams op releases.

Bekende TikTokker boeken

Nog zonder verdere promotie of push heeft hij independent meer dan een miljoen streams weten te behalen. Zijn gretige houding en nog groeiende talent voor het schrijven van liedjes, zijn de basis voor zijn wens om een brug van hiphop naar pop bouwen.

Boekingen van Matz Voskamp

Matz Voskamp valt meteen op door zijn uitgesproken geluid. Hij vormt hiermee een nieuwe stem voor de jeugd en we zijn enorm verheugd om verder te bouwen aan zijn profiel. Zijn op eigen kracht bewezen successen, geven een voorproefje op de ongelooflijke potentie van Matz Voskamp. Bekijk ook onze andere getalenteerde en razend populaire TikTokkers zoals Alessio de Martino , Joyliana of  Glen Fontein

Direct Matz Voskamp boeken? Klik hier voor boekingen van Matz Voskamp

Matz Voskamp boeken

€350,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Matz Voskamp

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonPop met Hip-Hop invloeden€350,-

Vergelijkbare artiesten

€650,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand