Matz Voskamp boeken

Bekende TikTokker met zang-skills
€350,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €350,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop met Hip-Hop invloeden

Wil jij Matz Voskamp boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Matz Voskamp. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De nog maar 20-jarige songwriter Matz Voskamp heeft op geheel eigen wijze een hechte fanbase op weten te bouwen en heeft in de prille fase van zijn carrière al verschillende successen weten te behalen. Sinds 2019 is Matz begonnen met zijn eerste releases en momenteel werkt hij aan zijn debuut-EP.

Biografie Matz Voskamp

Matz heeft zelf een actief TikTok profiel opgebouwd en daardoor al miljoenen views weten te genereren en meer dan 80k volgers. Dit vertaalde dan ook in streams op releases.

Bekende TikTokker boeken

Nog zonder verdere promotie of push heeft hij independent meer dan een miljoen streams weten te behalen. Zijn gretige houding en nog groeiende talent voor het schrijven van liedjes, zijn de basis voor zijn wens om een brug van hiphop naar pop bouwen.

Boekingen van Matz Voskamp

Matz Voskamp valt meteen op door zijn uitgesproken geluid. Hij vormt hiermee een nieuwe stem voor de jeugd en we zijn enorm verheugd om verder te bouwen aan zijn profiel. Zijn op eigen kracht bewezen successen, geven een voorproefje op de ongelooflijke potentie van Matz Voskamp. Bekijk ook onze andere getalenteerde en razend populaire TikTokkers zoals Alessio de Martino , Joyliana of  Glen Fontein

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Matz Voskamp kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Matz Voskamp wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Matz Voskamp wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Matz Voskamp online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Matz Voskamp kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Matz Voskamp boeken

Ben jij benieuwd hoe je Matz Voskamp kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Matz Voskamp boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Matz Voskamp

Matz Voskamp inhuren

€350,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Matz Voskamp

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonPop met Hip-Hop invloeden€350,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand